top of page
EnergyJoy typewriter script met Lisette Lucas

1 februari 2023 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 157 High End Succes Medium® Hoe je jezelf door de juiste positionering, shift en activeert. Nou, vandaag in deze podcast ga ik het hebben over:

Waarom ik mezelf vanaf nu High End Succes Medium® noem. En hoe het High End Succes Medium Traject® is ontstaan.

En mijn vraag ook aan jou: Waar jij voor gaat kiezen op het moment dat je zegt ja, ik wil transformeren. Wat spreekt jou aan, wat resoneert met jou?

En nog interessanter: Wat is een life changing traject jou waard op welk gebied dan ook?

En nog een andere vraag die we gaan behandelen: Wanneer neem jij een dienst serieus?

Ga je als je een lage investering doet, ga je dan vol aan?

Of juist wanneer een hoge investering doet?

Want dat is interessant om mee te nemen. En dus ook wanneer zou jij zelf het werk doen?

En dan wil ik gaan afsluiten met: Hoe ziet jouw energetische blauwdruk eruit?

 

[00:02:17.890] - Lisette Lucas

Oftewel: Wat staat er al vast in jouw energie frequentie en op jouw architects plan of the soul? Nou, maar om even naar begin te gaan. High End Succes Medium. Nou, ik ben getraind als medium, eigenlijk tien jaar lang in Engeland heen en weer gevlogen, door de beste ter wereld op het hoogste niveau. En wat doe je dan? Je krijgt het op een bepaalde manier tot je en dan ga je braaf, het op die manier uitdragen zoals het je is geleerd. Maar ik merkte door de jaren heen en door met heel veel mensen te werken, wat er vooral energetisch gezien voor mij wel en wat er vooral ook niet werkte. En ik kwam er heel snel achter dat ik ben iemand wanneer je met mij werkt. Ik ga all-in. Je krijgt echt alles voor mij. Ik ga tot het gaatje om het zo maar te zeggen. Om bij jou iets aan te raken, te activeren, te accelereren. En dat is natuurlijk prachtig. Ik bedoel als jij investeert. Ik zou denken als een coach, als een medium zo met mij zou werken zou geweldig zijn toch?

 

[00:03:21.880] - Lisette Lucas

Maar de keerzijde voor mij was dat wanneer ik dat deed, als medium moeten we onze energie verhogen, moeten we in die power stappen. En zoals ik het geleerd heb in principe ook al ben je zelfs een goed getraind medium. In principe kan je maar 30 minuten echt die power vasthouden, dan ga je energetisch zakken. Nou moet je je voorstellen, kan je op die manier dus tien sessies met tien cliënten op een dag doen? Die een lage of mainstream investering in jou doen? Nee, dat is niet te doen. En tuurlijk, in het begin probeerde ik dat en deed ik dat. Maar toen merkte ik gewoon dat ik zo moe werd. Energetisch moe. En toen gebeurde er iets dat ik dacht van ok, is dit wel wat ik wil doen? Past dit wel bij mij? Heb ik wel de energetische huishouding om dat op deze manier te doen? Ik bedoel, ik heb studenten en een student in het bijzonder. Die ik in dit opzicht, ik bewonder haar sowieso, maar in dit opzicht. Zij komt op een trainingsdag en we starten om 10.30u of 11.00u.

 

[00:04:17.360] - Lisette Lucas

Hangt een beetje van de training af. Maar dan heeft ze daarvoor al clienten gehad en hebben vervolgens een hele trainingsdag waarin je alleen maar in die power staat, werkt met studenten met elkaar vlieguren maken. En dan aan het eind na die trainingsdag, dat ik denk zo hè, ik heb alles gegeven. Nu ga ik even Time-Out doen, even me-time inlassen. Dan is er erna ook nog afspraken. Dus in mijn optiek heeft zij daar gewoon een hele sterke energetische huishouding. Dat is gewoon hoe jij bent gemaakt. De één kan gewoon meer hebben dan de ander. En ik weet van mezelf vanuit mijn hoog sensitieve kracht. Maar ook met hetgeen ik fysiek heb meegemaakt dat ik heel erg op mijn eigen grenzen moet letten. En zolang je weet wat je grenzen zijn en hoe je daar op kan letten en hoe je dat zeg maar kan integreren in je business, is dat fantastisch. Maar wat dus belangrijk is dat: Zodra je je realiseert van oké, dit werkt niet voor mij. Maar ik hou van hetgeen wat ik doe.

