top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

20 mei  2020

 

Lisette Lucas:

Welkom bij Podcast #16

Podcast 16

 

#16. Law of Attraction, het missende ingrediënt waardoor het bij mij eerst niet werkte. + Gratis LOA Manifestatie Sheet 

 

Yes, podcast 16 is een feit!

Top dat je erbij bent.

 

Wat ga je leren en ontdekken in deze aflevering:

 • Je ontdekt wat in 2007 een giga Energy-Shift veroorzaakte.

 • Je ontdekt wat mijn, naïeve, Law of Attraction fouten waren.

 • Ik deel persoonlijke ervaringen, die me bizarre life-changing inzichten gaven.

 • Je ontdekt hét missende manifestatie ingrediënt, wat ik volledig over het hoofd had gezien.

 • Je krijgt meer inzicht in de Mind en de Kracht van het Onderbewuste.

 • Je krijgt inzicht in de frequentie van emoties en het blokkerende effect ervan.

 • Je ontdekt mijn onbegrensde schatkaart naar overvloed.

 • Het: ‘Your Wish is My Command’ gaat een heel andere betekenis krijgen. 

 • Je ontdekt wat de mind, na pijn doet, op onderbewust niveau. 

 • Je ontdekt wat er ‘onder de waterlijn’ gebeurd.

 • Je ontdekt de kracht van frequenties en leert hoeveel Empty Space oftewel Energy-Space jij daadwerkelijk bent!

 • Je leert hoe je blokkades uit het verleden kan oplossen, verwijderen en transformeren.

 • Je leert hoe je moet dealen met lagere frequenties vanuit mijn eigen ervaring.

 • Je krijgt inzicht in je potentieel. 

 • En speciaal voor jou én deze podcast aflevering, heb ik een ‘LOA Manifestatie: Emotie & Sensatie Sheet’ zodat je 1 maand lang vooruit kan! Later in de aflevering meer uitleg daarover. 

 

 

Ik weet nog dat ik jaren geleden, in 2007 om precies te zijn, een cadeau van mijn moeder kreeg. Ze had een bepaalde glimlach op haar gezicht, een soort trotse maar tegelijk ook verwachtingsvolle blije en enthousiaste glimlach. Ik zie het nog voor me, sterker nog, ik voel dat moment nog zo. 

Ik zat in de huiskamer, op de bank van ons heerlijke huis in Voorburg. 

Ik pakte het cadeau aan, het voelde als een boek en het bleek ook een boek te zijn. 

Ik weet nog dat ik dacht, die blik bij een boek….hmmm… daar moet meer achter zitten.

Ik maakte het open en zag staan: The Secret, ik draaide het boek om en las de achterkant. 

 

Mijn eerst reactie was: Zie je wel! Ik had gelijk. Zonder woorden glimlacht mam naar me, terwijl ze met haar hoofd ja knikt. 

 

Wow, de tranen springen weer in mijn ogen, als ik aan die enorme shift denk, die het in mijn energie teweeg bracht. 

Ik wist het, ik wist dat er zoveel meer was dan gewoon de platte 3-d wereld. Dit boek was voor mij het bewijs! Lisette: je bent niet gek! Het klopt wat je voelt. 5-d, oftewel de 5 dimensionale wereld is realiteit! 

 

Ik heb het boek verslonden, van voor, naar achteren en weer terug, de film kende ik uit m’n hoofd. Iedereen in mijn omgeving vertelde ik erover, of ze nou wilde of niet. Soort van hulpverleners-syndroom voordat ik uberhaupt een therapeut was haha... Maar goed, iedereen moest dit weten! Zo voelde het.  

Uiteraard ging ik het, net als de rest van de halve wereld in mijn perceptie, direct toepassen.

 

Althans, dat dacht ik, ik dacht dat ik het goed toepaste. Ik ging de Law of Attraction, oftwel de wet van de aantrekkingskracht in beweging zetten. ASK, BELIEVE, RECEIVE was de universele boodschap, en dus hop, ik ging visualiseren, wat ik wenste te ontvangen in mijn leven. Was heerlijk creatief bezig met het maken van mijn Vizualization board: En verzamelde al m’n droom/wens foto’s en plaatjes uit bladen en tijdschriften, knipte en plakte erop los en maakte een heerlijke collage met allemaal wensen en dromen. Ik plakte het vervolgens aan de binnenkant van mijn kledingkastdeur, ik dacht dan kom ik het iedere dag tegen. En ik had mijn cheque, een papieren cheque die je kon uitprinten, volledig volgens instructies, met bedrag en datum ingevuld en in de badkamer spiegelkast geplakt zodat ik het iedere dag zag. 

