EnergyJoy typewriter script.JPG

3  juni 2020

 

Lisette Lucas:

 

Welkom bij Podcast #18!

 

Je kent het vast wel, je hebt dromen, wensen en wilt dingen bereiken in de toekomst. Maar op een of andere manier, blijven die dromen, dromen en die wensen, wensen en lijkt de toekomst altijd ver weg.

 

In deze podcast van vandaag ga ik je uitleggen hoe de onderbewuste mind werkt en waarom dromen en wensen ook altijd in de toekomst zullen blijven.

Manifesteren doe je nu, nu in dit moment, met de juiste mindset en de juiste tools.

 

Stel:  Je wilt manifesteren, je wilt nieuwe situaties en omstandigheden in je leven aantrekken maar het lukt maar niet. 

 

Mijn advies: Herprogrammeer je Onderbewuste Mind met deze 3 Krachtige Tools om te krijgen wat je wilt! 

 

Want: Jij bent geboren met een briljante, intelligente, krachtige Mind, alles is in aanleg aanwezig, en in deze podcast leer ik je Tools die je direct kan toepassen om te manifesteren. 

 

Na het beluisteren van deze podcast begrijp je de kracht van je onderbewuste Mind en kan je nu, door een simpele Shift in je onderbewuste programmering te maken, je leven transformeren!

 

Fijn dat je luistert naar alweer de 18e podcast! Wow, zo geweldig dat duizenden mensen luisteren naar mijn podcast en in het bijzonder: dankjewel dat jij luistert. Dat je de tijd vrijmaakt voor jezelf! Want, ik weet het 1000% zeker, je bent het zo, zo waard!

 

Jij verdient het allerbeste en daarom heb je ook de allerbeste, meeste geavanceerde, superintelligente, krachtige mind meegekregen, toen je hier op aarde kwam.

 

Alles is aanwezig, alles is aanwezig om succesvol te zijn op welk gebied jij ook maar wilt!

 

Je bent geboren met gigantisch veel zelfvertrouwen en onmetelijk veel potentieel. 

 

Echt waar, want geen enkele baby wordt geboren met de gedachte: ‘Hoe kan ik zo snel mogelijk mijn zelfvertrouwen de grond in boren…’ of ‘Hmmm, even bedenken wat ik allemaal kan uithalen om mezelf te saboteren zodat ik niet kan manifesteren waar ik behoefte aan heb, in mijn leven.’

 

Nee, tuurlijk niet! Alles is aanwezig!

 

En wat velen zich niet realiseren, of zelfs niet begrijpen, je onderbewust mind is een prachtige, geweldige tool! Maar als je niet begrijpt hoe het werkt. Wat gebeurt er dan denk je? 

 

Nou, mooi voorbeeld. Ik stond vorige week met mijn man een grote kartonnen doos die was bezorgd uit te pakken. Ik had iets besteld, iets wat me superhandig leek. Ja, een absolute luxe maar wel een hele functionele luxe. Dat was mijn excuus om het te bestellen.

 

De gedachte van: Als ik dit heb, bespaard het me tijd en heb ik meer tijd over om de dingen te doen die me blij maken, die me een goed gevoel geven, en meer tijd om bijvoorbeeld podcasts te creëren en te gekke digitale producten te ontwikkelen, op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke groei en transformatie.

 

Nou, je begrijpt het, in mijn hoofd had ik een perfect plaatje, beeld, gevoel en woorden gegeven aan hetgeen ik wilde ontvangen in mijn leven. (Hier kom ik later op terug) En ja hoor, het had gewerkt, daar stonden we met een gigantische grote doos. 

 

Mijn man ging het openmaken en direct sprong de 1e gegadigde, onze Bengaal kitten Donder in die grote doos. Nou, dat kwam mooi uit want het grote pakket is ook voor haar, of eigenlijk voor alle drie onze 3 katten.

 

Het is namelijk, jawel, een ultra luxe, volledig automatische en zichzelf schoonmakende kattenbak. 