 

[00:05:14.060] - Lisette Lucas

Ik hou van het mediumschap. Ik hou van werken met mensen. Ik hou van werken met energie, maar ik hou niet van het feit dat ik s avonds zelf geen mens meer ben. Ik bedoel, dan is de verhouding compleet zoek. Dus daar moest een oplossing voor komen. Dus zodoende heb ik op een gegeven moment paar jaar geleden al de keuze gemaakt van oké, ik ga mijn tarieven veranderen. Ik ga mijn tarieven naar, het was op dat moment nog niet eens high end, het zat iets boven de mainstream, iets boven de middenmoot. Waardoor ik merkte van ok, die mensen die met mij werken, die investeren dus. Doen een flinke investering. Ze voelen dat maar zijn daardoor zo gefocust en ik voel dat die energie uitwisseling in balans is. Voor mij klopt dat gewoon, voor mij is dat een energetische match waarin de energie echt kan stromen. Dus zo is het gegaan. Dus terwijl ik dit zo vertel is mijn vraag ook aan jou: Waar kies jij voor? Wat past bij jou? Misschien ben je al langer coach, ben je al langer expert.

 

[00:06:13.850] - Lisette Lucas

Merk je dat gaandeweg de manier waarop je je diensten levert, dat dat verandert. Dat jouw eigen behoefte verandert en dat je dat gaat aanpassen. En eigenlijk zijn die momenten zijn prachtige groei momenten. Dus ik zeg altijd yes! Ik duik in die EnergyJoy Vibe. Wanneer ik weerstand ervaar. Want weerstand is eigenlijk de stap naar the next level. Mits je dat op een goede manier aanpakt. Want je kan ook zeggen van oké, ik blijf in die weerstand hangen, ik kap ermee. Ik ga het anders doen. Heb ik ook jarenlang gedaan. Vanaf mijn twintigste wist ik natuurlijk nog helemaal niet hoe dat werkte. Dus voelde ik weerstand tegen iets. Dan legde ik gewoon alles neer en ging ik volledig iets anders doen. Maar nu heb ik een manier gevonden waarin ik hetzelfde blijf doen, maar op een manier die als het ware echt bij mij past. En dat is dus het High End Succes Mediumschap geworden. En waarom is dit zo interessant? Want het werkt eigenlijk twee kanten op. Dus als high end succes medium krijg je dus een hogere investering voor je diensten.

 

[00:07:12.200] - Lisette Lucas

Maar stel eens bij jezelf voor, wanneer jij, en het beste voorbeeld vind ik eigenlijk, in podcast 157 zitten we nu. Als jij al mijn gratis tools hebt gedownload, hebt geluisterd. Ik heb er echt tientallen, tientallen staan ook in mijn Lisette Lucas app, kan je allemaal gratis downloaden. Hoeveel doe je er echt? Hoeveel doe je er echt? En er zijn uitzonderingen op de regel, want ik zie mensen voorbij komen denk ik. Wow, jij bent echt super hard aan het werk! Supergaaf, dus die zien de waarde ervan in. Maar het is heel menselijk dat wanneer jij niet die energetische uitwisseling financieel hoeft te doen, dat jij niet de waarde daarvan inziet, niet de waarde ervan voelt. Dan leg je het makkelijker naast je neer omdat het toch niet zo'n pijn doet. Je hebt tenslotte weinig tot niets voor hoeven te betalen. En hier zit het mega mega verschil. Want wanneer jij.. Niemand wil pijn voelen. Dus wanneer jij geld uitgeeft, een hoge investering betaalt voor een dienst, een dienst die jouw leven kan veranderen.