 

Alles deed ik voor mijn gevoel, volgens het boekje, volgens The Secret, ik ging uiteraard ook een ‘dankbaarheidsblog’ bijhouden en schreef iedere dag op waar ik dankbaar voor was. Iets wat ik trouwens nog steeds doe maar dan, in gedachten, voor het slapen gaan en iedere ochtend bij het wakker worden.

 

Maar goed, Ik ging dus helemaal op in The Secret, Law of Attraction hype en daar….. daar ging het voor mij mis. Ik had het namelijk allemaal veel te letterlijk genomen. Ik dacht: ASK, BELIEVE, RECIEVE… dat het letterlijk was. Hup, even je bestelling plaatsen en wachten tot het afgeleverd wordt, als een soort Albert of Thuisbezorgd…. Ietwat naïef achteraf gezien. Ik dacht het echt zo letterlijk, ik weet nog dat ik terwijl ik op vakantie was in Zuid-Frankrijk, dobberend in het prive zwembad op een luchtbedje, dat ik toen dacht: Ik moet telefonisch bereikbaar zijn want mijn bestelling wordt zo afgeleverd. Als ik er nu aan terugdenk…. Oh my….Serieus…….

 

Nou, je zult begrijpen, dat was een teleurstelling…. 

Ik ging namelijk zo op, in wat ik wilde ontvangen, dat ik bijna de rijkdom vergat te zien en te ervaren die op dat moment gewoon om me heen was. Ik had net mijn 3e prachtige, kerngezonde kindje gekregen, ik had een lieve zorgzame man, we woonden in een mooi huis. Ik was op vakantie in Super Cannes in het familiehuis aan de Cote d’Azur en ik… ik lag te wachten op mijn bestelling van het universum. Zie je het voor je?! 

 

Ik moet er gewoon om lachen als ik eraan terugdenk. Mijn ‘blessings’ waren al om mij heen, en toen het me allemaal te lang duurde en begon te twijfelen aan de levertijd van het universum, heb ik het losgelaten. Dat ik druk was met 3 kinderen, hielp uiteraard ook mee. 

 

Maar wat gebeurde er, nadat ik het stuk ‘manifesteren op wilskracht’ losliet: In 2008, een jaar na het lezen en toepassen van de technieken uit het boek, heb ik mijn echte, actieve, 1e stappen gezet op het spirituele pad, echt in opleidingsvorm. En vanaf dat moment begonnen dingen te veranderen, alles wat ik aanraakte lukte en van het een kwam het ander. 

 

Ik had het boek ook gegeven aan een lieve vriendin, die een jonge moeder van begin 40 was en heel ernstig ziek, ze had toen al uitzaaiingen door heel haar lichaam, brak spontaan haar heup, zo ver was het al. Ik wilde haar zo graag helpen, iets voor haar kunnen doen en mijn ingeving was direct, The Secret, dus ik vertelde haar vol enthousiasme, passie en liefde, alle ins en outs en gaf haar het boek, alsjeblieft, lees het boek. En dat deed ze, een tijdje later kreeg ik tot mijn grote verdriet haar overlijdenskaart…. Het boek was het laatste wat ik haar had kunnen geven… Ik heb haar daarna niet meer gezien….

 

Het meest bijzondere was, toen er een tijd later, tijdens een consult van medium Marion Berndsen in Landgoed Op Hodenpijl, (ja, hopenpijl, het magische landgoed waar ik jaren later ook mijn werk als medium en tutor mocht doen)  toen er tijdens dat consult opeens een jonge vrouw doorkwam die aan kanker was overleden. Ik had het niet verwacht maar het bleek mijn overleden vriendin te zijn. Marion zei letterlijk: Ik weet niet wat ze ermee bedoelt maar ze laat weten: Je had gelijk! 