 

Ja, geloof me, en kattenbezitters weten dat katten schone dieren zijn, maar die bak moet toch echt dagelijkse schoon gemaakt moet worden. Iedere dag even scheppen…. Nou, dat wilde ik dus uit mijn systeem, uit mijn dagelijkse routine verwijderen. Mede gezien we met 5 personen in 1 huis wonen en ja, moeders is meestal degene die het mag doen. 

 

Dus, groot moment, grote doos, en terwijl we het uitpakken zijn we aan het stoeien met de onderdelen, het lukt ons niet om het aan de praat te krijgen. Dondertje zat er inmiddels al in maar het elektrische gedeelte deed niets. 

 

En terwijl we stonden te kijken kwam mijn oudste zoon terug met 2 tennisvrienden van een dagje golfen. 

 

Ze kijken lachend wat we aan het doen zijn en kijken vooral hoe het niet werkt.

Opeens pakt 1 van de vrienden onderuit de doos de gebruiksaanwijzing. Hij doorloopt de stappen in de gebruiksaanwijzing van het ingenieuze, slimme, automatische systeem en binnen no-time werkt het. 

 

Ideaal! Super blij mee, en lachend staan we te kijken hoe Dondertje hard gravend, zich op het strand van Scheveningen waant, maar dan in een bak met prachtige blauwe kristallen. 

 

Waarom vertel ik je dit?

Nou, jij, jouw super intelligente mind, jouw systeem met miljoenen zenuwen, verbindingen, neuronen, cellen, jouw onderbewuste mind is ook te programmeren, en werkt ook perfect voor jou op een bepaalde manier. Maar mijn vraag: Heb jij de gebruiksaanwijzing gevonden van je onderbewuste mind? 

Ben jij erachter hoe je, jouw mind, voor jou kan laten werken, om te krijgen wat je maar wilt?

 

1 ding weet ik zeker, bij je geboorte, bij jouw aankomst hier op aarde heb je het er niet bijgekregen, toch?  Nou ja, ik in ieder geval niet, dat zou heel fijn geweest zijn overigens. Had me een hoop ellende bespaard… haha. Ik heb het echt zelf moeten ontdekken en leren met vallen en opstaan. Maar ik heb tools ontdekt en een aantal van die ga ik zo meteen met je delen.

 

Want als je die Tools toepast in je leven, integreert, en daar kan je direct mee beginnen dan gaat er meteen een shift plaatsvinden. 

 

 Want je hebt namelijk een fenomenale, ongelofelijk indrukwekkende mind!

En je mind heeft een taak, een geweldige taak. 

 

Wat is die taak?

Je minds taak is: Het moet doen, wat jij vertelt, dat het moet doen. 

 

Dus wat jij je mind vertelt daar moet je mind naar luisteren. 

 

En wat is dus jouw taak: Jouw taak is om je mind te vertellen, heel precies, heel exact, wat jij wilt, met het gebruik van heel specifiek en gedetailleerd taalgebruik. 

 

Heel veel mensen, eigenlijk de meeste mensen, begrijpen de kracht en de impact van de mind niet. Ze hebben geen benul van hoe ze het moeten gebruiken, wat ook niet geheel onlogisch is, bedenkende dat je geen gebruiksaanwijzing hebt ontvangen toch?

 

Nee, alle gekheid op een stokje, daarom is een podcast als deze zo waardevol. Onderschat de tips niet. 

 

Ik heb het van mijn mentoren en internationale grootheden op het gebied van manifestatie en transformatie geleerd. 

Ik werk onder andere met de krachtige technieken van Marisa Peer en Tony Robbins. Waarom zijn zij zo succesvol in wat ze doen? Omdat wereldwijd bewezen is dat het werkt. En zelf ervaar ik het, dag in dag uit, in mijn praktijk, tijdens hypnotherapie sessies, coaching sessies, online trainingen die ik geef. De transformatie is gigantisch. 

En daarom ben ik er zo super enthousiast over en blij mee. 

