EnergyJoy typewriter script.JPG

26 mei  2020

 

Lisette Lucas:

Welkom bij Podcast #17

Podcast 17

 

Heel fijn dat je erbij bent! Welkom bij Podcast #17! Als intuïtief transformatie therapeut en medium krijg ik te maken met een breed scala aan menselijke issues. Vandaag duiken we dieper in een essentieel aspect vanuit het mediumschap.  

 

Stel: Je mist je overleden dierbaren in Spirit, je wilt weten hoe het met ze gaat en je wilt graag wat inzichten ontvangen.

Je zou gewoon je vraag willen stellen of bijvoorbeeld weten wat hij of zij van je dilemma vindt. 

 

Nou, daar gaat de podcast van vandaag over! 

 

Wat ga je vandaag ontdekken: Je leert je in 4 stappen verbinden met je dierbare(n) in Spirit. Je leert hoe je de spirituele wereld, liefdevol dichterbij kan laten komen terwijl je gewoon lekker met 2 voeten op de grond staat. 

 

Je ontdekt: Dat ook jij heel intuïtief bent, je hebt het van nature meegekregen en ook jij kan contact maken voorbij de grenzen van het aardse bestaan. 

 

Na het luisteren van deze podcast: 

 Je voelt je dierbaren dichterbij dan ooit en weet, voelt en ervaart dat je gesteund wordt voorbij de grenzen van het aardse bestaan. Je begrijpt Spirit nu beter en kan nu zelf je Spirituele grenzen aangeven. 

 

Welkom bij deze bijzondere podcast die ik je vanuit mijn mediumschap kan meegeven. 

 

Mijn mentor, het wereldwijd gerenommeerd medium Mavis Pittilla zegt altijd: Love, like life, can never die. 

 

Oftewel, liefde, net als het leven, sterft nooit.

 

Als je dit luistert dan heb je hoogstwaarschijnlijk een of meerdere dierbaren in de spirituele wereld die je mist. Spirituele wereld, zo noem ik het, omdat het vrij vertaald is vanuit het Engels:  daar noemen ze het the Spirit World of the World of Spirit of gewoon Spirit. Zelf vind ik Spirituele wereld of Spirit een fijne benaming. Sommigen noemen het de geestenwereld of de hemel, maar het komt allemaal op hetzelfde neer.

 

Zelf ben ik niet zo van het woord: ‘geestenwereld’ want dat komt, omdat ik vroeger heel bang was voor alles wat met geesten en spoken te maken had. Vooral omdat ik vroeger heel veel voelde, voelde dat ik nooit alleen was. Bekeken werd en omdat ik het niet begreep maakte het me bang. En ik weet dat er heel veel mensen en kinderen dit ervaren of ervaren hebben toen ze jonger waren.  

 

Daarbij voelt voor mij een dierbare aanspreken als ‘Spirit’ het meest mooi, omdat onze puurste essentie, dat stukje energie, dat deel van ons dat nooit verloren kan gaan, ook je ‘Spirit’ is. Dat deel afkomstig van Source Energy, de bron, het universum, God, Allah, wederom, vele namen voor je pure essentie. Gebruik het woord wat voor jou goed voelt. 

 

Inzicht krijgen in hoe alles werkt, voorbij de grenzen van het aardse bestaan (zover we het mogen en kunnen begrijpen met ons menselijke brein) heeft me heel erg geholpen en ervoor gezorgd dat ik niet meer bang ben.

 

Sterker nog, het heeft me doen inzien dat als je ergens bang voor mag zijn dan zijn dat mensen die losgekoppeld zijn van gevoel en emoties, mensen die gewoon onder ons zijn en tot de meest verschrikkelijke daden in staat zijn.

Maar dat zijn dus mensen die gewoon rondlopen inclusief fysiek lichaam en nog leven op het aardse. 

 

 

Vandaag ga ik het hebben over jouw dierbaren in de Spirituele Wereld die alleen hun fysieke lichaam, hun jas, hebben achtergelaten en op Zielsniveau, Soul & Spirit niveau, verder reizen en door mogen gaan.

 

Als medium & intuitief transformatie therapeut geef ik consulten en trainingen in het mediumschap.

 

 Het leren werken met Spirit, zoals ik dat noem, is niet heel moeilijk, de techniek is niet heel moeilijk. Het kost alleen een ander soort energie dan dat je gewend bent.