 

Wow, kippenvel all-over. Ik wist direct wat ze bedoelde! The Secret, het is de waarheid!

 

Wat een geschenk had ik gekregen. Ik ben toen ook daarna meteen bij Marion Berndsen begonnen met mijn allereerste 2-jarige mediumschap opleiding. Ze had me toen zo geraakt met het contact van mijn vriendin. Dat waren mijn eerste stappen op het mediamieke gebied. En er ging letterlijk een wereld voor me open én een droom kwam uit. 

 

Gaandeweg paste ik technieken van de law of attraction toe, ging begrijpen hoe energie werkte en ontwikkelde me volledig op energetisch en intuïtief niveau. 

 

1 Belangrijk en absoluut essentieel ingrediënt ontbrak het echter aan. Een ondanks dat mijn leven, prachtige wendingen nam met vele hoogtepunten, van mijn eigen EnergyJewels waar ik het vorige podcast over had, tot het trainen, ontwikkelen en werken op wereld niveau in het buitenland. Publieke events, praktijk, alles….. Toch ontbrak er nog iets. 

 

Nu ben je vast nieuwsgierig wat dat is. Nou, om eerlijk te zijn, ik ben er pas sinds een paar jaar achter. Toen ontdekte ik het, eigenlijk bij toeval. Of misschien was het toen pas mijn tijd dat het kwartje mocht vallen. Was er eerst een traject aan persoonlijke groei en ontwikkeling voor nodig. 

 

Het ontbrekende ingrediënt in mijn Law of Attraction toepassing was: de Mind! En nog specifieker, de kracht van de onderbewuste mind! 

 

Tuurlijk wist ik, dat je op je gedachten moet letten en dat je aantrekt wat je denkt. Thoughts are tenslotte Things. Alles is energie. Think Happy Thoughts probeerde ik echt, positieve, blije gedachten is mijn motto. 

 

Maar wat ik me toen nog niet realiseerde, je kan met de kracht van je mind, alles visualiseren en trachten te creëren wat je maar wilt maar…als daar, op diep onderbewust niveau een beperkende overtuiging zit, een gedateerd patroon, een emotie die getriggerd wordt en die je vervolgens volledig saboteert…

 

Wat gebeurt er dan? 

Juist, dan blijf je in vicieuze cirkels draaien. Dan blijf je in cirkeltjes gaan en krijg je dezelfde lessen steeds weer opnieuw aangereikt, om gek van te worden. Ja geloof me! Ik was absoluut wereldrecordhouder van het draaien in cirkeltjes, althans voor mijn gevoel.

 

En daar zat de sleutel! 

Wow, toen ik merkte dat, eenvoudige transformatie sessies, om die stukken op onderbewust niveau aan te pakken werkte, wist ik het! 

 

Dit was mijn missende ingrediënt. Mijn blinde vlek. Mijn onzichtbare saboteur, eindelijk begreep ik het! Alles werd opeens zo logisch! 

En uiteraard moest ik, nadat ik zelf de kracht van de onderbewust mind had ervaren, het me ook eigen gaan maken. Ik wilde de ins- en outs begrijpen van de mind & het onderbewuste.

 

En daarmee heb ik een onbegrensde schatkaart in handen gekregen, een schatkaart naar overvloed. Overvloed in de breedste zin van het woord. Echt, ik zie de resultaten, ik voel het en ervaar het en mensen om me heen zien en ervaren het ook. 

 

Wat bedoel ik hiermee, nou, moet je je voorstellen dat je op 4-jarige leeftijd iets meemaakt. Iemand zegt bijvoorbeeld iets grappig over jou, en anderen, die het horen, beginnen te lachen, en jij, je voelt als 4-jarige daar zo rot bij. Zo rot dat, klein maar slim als je bent, je op dat moment bepaalt: Ik wil dit gevoel nooit, maar dan ook nooit meer voelen en ervaren. Oke, zegt je intelligente mind, ik luister naar wat jij wilt, dus ik maak hier een interne, onderbewuste, notitie van, ik sla het voor je op want ik ben je beste vriend, ik bescherm je altijd, dag en nacht. En dus vanaf nu zorg ik ervoor dat ik alle situaties, waarbij de kans bestaat dat dit weer gebeurt, alles wat met datzelfde gevoel te maken heeft, vermijdt en ontwijk. Weet je wat zegt je onderbewuste mind: Desnoods maak ik je ziek, dan hoef je niet naar dat feestje, of weet je wat: Ik geef je een allergie zodat je een goed excuus hebt om niet te gaan, speciaal voor jou want:  Your wish is my Command, met liefs en groetjes van je onderbewuste mind!