 

[00:08:14.350] - Lisette Lucas

Ik durf te zeggen na zoveel jaren, na meer dan tien jaar met mensen werken. Dat ik zelfs mensenlevens heb mogen redden op die manier. Puur door het aanraken van stukken, het mee kunnen voelen. Ik bedoel het mediumschap. Mocht je er niet helemaal in thuis zijn, echt, het is het meest waardevolle wat er is. Puur omdat je kan voelen wat een ander voelt. Dus iemand die zich.... Mensen die het leven niet meer zien zitten zijn vaak zo eenzaam, zo in zichzelf gekeerd dat ze niemand meer toelaten omdat ze het eigenlijk niet eens zichzelf waard vinden om iemand toe te laten, niemand willen belasten. En er zijn natuurlijk heel veel verschillende vormen in. Maar hoe waardevol als je kan meevoelen met iemand en kan begrijpen hoe ze zich voelen. En volledig die rapport zeg maar, kan opbouwen. Die verbinding kan creëren en vanuit hun belevingswereld als het ware, die rock bottom, dat ze kunnen gaan stijgen als een raket weer omhoog. Of in ieder geval op een manier die past bij hun op dat moment.

 

[00:09:14.860] - Lisette Lucas

Ik heb het zien gebeuren, ik heb het zien gebeuren. Wat is dat je waard? Stel dat het een dierbare van jou is? En je kan op die manier ze zoveel waarde geven. Wat is dat je waard? In de hypnotherapie sessies vind ik het altijd zo'n mooi voorbeeld van, vraag ik ook een hoge investering energie uitwisseling voor. Omdat ik weet wat ik in een sessie in beweging kan zetten. Maar ook omdat ik weet hoe belangrijk het is dat wanneer jij die hoge investering neerlegt. Dat is een energetische, dikke vette yes naar jezelf van: Ik ga ervoor! Dit is mijn mijn leverage. Zoals Tony Robbins dat altijd zegt. Mijn hefboomeffect. Dit is mijn 'strong enough reason why'. Er moet een sterk genoeg reden zijn, om die 'ja', te zeggen. Om die investering te doen. Hoeveel pijn het ook doet om dat geld te zien gaan. Jouw noodzaak, jouw behoefte aan resultaat moet groter zijn dan die pijn. En dan weet ik dat het mega gaat shiften. Dat jij die beweging, die transformatie in gang gaat zetten.

 

[00:10:13.270] - Lisette Lucas

En wat ik wilde zeggen, een mooi voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld wanneer iemand een kinderwens heeft. Ik denk dat het een van de van de grootste dingen is. Als mens als jij een kinderwens hebt. En ik heb heel veel, ook prachtige dames die inmiddels moeder zijn geworden. Of er een tweede kindje bijvoorbeeld kwamen. Wanneer ze binnenkwamen zaten ze zo laag in hun energie en hadden ze eigenlijk alle hoop en moed opgegeven op het krijgen van een eerste kindje of tweede of soms zelfs derde kindje. Wat denk je dat zij er voor over hadden om hun baby'tje in hun armen te kunnen dragen? Ik bedoel Marisa Peer zei dat zo mooi: Er zijn mensen die een extra hypotheek op hun huis nemen of hun huis zelfs verkopen om bepaalde IVF trajecten in te kunnen gaan. Dan zet je alles op het spel voor die grootste wens, toch? Dus hou dat even in gedachten en neem dat mee. Want dat gevoel van waarde verandert zo op dat moment. En daarom heb ik deze keuze gemaakt. Omdat ik wil dat wanneer jij met mij werkt en ik alles geef aan jou. Er volledig voor ga om die transformatie en die shift bij jou in beweging te brengen.

 

[00:11:20.860] - Lisette Lucas

Dat wij die evenredige energie uitwisseling hebben. Want eerlijk? De tijd dat ik mensen moet voort sleuren en voorttrekken heb ik gehad. Ja, dat kost mij energie. En dat zijn mensen die verwachten dat ze de kant en klare oplossing zo in handen krijgen. Nee, je krijg tools in handen. Je krijgt strategie in handen. Je krijgt energie shifts aangereikt. Maar vervolgens moet je nog steeds zelf het werk doen. En daarom vind ik het Hucces Mediumschap, het High End Succes Mediumschap en het High End ondernemen vanuit High Frequency niveau, zo gigantisch waardevol en zo gigantisch life changing. Dus nogmaals mijn vraag aan jou wanneer neem je een dienst serieus? Bij een lage investering of bij een hoge investering? En tuurlijk hangt het af van wat het is. Maar dan nog... Je kan goedkope schoenen kopen en je kan dure schoenen kopen. Maar stel dat jij de marathon gaat lopen. Welke schoenen kies je dan voor? Ga je een bergbeklimmen? Welke schoenen kies je dan voor? Of ga je gewoon even naar het strand? Zand tussen je tenen, zand in je schoenen?

