top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

1 maart 2023 door Lisette Lucas:

Script:

[00:00:00.580] - Lisette Lucas

Ben jij klaar voor High Frequency, High End en High Value life en business changing inzichten, tips en tools? Dan is dit de podcast voor jou. Van harte welkom! Mijn naam is Lisette Lucas en ik ben High Frequency, Business Coach, Mentor Succes Medium® en intuïtief transformatie hypnotherapeut. Met behulp van de podcast help ik je door de drie fases van mijn transitie systeem, zodat je krachtig kan transformeren in shiften van fase één. Tot energetisch ontwaken naar fase twee: Het blokkades doorbreken en het ontdekken van je missie naar fase drie: Waar je krachtig je soulful boodschap kan uitdragen via je eigen High & Soul Aligned business. Dus ben jij klaar om je leven en business te shiften naar de next level van impact, inkomen, vrijheid en EnergyJoy? Dan zou ik zeggen: Go for it! En geweldig dat je erbij bent!

 

[00:00:52.780] - Lisette Lucas

Podcast 161 Overvloed of schaarste programmering. Hoe je meest dominante programmering je leven stuurt. Yes! Van harte welkom bij Podcast 161. De shownotes van deze aflevering vind je op www.LisetteLucas.com/161.

 

[00:01:11.110] - Lisette Lucas

En waar gaan we het over hebben in deze podcast? Nou, waar leef jij? Waar leef jij op onderbewust niveau? In overvloed? Of in schaarste programmering ,in schaarste mindset? En hoe kan je dit vervolgens gaan shiften en upgraden? En ik geef je een hele belangrijke regel van de mind die alles gaat veranderen. Download trouwens ook mijn Lisette Lucas app zowel voor iOS als Android en daar vind je alle tips, tools, gratis downloads. En uiteraard de EnergyJoy Mastery Academy. Nou, super dat je erbij bent! Podcast 161 alweer! Ik heb afgelopen weekend en dat heb je misschien gehoord in mijn business podcast. Een prachtige retreat gehad op Melbourne tijdzone. Dus in de tijdzone van Australië. Dus ik heb nog een beetje een jetlag. Maar wat heb ik daar gedaan? Ik heb voornamelijk aan mijn programmering gewerkt. Aan onderbewuste lagen en daar beschrijf ik het als een UI. Dus ga ook die podcast luisteren als je daar meer over wilt weten. Maar mijn belangrijkste vraag in deze podcast. Waar leef jij? Waar leef jij? Op onderbewust niveau.

 

[00:02:22.160] - Lisette Lucas

Want ik denk dat niemand die schaarste wil leven. Niemand wil die schaarste mindset hebben. Maar kijk eens om je heen in je leven. Hoe ziet het eruit? Leef je in overvloed of herken je vooral die schaarste. Die tekorten en vooral ook die gedachten over tekorten? En die gedachten over een gebrek aan te weinig hebben van. Want wat is nou eigenlijk overvloed? Vaak denken we 'he', dat is gerelateerd aan dat boek: "The Secret''. Toen kwam eigenlijk het woord abundance. Overvloed kwam toen heel erg naar voren. Maar wat is overvloed nou eigenlijk echt? Overvloed is een overvloedige frequentie en energie van alles wat je wel wilt in je leven. Uiteraard heeft dat te maken met geld, met financiën. Maar iedereen wil een overvloed aan gezondheid hebben, toch? Iedereen wil een overvloed aan connecties, liefdevolle connecties, connecties met vrienden, relaties, kennissen. Toch? Dat is ook overvloed. Iedereen wil een overvloed aan blije sensaties. Happy EnergyJoy Vibe emoties. Iedereen wil een overvloed aan dankbaarheid. Iedereen wil een overvloed aan innerlijke vrede.

 

[00:03:36.580] - Lisette Lucas

En dat is mooi. Trouwens, t woord vrede 'he'. ik bedoel. We zien allemaal wat er om ons heen gebeurt. En als je vaker bij een podcast luistert, dan weet je inmiddels van. Het allerbelangrijkste is dat je je realiseert dat wat er buiten je gebeurt. Kan je niet controleren. Kan je niet besturen. Als je dat gaat proberen, nou dan zal je altijd in die schaarste programmering leven. Maar wanneer jij je realiseert het enige waar ik controle over hebt. Is hoe ik me voel, hoe van binnen. De gedachtes die ik maak en de woorden en de plaatjes die ik zeg tegen mezelf. Want wanneer je dat gaat shiften en dat gaat herprogrammeren. Hoe dat vervolgens effect heeft op je systeem. Op je energie. Op je fysieke lichaam. Dan gaat dat bepalen hoe jij je voelt. En hoe jij je voelt. Nou, als je laag in je energie zit, dan weet je ook. Ga je dan over tot actie? Ik moet eerlijk zeggen:"ik zat dus door die jetlag zat ik wat lager in mijn energie". Omdat ik even gewoon naar die 10.00u tijdsverschil van dat programma wat ik s nachts heb gedaan. Weer even mijn energie moest herpakken.