 

Je mind doet er namelijk alles om je bij pijn vandaan te houden, dat is zijn of haar taak. Dus doet er ook alles aan, om bij die pijnlijke ervaring vandaan te houden.

 

Vervolgens ben je 38 jaar en begrijpt maar niet waarom je moeite hebt om met een groep mensen in aanraking te komen. Dan komt er zo’n ongemakkelijk gevoel over je heen. Het zweet breekt je al uit bij de gedachten. Je wilt met het gezonde verstand van een volwassen persoon wel, maar dat onderbuikgevoel is zo naar, zo overheersend dat je er toch maar vanaf ziet.

 

Nou, wat denk je? Dat is dus een patroon, met de intelligentie van een 4-jarige bedacht, superslim toentertijd. Maar heb je daar nu nog iets aan, als je 38 jaar bent, en alle jaren daarna?

 

Ik kan je nu vertellen vanuit mijn eigen ervaring: Als je niet begrijpt waar en wanneer iets is ontstaan, dan kan je het ook niet transformeren.

 

Wat de mind niet begrijpt, kan je niet helen.

 

En daarom is het essentieel, om te ontdekken, wat er onder water zeg maar zich afspeelt. Je kent vast wel die prachtige foto van een giga ijsschots. 5% boven water, 95% onderwater.

 

Stel die 5% is je denkende, rationele mind. Daar zit je wilskracht.

 

Die 95%, onzichtbaar, onder de waterlijn, zijn je emoties gekoppeld aan je herinneringen.

 

Stel, er doet zich een voorval voor. Weet je wat: Ik zal het concreter maken aan de hand van dit persoonlijke verhaal, met mijn pijn ervaring die mij eigenlijk nog steeds triggert, tot op de dag van vandaag. 

Mijn vader was een zeezeiler, hij vaart trouwens nog steeds heel graag met zijn boot, maar was vroeger super fanatiek, altijd wedstrijden zeilen op zee met z’n onwijs snelle, stoere zeilboot van Scheveningen naar Engeland naar Frankrijk, echt, geen golf was hem te hoog.  

 

Ik denk dat ik ongeveer 7 jaar was. Pap was aan het zeilen met de bemanning richting Frankrijk, naar St. Malo.

 

Het was zomervakantie en ik ging samen met mijn 2 oudere zussen en mijn moeder, met de auto naar de jachthaven in Frankrijk waar de mannen waren aangemeerd met de boot.

 

Het was een flinke rit en hartje zomer dus flink warm. We zagen langs de kust in Frankrijk een mooi strand met stenen en besloten te stoppen. We hadden zin om even verkoeling te zoeken en m’n moeder, zussen en ik, met z’n viertjes, liepen even lekker naar de zee. 

Mijn middelste en oudste zus gingen samen het water in. Ik bekeek het van een afstandje met m’n voeten net in het water en m’n moeder stond naast me. 

 

Ik zag m’n 2 zussen lachen en spelen en m’n middelste zus, die 15 maanden ouder is dan ik, ging best wel diep en ver. In de verte zag ik ook iemand met een grote hond, een bruine boxer was het, in het water spelen en toen gebeurde er opeens iets. 

Die hond zwom, uit het niets, opeens recht op mijn middelste zus af, hij ging haar spontaan bijten en met zijn poten onder water duwen, mijn moeder begon te gillen, en ik wilde meteen het water in rennen om m’n zus te redden. Toen begon mijn moeder ook te gillen tegen mij, dat ik niet het water in mocht en bij de tas moest blijven staan. Huilend van onmacht aanschouwde ik het voorval wat als een soort film aan me voorbijging. 