 

[00:12:29.320] - Lisette Lucas

Ja, tuurlijk. Dan is het een logische afweging. Maar ga eens bij jezelf na wanneer jij een hoge investering doet. En of het nou schoenen is of kleding of een dienst voor je eigen transformatie, je eigen groei, je ontwikkeling voor je business. Wanneer zou jij het werk doen? Wanneer zou jij echt het werk doen? Als je een kleine investering hebt gedaan? Of als je echt een high end investering hebt gedaan. Waarvan je denkt oeff.. Jeetje, echt, deze voel ik wel. Ik weet van mezelf uit eigen ervaring, al die hoge investeringen die ik heb gedaan. Nou het feit dat ik nu ben waar ik nu ben. Het werpt zijn vruchten af. Puur omdat ik als het ware gewoon aan ga. Dat vuur wordt geactiveerd, geaccelereert. Mijn studenten van ook mijn High End Elite Shift Business Mastermind. Die doen investeringen en die gaan aan! Die gaan aan! Het is zo fantastisch om die resultaten te zien. Ook de programma's Master je Inner-Medium Academy®. En nu mijn High End Succes Medium traject®.

 

[00:13:33.340] - Lisette Lucas

Dat is een traject waarin je instapt omdat je weet oke, hoge investering, maar ik kan het ook op hoog niveau gaan overdragen. Waardoor ik ook die investering kan krijgen. Het is nogmaals, het is een keuze. Maar mijn vraag aan jou is waar positioneer jij je? Wanneer jij ook dat High End Succes Medium® of het succes mediumschap tot je wil gaan nemen. Blijf je veilig in die middenmoot? Beetje onzichtbaar knokken voor je plekje in de markt. Of zeg je: Ik doe het gewoon! Ik heb aan mezelf gewerkt. Ik heb lagen doorgewerkt. Het boeit me niet wat mensen er van vinden. Ik weet dat, sterker nog, ik voel dit is tot me gekomen. Dit is echt tot me gekomen. Dus het is niet eens dat ik ervoor kies, maar het heeft mij gekozen. High End Succes Medium, er is niemand in de Nederlandstalige markt, Nederlands sprekende markt. Dus ik moet hoe dan ook België erbij die dit doet. Waarom? Waarom niet? Ik begrijp er helemaal niks van. Dus ik ben eigenlijk heel blij dat het op deze manier tot een gekomen is.

 

[00:14:33.990] - Lisette Lucas

En nou ja, kan gelukkig contact maken met mijn eigen spirituele begeleiding. En ik heb het aan mijn eigen mentor gevraagd. En ik stelde voor van Oké: Wat vind je hiervan? En toen kreeg ik alleen maar de woord: 'Brilliant'. Brilliant. Ik denk nou?! Briljant! Ja, zo voelt het ook. Zo voelt ook. Dus ik ben superblij. En daarom wil ik dit ook heel graag aan jou overdragen. En uiteraard vertellen: Dat het High End Succes Medium traject® vanaf nu geopend is! Dit is een volledig traject wat jij, het is wel belangrijk dat je al gevestigde coach bent, therapeut, alternatieve hulpverlening. Dat je al ervaring hebt in het werken met mensen. Want vanaf dat moment kan je meteen High End gaan opschalen En dat maakt het zo waardevol omdat je op die manier zoveel impact en shifts en verandering en transformatie in beweging kan zetten. Dus ik wil het hierbij laten en ik wil gaan afsluiten met de vraag: Hoe ziet jouw energetische blauwdruk eruit? Hoe ziet jouw energetische blauwdruk eruit? Ben je gemaakt voor middenmoot?