Hoe dankbaar om levens te mogen aanraken en transformeren, een ander helpen met inzichten, die voor jezelf ook zoveel in beweging hebben gezet en zoveel hebben gegeven is fantastisch en het meest dankbare en mooie wat er is. Mocht je hier iets aan hebben, of mocht je hier al bekend mee zijn, dan ken je vast wel iemand die er heel veel baat bij zou hebben. Alsjeblieft, deel het. Gun iedereen de gebruiksaanwijzing, delen is gunnen en wat je een ander gunt vanuit een oprecht en liefdevol hart, ontvang jezelf weer terug. Zo werkt energie.

 

Maar terug naar de mind.

 

Je minds taak is dus om te doen, wat het denkt, dat jij wilt dat het doet.

 

Ben jij je er bewust van wat je jouw mind de hele dag door vertelt?

In gedachten en hardop?

Ik daag je uit om het eens 1 dag bij te gaan houden. 

 

Je mind baseert z’n taak op hetgeen jij je mind verteld. En luistert volledig naar welke taal jij daarvoor gebruikt. 

 

Dus wil je creëren, manifesteren en ontvangen?  Dan is het jouw taak om je mind dus precies en exact te vertellen wat je wilt. 

De kunst is om hierbij gigantisch krachtige, relevante, up-to-date, ongelooflijke, spannende, omschrijvende woorden te gebruiken.

 

Dit is heel erg belangrijk.

 

En daar zijn een aantal regels aan verbonden. Noteer dit als je echt stappen wilt zetten, dit is echt essentieel. Zet het desnoods even de podcast op pauze om pen en papier te pakken of het in je notities van je mobiel te noteren.

 

(Zo doe ik het zelf altijd. Ik heb een soort van bibliotheek aan informatie in mijn iPhone notities staan, echt ideaal en altijd bij de hand. Ik wissel altijd tussen mijn notities en de pauze knop op de podcast app. Want je weet: Knowledge is Power, en die Knowledge die geef ik je nu, dat is de KIP uit podcast #12. Maar wat voeg je daaraan toe? Weet je het nog? Juist, de ASS, Action & Soul Searching. Nou, de A, de Action is het Noteren en toepassen van de tools. Mooi moment om alles te combineren en te integreren. 

 

Oké, ben je er klaar voor? 

De 1e Tool:

Je mind kan alleen maar werken in de tegenwoordige tijd, in het nu, in het heden. 

 

Veel mensen zeggen bijvoorbeeld als ze iets graag willen: Volgend jaar ga ik de liefde vinden, volgend jaar ga ik rijk zijn, volgend jaar ga ik mijn dromen waarmaken, over 5 jaar komen mijn wensen uit. 

Volgend jaar ben ik gelukkig maar, volgend jaar…. De mind weet niet wat volgend jaar is.

 

Ik weet nog toen mijn jongste heel klein was en we naar Disneyland Parijs gingen. Dan vroeg hij, gaan we al? Dan zei ik: Nee, schat, morgen gaan we. En dan kwam hij 2 uur later terug, Mama, is het al morgen? 

 

Of dat je zegt tegen een jong kind: ‘Ik heb dat gisteren al gezegd’. En dat je dan terugkrijgt: ‘Is gisteren vandaag of morgen?’

 

Want kinderen kunnen geen tijd inschatten en je mind is daar ook niet goed in.

 

Dus wat moet je wel zeggen?

 

Je moet zeggen: NU

 

Ik ben zo gelukkig nu

Ik ben nu enorm blij

Ik ben nu zo intens dankbaar 

Ik word super succesvol nu

 

Nu op dit moment trek ik de meest geweldige liefde aan, 

Ik ben een geldmagneet nu op dit moment, meteen. 

 

Dus ben je duidelijk over het moment, zeg je duidelijk Nu en Meteen, voeg je het toe aan de dingen die je wilt ontvangen en manifesteren in je leven, dan begrijpt je mind en luistert je mind direct. Dan denkt je mind: Oh, dit is wat je wil? En dan onderneemt je mind meteen ACTIE! 

 

Daar is de ACTIE weer! Nu op dit moment, meteen en direct in beweging gezet, hoe gaaf is dat!