 

M’n moeder rende met kleding en al, het water in en kon die hond van m’n zus afslaan die nauwelijks nog zichtbaar was, omdat ze steeds onder water geduwde werd door de poten van die hond en mam sleurde m’n hoestende, proestende zus mee uit de zee. Het bloed stroomde overal. Vooral uit haar armen. De imprint van dit beeld en het bijbehorende gevoel, het geschreeuw, de paniek, het staat in mijn onderbewuste en bewuste mind opgeslagen als een brandmerk.

 

De eigenaar kwam verschrikt aan, en pakte veel te laat de hond, het kwaad was al geschied. Vele hechtingen later kwam m’n zus met de schrik vrij. We kregen nog een doos bonbons van de eigenaar van de hond.

Ik weet nog, dat ik het ergste vond dat ik niet mocht helpen terwijl mijn zus voor mijn gevoel werd aangevallen door een boxer.

Dat machteloze gevoel wilde ik nooit meer ervaring. Bam: weer een imprint van een meisje van 7.

 

Maar wat denk je, na het horen van dit verhaal, dat het sterkste is achtergebleven op onderbewust niveau?

Nou, ik kan het je vertellen. Ik ben gek op honden, we hebben ook altijd honden gehad, van groot tot klein van Belgische herders, rottweilers, toto West Highland White Terriërs. Maar wat denk je dat er gebeurt wanneer er een Boxer in de buurt is. 

Nou, wat denk je? Ik verkramp, de rillingen lopen over mijn rug, ik begin oncontroleerbaar te beven vanuit het centrum van mijn zijn. En loop er vervolgens met een gigantische bocht omheen.

Ik heb als meisje van 7 dit voorval gekoppeld aan de boxer.

 

En nu associeer ik, iedere boxer met dit deze ervaring en dit gevoel.

 

Dit is mijn of eigenlijk het menselijke survival-systeem in overdrive. Dit is een imprint geworden op onderbewust niveau. Ik kan met mijn nuchtere, rationele mind denken, kom op Lisette, deze boxer, deze hond doet niets, maar nee, het gevoel overheerst, de emotie gekoppeld aan het plaatje, in dit geval die hond, is een beperkende overtuiging en gedateerd patroon geworden.

 

Pak ik dit niet aan, dan blijft die angst voor de rest van mijn leven op onderbewust niveau latent, oftewel voor altijd aanwezig. Zo intelligent is de mind. Dit is dus een blokkade geworden. Een blokkade die energiestroom belemmert in een bepaalt gebied van mijn leven. 

 

En terwijl je dit luistert, wil ik je vragen om zelf eens terug te gaan. Terug naar een herinnering uit je jeugd, iets wat ook impact gemaakt kan hebben. Iets wat effect op je leven heeft tot op de dag van vandaag. Wat zijn blokkades geworden in jouw leven? 

 

Ga maar terugdenken, die keer dat die leraar iets zei, of het standje dat je kreeg van een ouder, of dat moment dat je viel en iedereen ging lachen. 

 

Het kan iets groots of iets kleins zijn. Maar bedenk dat vanuit de mindset en perceptie van een kind iets het einde van de wereld kan zijn. Zoals het meemaken van een ruzie tussen ouders. Want als je ouders ruzie hebben, dan komt het misschien wel door jou, en als ze gaan scheiden dan is het misschien wel jouw schuld. Wie gaat er dan voor je zorgen, waar moet je dan wonen? 

Misschien is dat wel het moment geweest dat je besloten hebt om te gaan ‘pleasen’. Want als je dat doet, dan blijven ze misschien wel bij elkaar. Vervolgens wordt ‘pleasen’ je patroon en eindig je met een burn-out omdat je veel te veel van jezelf weggeeft. Jezelf wegcijfert….

 

En je kan dan, jaren later, echt niet bedenken waar het nou vandaan komt.

 

95% is op onderbewust niveau en of je nou wakker bent of slaapt, je onderbewust mind draait altijd door. Iedere gedachte wordt gehoor aan gegeven. Denk je: ik ben bang, dan voel je het vervolgens in je lichaam.