 

Je moet als het ware van frequentie shiften. Je moet je energie leren verhogen naar de hogere frequentie, de hogere trilling van de spirituele wereld.

 

Wij leven hier op aarde bijvoorbeeld gemiddeld op een frequentie, tussen de 20 en 200, en de Spirituele Wereld resoneert op een trilling van minimaal 500 en hoger. Daar zit nogal een energetisch gat. 

 

Je kan het zien als, even heel letterlijk genomen, als het volgende voorbeeld, stel: Je staat op de 2e verdieping van een gebouw en je wilt leren rennen naar de 50e verdieping. 

 

Alleen er is, 1 extra uitdaging, op die 50e verdieping is geen vloer, je kan er niet staan, zitten of lekker uitrusten zoals je gewend bent, nee, je hebt een soort helikopter-stand die aan moet. En die helikopter stand kan ervoor zorgen dat je stabiel aankomt en blijft hangen op die hogere verdieping. 

 

Zie je het voor je? Wellicht beetje apart voorbeeld maar ik wil je praktisch inzicht geven. 

 

Die helikopter gaat omhoog op energie. En het mooie is, je kan je energie trainen, net als met sporten, net als met spieren versterken. Je kan dus leren hoe je naar die hogere verdieping gaat en hoe vaker je het doet, hoe makkelijker en hoe langer je daar in je helikopter-stand kan blijven hangen.

 

In het begin merk je dat je het maar een paar minuten vol houdt.

Maar gaandeweg lijkt het alsof je de juiste modus, de juiste afstemming hebt gevonden en dan wordt het steeds makkelijker. 

 

En ja, zelfs voor professionele mediums die jaren getraind hebben is, energetisch, blijven hangen op die hogere verdieping, de verdieping waar Spirit zeg maar woont en verblijft, hard werken. 45 minuten tot maximaal 1 uur, dan is het tijd om weer even bij te komen. Dan moet de helikopter echt weer even op de begane grond landen. 

 

Langer is het dus eigenlijk ook niet mogelijk om je energie op die hogere verdieping te houden. Dan moet je even bijtanken. 

 

Want anders gaat het ten koste van je eigen, fysieke, emotionele en mentale energie. Wat wel kan is dat je heen en weer gaat. 

 

Even landen op de grond en dan weer naar boven naar de verdieping van Spirit, en weer terug. 

 

Je begrijpt dus nu dat als je je energie kan verhogen naar de energie van de Spirituele Wereld dat het mogelijk is om contact te maken.

 

En nog mooier, de spirituele wereld bevindt zich op de frequentie van liefde en daar voorbij. Dus je verbindt je met de liefdevolle wereld van energie.

Daar bevinden jouw dierbaren zich. En degenen die zich niet echt gedragen hebben in dit aardse leven? Die zitten op levels, verdiepingen waar we niet zomaar bijkomen, dus je hoeft nergens bang voor te zijn.

 

En denk hier maar eens over na: Wij denken als mensen, dat we alles begrijpen maar geloof me, wij zijn slechts een minuscuul speldenknopje in de wijsheid van de onvoorstelbare en oneindige intelligentie van het universum. 

 

Maar het mooiste is, als je je verbindt met de ongelooflijke intelligentie van het universum dan voel je het ontzag, de eerbied en ervaar je de verbondenheid met het al der is. Dan voel je dat we eigenlijk één zijn. 

 

En vanuit die wetenschap kunnen we ons verbinden met Spirit en kan jij ook helemaal zelf contact maken met jouw dierbare overledenen. Gewoon heel makkelijk en heel eenvoudig. 

 

Nu volgen de stappen om contact te maken met je dierbaren op de frequentie van liefde en daar voorbij. En je vind deze stappen ook terug in de shownotes van deze aflevering op www.LisetteLucas.com/17

 

 

Stap 1: INTUITIE

 

Voordat je contact gaat maken is het belangrijk dat je begrijpt hoe intuïtie werkt.

 

En vooral, hoe intuïtie voelt. 

Intuïtie is namelijk de stem van de Ziel en als je contact maakt met Spirit dan gaat het van Ziel tot Ziel. 

 

Zonder filters en zoveel mogelijk zonder, je menselijke, denkende, kritische, analytische, herrie schoppende mind, die zich er altijd mee wilt bemoeien. Die mind die je nu bijvoorbeeld , terwijl je dit hoort, meteen twijfel inspreekt of je het wel kan, of het wel bestaat  en misschien of het wel iets is voor jou. 