 

[00:15:33.370] - Lisette Lucas

Ben je gemaakt voor mainstream? Ben je gemaakt voor dat standaard werk wat iedereen doet? Of zit je een beetje meer op mijn frequentie van Oké: Wat ik doe doe ik op het beste voor mijn kunnen, op het hoogste niveau. En daar mag een energie uitwisseling tegenover staan. Sterker nog, als die energie uitwisseling niet in balans is... dan ga ik daar zelf aan onderdoor. En ik weet dat ik genoeg waard ben. Ik weet dat ik zoveel waard ben, dat ik aan mezelf mag denken en voor mezelf mag kiezen. En vanuit dat standpunt van oké, ik weet op welke manier ik wil werken. En daarom ga ik dit integreren in mijn business. En dat heeft allemaal met jouw energetische blauwdruk te maken. Kan je daar nog niet helemaal bijkomen, dan komt dat door beperkende lagen, door oude B.S., door oude belief systems, oude bullshit die nog geen systeem zit. Als je denkt ja, het is toch belachelijk om vijf cijfer bedragen te gaan vragen voor succes, mediumschap voor high end succes. Mediumschap mag je denken, mag je vinden.

 

[00:16:33.120] - Lisette Lucas

Geen probleem, maar vraag je wel af oké, waar komt die overtuiging vandaan? Of het van vaderskant of moederskant? Heeft dat te maken met je innerlijk kind? Of heeft het te maken met een ander autoriteits persoon die ooit wat heeft gezegd van: Je moet hard werken om geld te verdienen. Nee, je hoeft helemaal niet hard te werken! Je moet slim werken! Als jij slim werkt en je draagt dat over op de juiste manier, die in een alignment is met wie je echt bent. Dat is het echte goud. Dat is brilliant. Dat is briljant. Dan kan je gaan stralen vanuit al die prachtige facetten. Vanuit wie jij echt bent. Vanuit je sterrenstof potentieel. En dit is iets wat ik iedereen, iedereen gun. Dus ik hoop dat jij hier uithaalt en voelt van oké, hier ligt zo'n mega kans. Waarom doet nog niemand dit? Nou, omdat niemand de ballen heeft gehad. Zo zie ik het gewoon. Dat is het! Je moet er lef voor hebben om jezelf te positioneren in een markt waar iedereen eigenlijk hetzelfde doet.

 

[00:17:43.870] - Lisette Lucas

Sorry, maar ik heb zoveel inner werk gedaan dat ik zoiets heb van: Ik kan niet anders dan luisteren naar wat er in mezelf en om me heen en in mijn energie gebeurt. En wat ik aangereikt krijg. En wat ik zie en voel en ervaar waar die behoefte ligt. Dus wanneer jij die behoefte voelt en wanneer voelt: wow, dit is zo'n kans! Deze grijp ik met twee handen aan. Stuur me dan een DM, want ik vind het heel fijn om met jou in contact te komen en te kijken of een energetische match zijn. Want dat is uiteraard het allerbelangrijkste. En dan gaan we kijken welke stappen jij kan en mag gaan zetten voor jezelf en voor je business. Nou, ik wil je heel erg danken voor je aandacht, voor je tijd, voor je energie. Super fijn dat je erbij bent en neem nog even dit mee: De Boven de Gouden Lijn Methode® is mijn power manifestatie methode. Die zo mega krachtig is. Dus je kan hem helemaal gratis downloaden. Ik wil je erop wijzen op de waarde van dit, want echt, ik geef hier letterlijk goud in handen. Wanneer je dit toepast, integreert in je leven,

 

[00:18:42.940] - Lisette Lucas

wanneer je die simpele drie stappen volgt die ik jou geef. Echt waar? Nou, mijn PodCarddeck vind ik het mooiste fysieke bewijs daarvan. Ik heb veel meer bewijzen, maar deze: Het PodCarddeck bijvoorbeeld, dat is boven de gouden lijn gecreerd. Dit is de gouden lijn en jij kan daar dus ook in gaan stappen, helemaal op jouw eigen soul aligned manier. Dan gaan deze pareltjes tot je komen. Die helemaal in tune zijn met wie jij bent en wat je voorbestemd bent te doen hier op aarde. Nou, ik ga het hierbij laten want ik wil altijd zoveel vertellen. Super fijn dat je erbij was. Nogmaals dank voor je tijd, dank voor het luisteren en heel graag tot de volgende podcast. |Bye x.

 

[00:19:43.530] - Lisette Lucas

Heel veel liefs en heel graag tot snel!

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 157. High End Succes Medium®

bottom of page