 

Denk je: ik wil overvloed dan reageert je onderbewust programmering bijvoorbeeld, zoals het bij mij jaren deed, want ik had een absolute, dikke blokkade op mijn financiële manifestatie gebied, mijn onderbewuste overtuiging was: Ja maar, geld maakt niet gelukkig, geld geeft ruzie. In mijn familie was er overvloed aan geld, pure financiële rijkdom, maar het maakte mensen in mijn kinder-optiek, onbeleefd, gemeen, egoistisch, kil, afstandelijk, verwend, sterker nog, het creëerde zoveel jaloezie dat ze niet eens meer normaal konden communiceren, familieleden die rechtszaken aanspannen tegen elkaar omdat ze bang zijn dat ze wat tekortkomen. Ik kan er nog steeds niet bij. 

Maar goed, dat was mijn onderbewuste patroon van financiële overvloed. Dus als er geld binnen kwam, dan moest het er, (energetisch blokkade voor onderbewuste zelfbescherming vanuit het kind-perspectief) zo snel mogelijk weer uit. Want stel je voor dat ik ook zo wordt als die voorbeelden die ik van dichtbij heb meegemaakt ….. 

 

Ja, en je begrijpt: Dit heb ik getransformeerd, dit heb ik op onderbewust niveau ontdekt, en nu begrijp ik mijn patroon. Nu begrijp ik mijn beperkende overtuigingen gebaseerd op de waarheid van een jong meisje. 

 

Ik kreeg trouwens laatst een mooie ‘blokkade test’ via email, schiet me ineens te binnen nu we het over financiële beperkingen en overtuigingen hebben.  Het was van iemand die mijn podcasts luistert, maar een aparte opmerking plaatste over mijn tarieven en diensten oftewel de energieuitwisseling die ik lever. 

Geloof me, vóór het doorbreken van mijn blokkades was ik er wellicht op in gegaan, maar nu niet, weet je waarom niet? Omdat ik direct het beperkende patroon van die persoon herkende! Een blokkade op financiële overtuigingen! Yep, Been there, done that! Dus wat heb ik meteen gedaan, en ik raad je aan. dit ook te doen, als iemand je energie probeert omlaag te halen: ik heb de persoon op afstand liefde, pure liefde en healing gestuurd, in gedachten, en gedachten zijn energie. En wat je een ander wenst, ontvang je weer terug.

 

En dat mag en kan je altijd iedereen toewensen, als het maar is vanuit een liefdevolle, echte  frequentie is. Mijn tip: Ga absoluut niet mee in lage frequenties, trap er niet in. En ja, je ego wil vaak direct reageren en terugbijten, maar Tip: doe het niet. Streef ernaar neutraal te blijven. Dan heeft het geen invloed op je eigen energie. Dat zou zo zonde zijn. Stuur liefde en wens ze het beste, no matter what! 

 

Want ja, Ik weet, ik weet inmiddels na vallen en opstaan dat ik het meer dan waard ben, 1000% waard ben, en dat ik zoveel waarde lever met hetgeen ik doe, dat ik levens verander, verbeter, heel, leven schenk en ja zelfs levens red….. 

 

Vraag je maar eens hardop af: Wat is dat waard? 

 

Nou, ik kan je vertellen, dat is niet in waarde uit te drukken. Het is puur een energie uitwisseling, en als je geld zo gaat zien dan mag het vrij gaan stromen. En onthoud: Gaat er geld uit, vliegt het uit je portemonnee  dan denk je meteen: Er is altijd meer waar dat vandaan kwam, ik herhaal: Er is altijd meer waar dat vandaan kwam,  het is een onuitputtelijke bron, en ja: puur mindset!

 

Maar dus: Ik weet: ik ben dan kleine meisje niet meer, ik ben niet mijn verleden, ik ben niet mijn komaf, ik ben niet mijn dat verlegen meisje. Wat ik wel ben is een wandelende, sprekende, ademhalende uitdrukking van deze waarheid: Ik ben liefde, mijn essentie is pure liefde voor alles en iedereen. Alle mogelijkheden zitten in mijzelf. Netzo als dat het bij jou zit! Los van wat je hebt meegemaakt en gaat meemaken.

 

Je bent pure essentie met oneindige mogelijkheden.

Wat is mijn potentieel? Mijn potentieel is oneindig, en als ik naar mijn potentieel toe beweeg, dan ontwikkelt het verder, rijkt het verder en groei ik verder. Mijn potentieel en mijn mogelijkheden zijn oneindig. Dit is een weten op diep bewust en onderbewust niveau. Dat staat geprogrammeerd in iedere cel van mijn zijn. 