 

[00:04:41.990] - Lisette Lucas

Dus ik had even een dip in mijn in mijn overvloed van energie. Maar vervolgens ben ik er aan gaan werken. Ik heb gewoon mijn rust genomen, wat meer rust dan normaal. Om weer in die overvloed van energie te komen. Waardoor ik kan creëren en manifesteren wat ik wil en wens in mijn leven. Maar het belangrijkste is, is dat ik daar dus een manier voor heb om naar binnen te gaan. En weer die vrede, die rust en vooral die overvloed van binnen te voelen. En een van mijn grootste wins. Als ik nu terug denk aan het programma. Dat was al na dag één en dat vond ik eigenlijk een hele wonderlijke ervaring. Omdat ik al zo veel in haar werk heb gedaan. Ik bedoel, ik heb al zoveel lagen van die ui zeg maar doorbroken. Ik heb al zoveel verwijderd, maar het was zo bijzonder dat ik voelde. En vooral een shift in mijn frequentie en energie heb ervaren. Dat er opeens weer die vrede naar voren kwam. Die vrede, die innerlijke vrede. En ik kan je meegeven er is niets mooiers dan het ervaren van een overvloed aan innerlijke vrede.

 

[00:05:52.590] - Lisette Lucas

Want dat creëert zo rust en zo'n gecentreerdheid in jezelf. Zodat je vanuit die plaats. Gewoon die kalmte en die rust kan vinden en ervaren. Om vervolgens te observeren en te kijken van oke. Wat is mijn volgende stap? Waar ga ik aan werken? Waar heeft mijn ziel, mijn innerlijk ikje, behoefte aan? En dat is. Nou ja, als we het over overvloed hebben. Wie had er van tevoren bij het horen van deze podcast gedacht aan een overvloed aan innerlijke vrede? Innerpeace dus neem die mee en ga maar voelen. Want daar kwam het ook op neer. De meeste mensen leven in een overvloed aan gehaastheid. Racen, race tegen de klok. Te weinig tijd. 'He', schaarste in tijd. Herkenbaar? Dus neem ook meteen mee van alsjeblieft, ga daaraan werken. Want je kan je voorstellen dat als je zeg maar in die rat race zit. Dat hamsterwiel wat maar blijft tollen, blijft draaien dat dat ook effect heeft op je energie. En dat het soort een oneindige loop wordt waar je niet uitkomt.

 

[00:07:00.710] - Lisette Lucas

Dus dan heb je echt nodig dat time out moment! Dat time out moment om weer terug te gaan naar jezelf. En om dus te gaan werken aan je programmering. Want eerlijk, dit is het enige wat werkt. En hoe zit dat? Nou ga meerdere podcasts luisteren. Want ik haal dit heel vaak naar voren. Omdat dit gewoon de kers is, de kers op de taart. Dus heb je zoiets van oké, op wilskracht kan ik al die taart creëren. Maar het lukt me maar niet om die kers erop te krijgen. Dan zit dat in die onderbewuste programmering. Dus je kan dat gaan shiften. Door naar binnen te gaan en door te gaan kijken van oké, waar en wanneer is dit ontstaan? Waar is dit gecreëerd? Welke overtuiging heb ik er aan gekoppeld? Is het überhaupt van mij of heb ik dit van iemand anders tot me genomen? Dus neem dat mee, want hier liggen alle antwoorden verborgen. Zeg maar onder die lagen van stof. Zeg maar de stof die door het leven stukje voor stukje, beetje voor beetje is opgestapeld op jouw prachtige sterrenstof potentieel.

 

[00:08:10.040] - Lisette Lucas

Op dat sterrenstof potentieel wat we allemaal in ons hebben. Want daar komen we vandaan. Dat is wat we in de basis zijn. Dus als jij terug gaat. Als je nu even met me meevoelt, ga eens terug naar het sterrenstof potentieel. Dat klinkende goud, die sparkle, die twinkels. Voel is en ervaar is als je weer in die energie en frequentie van dat sterrenstof potentieel. Als je er in stapt, hoe voelt dat? Is dat schaarste? Of is dat overvloed? En adem maar in, in die energie van die sterrenstof. Zie het maar voor je als dat prachtige sterrenstof. Dat glinsterende goud. Die magische sterrenstof van Tinkelbell. Want energie, daar kan je mee spelen. Net zoals Tinkelbell met haar magische toverstaf al die mooie twinkels creëert. Dus zie je het ook zo voor je. Voel maar die energie om je heen komen. Die gouden sterrenstof magie. En adem die energie eens in. Voel het terwijl je inademt door heel je lichaam. Heel je zijn stromen tot in de diepste vezels van je zijn.