Dat is je mind, dat deel wat geprogrammeerd is om te handelen vanuit angst. Je oer programmering om je te laten overleven. Dus alles wat naar voren komt en negatief is, je angst in praat, kritisch is, dat is je geconditioneerde mind. 

 

En dat is meteen een essentieel verschil tussen wat wel en wat niet van Spirit komt.  Informatie vanuit Spirit kom namelijk vanuit een bron van liefde. Want ze resoneren op de frequentie van liefde en daar voorbij. Dus zwaarte, negatieve stemmen, is je mind en absoluut geen Spirit!

 

Even een belangrijke tip: Kijk je naar horror films, het nieuws of andere bronnen met negatieve invloed. Stop daarmee of in ieder geval, verminder het. Je mind slaat namelijk alles op. Bij iedere vorm van nieuwe informatie creëert het direct een nieuwe neurological highway. 

Een beeld wat je wel, of meestal een naar beeld, wat je niet wilt zien en onthouden wordt namelijk, in je onderbewuste mind, direct opgeslagen. Ik zelf kijk alleen maar feel happy & positive vibe programma’s, documentaires en films. 

 

Ik weet nog dat ik een tijdje terug via een tip, bij een goede Netflix serie uitkwam. Althans, volgens diegene die het deelde.

Dus ik dacht, heerlijk even Netflixen, even gedachten verzetten. Ik zal je vertellen wat er gebeurde. Het verhaal ging over een familie die op vakantie ging, net zo’n soort gezin, als dat ik heb dacht ik nog, en iedereen zat klaar in de auto alleen 1 kind ontbrak nog. Pa rende het huis binnen en riep het kind, geen antwoord, vervolgens stormde hij de kamer van het kind binnen en trof het……. levenloos aan, het had zichzelf van het leven beroofd. Het plaatje erbij zal ik je onthouden…

Met een klap sloeg ik de Netflix op mijn mobiel uit. Maar het kwaad was al geschied. Ik had een beeld gezien dat nu, met het bijbehorende gevoel, niet meer uit mijn systeem gaat. (tuurlijk het is niet echt, maar dat weet je onderbewust mind niet) 

 

Het plaatje wordt direct door jouw super intelligente computer direct opgeslagen en je krijgt het nooit meer uit je systeem. Echt, ik ben inmiddels expert in de werking van de onderbewuste mind & het werken met Spirit. Dergelijke beelden wil je voorkomen in je systeem. Waarom, het is een lage frequentie en als je wilt shiften naar hogere frequenties, het niveau waar je kan manifesteren wat je maar wenst in je leven. Dan heb je geen lage trilling van buitenaf nodig. Dus kies ervoor je systeem schoon én in de positieve vibe te houden. 

Kies voor happy, fijne en blije energie. En tuurlijk, we leven in een wereld waarin we continue worden geconfronteerd met leed en zwaarte. En dus is het nog meer aan jou om te kiezen: Laat ik dit toe of niet. Laat ik dit binnen of niet.

 

Mocht je toch te maken krijgen met iets wat je energie omlaag haalt, verzin dan direct een manier om te shiften. Luister muziek, ga wandelen in de natuur, ga een komische film kijken, ga iets creatiefs doen. Bel iemand die het leven altijd positief benaderd, iemand die het glas half vol ziet in plaats van half leeg. Zo belangrijk!

 

Dus mijn 1e stap naar je verbinden met Spirit is:

Luister (nogmaals) podcast 1 en download direct het gratis e-book wat ik het geschreven. Dit staat boordevol tips. 

Wil je nog sneller je intuitie boosten? Dan kan je ook mijn intuitie boost cursus doen, gewoon vanuit huis. Dan vind je intuitieve blokkades en kan je direct upgraden. 

Kies voor de manier die voor jou goed voelt en houd je vibe high! 

 

 

Stap 2: NOTEER

Je kent vast wel dat gevoel dat je degene, die vertrokken is naar de Spirituele wereld nog wat zou willen vragen. Of dat er zich een situatie voordoet en dat je denkt: Ik zou zo graag weten wat mn vader, moeder, opa, oma, broer, zus, dochter, zoon, oom, tante, vriend of bijvoorbeeld vriendin ervan zou vinden.