En dat geldt niet allen voor mij maar 100% ook voor jou! Want we zijn in de basis allemaal hetzelfde en dit wil ik jou, vanuit de grond van mijn hart, meegeven!

 

De Law of Attraction heeft mijn energie in beweging gezet, daardoor ben ik in actie gekomen, nou ja, nadat ik door had, dat het niet zomaar op me af kwam. 

 

Je moet actie ondernemen en als je echt wilt manifesteren, als je succesvol wilt zijn, als je ambitieus bent, als je overvloed wilt manifesteren op alle gebieden in je leven, dan moet je je beperkende overtuigingen en patronen transformeren, je blokkades clearen. Pas dan kan je uit die oneindige rotonde stappen, die vicieuze cirkel, dan kan de energie vrij stromen. 

 

Dan ben je klaar voor the next level. 

 

Want als je The Secret toepast, je gedachten bewust een bepaalde richting opstuurt dan is het varen, als varen op het water. Je komt vooruit, maar wat doet de onderstroom?  Gaat die volledig andere kant op? Als varen op tij-water? Dan kan ik je vertellen, dan ga je tegen de stroom in, dan kost dat gigantisch veel energie. Podcast #8 en 9 raad ik trouwens aan voor het doorbreken en transformeren van blokkades. Echt heel krachtig! 

 

Dus: Ja, gedachten zijn dingen, gedachten kunnen manifesteren.

Maar wat is nog krachtiger dan gedachten? 

Wat denk je?

 

Dat zijn emoties! Emoties zijn, ontelbaar keer sterker dan gedachten. Daarom is voelen essentieel. Zijn je ‘hoog frequentie gedachten’ in sync met je ‘onderstroom, je onderbewuste’, zitten er geen heftige blokkades meer? Dan ben je een manifestatie ster! Een stralende ster die alles in beweging kan zetten, wat en waar je maar je aandacht aan schenkt.

 

Je aandacht oftewel: Waar je focus naartoe gaat. Dus de uitdaging is aan jou. 

Waar ligt jouw focus? In het verleden, het heden of de toekomst?

Waar ben jij dankbaar voor, echt diep, diep dankbaar? En dat hoeft niet iets groots te zijn, iets buiten jezelf, het mag in jezelf zijn. Ik heb laatst zelfs mijn hart, mijn trouwe kloppende hart bedankt. Dat voelde zo fijn! En eerlijk….. Hoe vaak doe jij dat?

 

Mijn tip: Schrijf het op, onderneem actie, zet die shift in beweging. Iedere dag, iedere ochtend en avond. 

Wat zijn je wensen en dromen?

Wat zijn jouw vicieuze cirkels en patronen?

Wat zou je willen veranderen in je leven?

Welke emoties ervaar je gedurende de dag?

En dan bedoel ik, de verschillen in emoties, de energie van emoties. 

Is dat een hoge frequentie emotie: zoals blijdschap, dankbaarheid, geluk, liefde?

Of is de meeste dominante emotie die je voelt een lage frequentie: zoals: pijn, verdriet, boosheid, woede, apathie, schaamte, zwaarte?

 

De emotie die het meest dominant is, daar trek je namelijk meer van aan! Dat is de wet van de aantrekking! Is geen hocus pocus, is puur de wet van energie. Dus angst trekt nog meer angst aan en blijdschap trekt nog meer situaties en omstandigheden in diezelfde blije, happy vibe en frequentie aan. 

 

Dus wil je je mindset shiften, wil je die Energy Shift maken, dan is het de bedoeling dat het onderbewuste gaat shiften. Met shiften bedoel ik, wijzigen, veranderen en transformeren naar een hogere energetische frequentie. Weet je dat iedere stoffelijke cel, waarvan heel jouw lichaam, als een opeenstapeling van lego blokjes is opgebouwd. Dat iedere cel is opgebouwd uit nog veel kleinere delen: Uit atomen. En ieder atoom is: 99,99999% lege ruimte! Dit is een uitspraak van Dr. Joe Dispenza, hij is neuro-wetenschapper en hij heeft hier prachtige onderzoeken naar gedaan. Echt een aanrader! Op www.LisetteLucas.com/16 vind je alle namen trouwens terug in de shownotes behorende bij deze aflevering.