 

[00:09:22.730] - Lisette Lucas

Tot op DNA-niveau. Tot voorbij DNA niveau. Naar die lagen voorbij dimensies. En hoe voelt dat? Misschien kan je niet helemaal dat plaatje er bij creëren. Is helemaal goed, maar ga daar creatief mee om. Ga spelen met het plaatje van sterrenstof. En als je nu de video kijkt op YouTube dan zie je ook die sterrenstof. Die sparkles op de achterkant van mijn PodCarddeck. Ik hou hem er altijd bij. Want dit is gewoon zo krachtig. Wanneer je dit beeld, dit plaatje vergrendelt. In die onderbewuste lagen. Van het maakt me niet uit wat me overkomt! Ik weet dat ik ben gemaakt van sterrenstof! Ik kan alles aan! Ik kan alles doorbreken! Ik kan alles shiften! Ik ben gemaakt van een overvloed aan sterrenstof! Hoe voelt dat? Misschien voel je nu al een shift in je energie. Voel je je lichter, voel je je vrijer? Voel je je blijer? Meer liefde? Meer EnergyJoy? Voel eens of je dankbaar kan zijn voor deze frequentie die je net hebt mogen ervaren.

 

[00:10:27.520] - Lisette Lucas

En misschien voel ik nog door je heen en om je heen poseren. Maar ga hier mee oefenen! En beloof me dat wanneer je een gedachte hebt, een gedachte, een schaarste gedachte. "Oh jee, hoe ga ik dat deze maand rond krijgen"? "Oh jee, hoe moet ik dit voor elkaar krijgen"? "Oh jee, wat zijn de energierekeningen hoog". Ga je hierdoor realiseren, ik ben zelf energie! Er is een overvloed aan energie. Alles is energie, dus alles komt altijd goed. En soms zien we nog niet helemaal hoe op dat moment. Maar neem dat alsjeblieft mee, want het shift direct je frequentie. Ja dus nou een kleine tip, een kleine tool die ik je op deze manier wil meegeven. Voelt dit goed? Voelt dit fijn? Alsjeblieft. Dit is zeg maar de magie die ik gebruik in mijn boven de gouden lijn methode. En die kan je helemaal gratis downloaden. Dus ga naar de shownotes op www.LisetteLucas.com/161 en daar kan je het downloaden. Je kan ook direct gaan naar www.bovendegoudenlijn.nl en daar vind je hem ook. Want ik wil dit zo graag met iedereen delen. Want dit is het allerbelangrijkste wat er is.

 

[00:11:37.420] - Lisette Lucas

En moet je voorstellen dat iedereen in dat gouden sterrenstof potentieel leeft. Energie is besmettelijk. Het is aanstekelijk. Het helpt je, het shift je, het transformeert je. En vervolgens transformeert het ook je leven. En het leven van de mensen om je heen. Hoe prachtig en krachtig is dat? En zoals beloofd wil ik je nog één regel van de Mind meegeven. Want denk eens aan iets wat jij wilt. Stel je wilt heel veel geld verdienen in je business. Je wilt misschien een omzet van € 100.000 euro draaien. In een jaar of in een maand, wat voor jou goed voelt. Oké! Hou vast een gedachte en koppel er even wel geld aan in dit geval. Oké. Denk maar aan die gedachte. Dit is iets wat jij wilt, Dit is een overvloed gedachte. En voel nu is: terwijl je zegt van oké, ik ga € 100.000 euro per maand verdienen. Voel nu eens in je lichaam of er iets gebeurt.

 

[00:12:35.180] - Lisette Lucas

Daar net stond je helemaal in je sterrenstof potentieel. Voel je ergens energie opbouwen in je of om je heen? Dat gaat heel snel. Het is misschien subtiel, misschien voel je niks. Is ook helemaal oke. Maar stel je voelt wat zwaarte: bij je buik of bij je hart een druk of van de achterkant. Of je keel dat je denkt ik graag in één keer een brok in mijn keel. Dit is een schaarste overtuiging. Een schaarste programmering in jouw onderbewuste lagen. En wanneer je dus bij die gedachte van oké: ik ga deze maand € 10.000 euro verdienen. Of ik ga € 10.000 euro omzetten, ik ga € 100.000 creëren, op wat voor manier dan ook. Wanneer er dus ergens iets gebeurt in je energieveld, voor je, achter je, om je heen, door je heen. Dan weet je dat er een energetische blokkade zit op in dit geval geld. Op die overtuiging van veel geld verdienen. En wat kan je daar aan doen? Dat wil je waarschijnlijk ook weten. Nou, heel simpel zolang er in die onderbewuste laag een conflicterende overtuiging zit.