Maar die 99,99999% noemt dr Dispenza dus lege ruimte: het bestaat uit: informatie, energie, frequentie en het is dus maar: 0,00001% particle of stoffelijk, tastbaar. 

 

Daarom hamer ik zo op energie! Alles is energie, dit is wetenschappelijk bewezen, dus let op je energetische frequentie! En top, je bent hier, je luistert de podcast dus echt super! Geweldig dat je klaar bent om te ontwikkelen, te groeien en te transformeren. Echt, zo, zo belangrijk, tenminste,  als je de beste versie van je zelf wilt worden en zijn! 

 

Hoe dan ook, 

Inzicht geeft vrijheid!

En daarom ik heb, speciaal voor jou en deze podcast aflevering, een LOA Manifestatie: Emotie & Sensatie Sheet voor je gemaakt van maar liefst 1 maand!

 

Om inzicht te krijgen in je frequenties, want wat je niet begrijpt kan je niet transformeren. 

 

Dus ben je klaar om te transformeren? De beste versie van jezelf te worden?

Top, dan ben je bij mij op het perfecte adres!

 

Dit is namelijk niet wat ik doe, dit is wie ik ben. En zoals je inmiddels begrijpt, het is niet vanzelf gegaan, het is me niet komen aanwaaien, ik heb het belangrijkste gedaan en dat is: Actie ondernomen. 

En eerlijk is eerlijk, het zal ook niet vanzelf gaan. Als je echt die passie, die drive, die hunger voelt naar meer, dan kan ik je helpen. Via mijn podcasts met een overvloed aan super, krachtige gratis tools, en voor wie meer wil, dieper wil, krachter wil, sneller wil, dat kan in sessies in mijn praktijk, zowel online als 1 op 1. 

En via m’n mega droom event, en de meest krachtige Abundance Shift is voor diegene die meegaan naar Bali, naar het Abundance Retreat! Die gaan er vol voor! Ik kijk er zo naar uit! 

 

Maar, heel belangrijk: Doe het lekker op jouw tempo, op jouw manier. Stapje voor stapje en met liefde voor jezelf! Dan gaat alles vanzelf stromen!

 

Ik ben nu al super trots op je, want ik voel dat dit prachtige, Energy shifts in beweging gaat zetten naar een hogere frequentie, en dat vult mijn hart met, ja, daar is het met JOY (m’n naam komt ergens vandaan ;)! Joy is één van de hoogste frequenties! Dus dan begrijp je meteen mijn achterliggende reden voor: het geven, het delen, het helpen, het helen, dat vult me met liefde, met blijdschap, met dankbaarheid en dat is de frequentie waar we in willen zitten als we vooruit willen in het leven!

 

Echt, een absolute aanrader! Het voelt zo heerlijk, een soort energy-high, een warme, liefdevolle knuffel met een prachtige en krachtige impact. Blijf je in die frequentie, wat denk je? Dan wordt het alleen maar meer en meer, want het universum kan niet anders dan hetgeen teruggeven als dat je uitzendt. Dat is The Secret! Dat is de wet van de aantrekkingskracht!

 

Dus houd je frequentie hoog, in volgende podcasts veel meer hierover, download meteen de gratis sheet die ik heb gemaakt! Onderschat de kracht hiervan niet, het is niet zomaar een papiertje, het is jouw schatkaart naar een leven vol overvloed! Een krachtige Tool en onthoud: Inzicht geeft vrijheid!

 

Ik ben super benieuwd naar jouw ervaringen! Alsjeblieft deel en mail het via info@lisettelucas.nl , dat maakt het ook voor jou echter, en zet het de energie nog beter in beweging.

 

Op naar een leven in hoge frequentie & liefde! Omarm in dankbaarheid al je rijkdom die je al bezit, van het kunnen inademen van zuurstof tot het kloppen van je hart, je beste vriend in je onderbewustzijn, allemaal elementen om intens dankbaar voor te zijn. 

 

Ik ben diep dankbaar dat jij de tijd, ruimte en energie hebt gegeven, voor mij en voor jezelf.

Graag tot de volgende podcast! 

xxx Lisette

All Rights Reserved © EnergyJoy

Law of Attraction

bottom of page