 

[00:13:43.680] - Lisette Lucas

Oftewel aan de ene kant, je wilt veel geld verdienen. Veel geld omzetten. En aan de andere kant zit die overtuiging van ja maar mensen die veel geld hebben, die zijn gierig. Stel dat dat een overtuiging is op onderbewust niveau. Of misschien zit er op onbewust niveau de overtuiging van ja, maar stel dat ik inderdaad die ton doe? Dan hebben dadelijk andere mensen minder. En daar voeg je een zwaarte en een verdriet bij. Dan doe je anderen tekort 'he'. Dat is heel normaal als empathisch persoon om die overtuiging ergens te hebben. Wat gebeurt er dan? Dan heb je dus aan de ene kant een ja, aan de andere kant een nee. Dat is in conflict met elkaar. Vervolgens gebeurt er niks, gebeurt er dus niks. En stel dat het potentieel er is 'he', we weten dat sterrenstof potentieel. Dat potentieel is er om dit te creëren. Om dit te manifesteren. Maar zit het in die onderbewuste lagen? 'Jammer'. Dan heb je dus een overheersende schaarste programmering die in conflict is met wat jij wilt en wenst.

 

[00:14:45.490] - Lisette Lucas

En dan gaat het niet gebeuren. Dus dit is zo een belangrijke regel van de mind om te begrijpen. En bijvoorbeeld in mijn programma Mijn Elite Programma. Help ik mensen, ondernemers om dit te doorbreken. Want anders kan je zoveel willen creëren! En door blijven gaan tot je een ons weegt 'hé', Altijd maar in die loop, die ratrace. Dat hamsterwiel rondjes blijven rennen. Dan gaat het dus niet gebeuren en dan begrijp je maar niet waarom. Dit is één van de belangrijkste redenen, waarom dat dan niet gaat gebeuren. Pijnlijk, maar waar. En daarom ben ik dus bijvoorbeeld zelf ook. Omdat iedere keer wanneer je op een ander niveau komt in je leven, in je business. Waar je ook staat. Iedere keer kom je weer nieuwe programmering stukken tegen. Vanuit die onderbewuste lagen die je eigenlijk hebt gecreëerd. In de eerste 0 tot 7 jaar van je leven, 0 tot 10 jaar. En soms kan het zelfs gerelateerd zijn aan een vorig leven. En daar kijken we uiteraard ook naar. Maar neem dat mee. Neem dat alsjeblieft mee, want hier ligt de kern.

 

[00:15:51.830] - Lisette Lucas

Dus voel je van oke. Ik heb echt hulp nodig. Nou, dan weet je me nu te vinden. Je mag me altijd een DM sturen. Beschrijf dan waar je tegenaan loopt. Welke uitdagingen je ervaart. En dan kan ik je helpen om dit te doorbreken en op te lossen. Nou, ik hoop dat je er mooie inzichten, mooie tips en tools uit hebt kunnen halen. Want inderdaad, die overvloed of schaarste programmering. 'He', we willen allemaal leven in die overvloed. Maar als er in die onderbewuste lagen een schaarste programmering zit. Dan gaat dat je die andere kant op trekken. En dat moet je direct doorbreken. Nou, ik wil je heel veel succes wensen. Er zitten heel veel gratis meditaties, hypnotaties en allemaal methodes in mijn EnergyJoy podcast serie. Dus alsjeblieft, download mijn app en dan vind je ze allemaal bij elkaar. Allemaal gerangschikt, dus dan kan je er gewoon doorheen lopen en kijken. Oké, waar heb ik vandaag behoefte aan? Dus ik geef je dat met alle liefde en ik wens je heel veel succes.

 

[00:16:48.490] - Lisette Lucas

Laat me alsjeblieft weten hoe het gaat? En ik hoor heel graag welke vooruitgang je ervaart door toepassen van al deze tools. Nou super fijn te connecten en nogmaals stuur mij een DM, als je vastloopt. Dan komen we er samen uit. Dank je wel voor het luisteren. En heel graag tot de volgende podcast, bye bye!

 

[00:17:07.780] - Lisette Lucas

Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu actie ondernemen. In de energie van dit momentum is het de stap naar ultieme EnergyJoy mastery. Dus wil je meer? Voel je die bubbly Yes van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie en transformatie systeem te doorlopen, zodat ook jij die energieslurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten om krachtig op High Frequency, High-Value en High End Level vanuit die vrijheid en je soulful zelf te leven. Ondernemen en bij te dragen aan de wereld. Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een Soulconnectie call via de link in de shownotes. Of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 161 Overvloed of schaarste programmering

bottom of page