top of page
EnergyJoy typewriter script met Lisette Lucas

25 januari 2023 door Lisette Lucas:

Script:

[00:01:23.880] - Lisette Lucas
Podcast 156 Boven de Gouden Lijn®.

Na tien jaar energetisch werken met duizenden cliënten heb ik de gouden code gekraakt. Plus download gratis deze methode, de 'Boven de Gouden Lijn methode ' bij deze podcast.

In deze podcast ga ik je vertellen hoe het energieveld van de cliënt uiteindelijk deze code kraakte. En wat is die code? Dat is de code die bepaalt, die er voor zorgt of je wel of niet boven de gouden lijn leeft qua frequentie. En die dus ervoor zorgt of je wel of niet manifesteert hetgeen wat je wilt en wenst in je leven. Manifesteren doen we altijd. Je staat altijd aan, maar manifesteer jij dominant gezien meer wat je niet wenst? Of juist meer wat je wel wenst? Want daar zit het grote verschil en daaruit kan je ook opmaken ok, waar zit ik qua frequentie? Waar zit ik qua energie? Mijn dominante energie ligt dus onder die gouden lijn of boven de gouden lijn en in de shownotes op www.LisetteLucas.com/156

[00:02:28.590] - Lisette Lucas
zal ik ook de link naar deze gratis download plaatsen. En echt waar, ik kan je vertellen, deze is zo krachtig. Dit is mijn overall methode geworden omdat ik hier volledig achter sta. Omdat ik het heb beleefd, doorleefd, getest met studenten, met cliënten. En ik krijg het iedere keer weer terug wanneer ze dit gaan toepassen, wanneer ze gaan shiften. Energetisch naar boven, die gouden lijn. Gaat er zoveel veranderen in je leven? Gaan er zoveel prachtige dingen gemanifesteerd worden. Ja, maar het belangrijkste is wanneer je deze download binnenhaalt. Wanneer je het dus inderdaad download dat je wel het werk gaat doen. Want niets gaat vanzelf. Dus heb je geen zin, heb je zo iets van nou weet je. Laat maar ik zie wel hoe het allemaal loopt en reilt en zeilt. Ga het dan niet downloaden want dan is het gewoon zonde van jouw tijd. En ook dan geef ik liever deze download weg aan iemand die wel het werk wil doen. Want ik werk graag met mensen die die passie en dat vuur voelen. En die dus ook willen shiften en willen doorbreken, willen loslaten, willen transformeren.

[00:03:45.090] - Lisette Lucas
Ja, gewoon even om helder te krijgen van dat het niet vanzelf gaat. Niks gaat vanzelf. Dus wil jij verandering en wil je transformeren? Wil je shifts ervaren? Wil je manifesteren wat je wel wilt? Ja, dan moet je er wat voor doen. En in mijn methode die je meteen per e-mail toegestuurd krijgt, inclusief PDF sheets, foto's inclusief een hypnotatie die je kan gaan luisteren. Super simpele methode dus, dus je hoeft niet eens heel veel werk te doen. Je hoeft alleen maar drie stappen te volgen. Ja, ik ben namelijk ook heel benieuwd hoe je het ervaart. Ik weet dat het werkt, dus ik weet ook wanneer het niet bij jou werkt, dat jij niet de stappen hebt gevolgd. Dus dat is mijn enige vraag aan jou. Jouw enige commitment die je eigenlijk aan jezelf mag geven. Je hoeft het niet eens aan mij te geven. Maak de commitment met jezelf dat je consistent de methode gaat toepassen. Het is hetzelfde als naar de sportschool gaan. Werkt naar de sportschool gaan, na één week na twee weken? Na

[00:04:46.800] - Lisette Lucas
drie keer naar de sportschool gaan zie je dan effect? Maar je voelt het misschien al wel hè, intern, maar er is nog steeds niemand die zou zeggen zo, ben je naar sportschool geweest? Nee, dus dan vinden we het ook normaal dat dat tijd nodig heeft. Dus geef mijn methode die ik jou geef, geef dat minimaal 6 tot 8 weken. Ja, dat is de tijd waarin ik jouw commitment vraag. Ik geef jou dit goud cadeau, maar daar mag wel een energie uitwisseling tegenover staan. Ja, dat jij dus met jezelf die commitment maakt om die stappen te zetten, om te luisteren, om het toe te passen in de frequentie die ik je aangeef. Nou, dat gezegd hebbende, hoe heb ik eigenlijk die code gekraakt? Nou, heel simpel, nou ja, dat kan ik nu zeggen achteraf. Maar ik ging met mensen werken en als je met veel mensen werkt, wanneer je met veel mensen werkt, dan ga je patronen herkennen. En Tony Robbins zei dit van: een van de grootste krachten die je kan hebben als mens in je business, in je leven, is patronen herkennen.

[00:05:51.230] - Lisette Lucas
Dus dat gebeurde. En het voordeel is inderdaad als daar jaren overheen gaat en je ziet heel veel verschillende mensen, heel veel prachtige energie, maar ook heel veel prachtige energie waarbij de frequentie heel laag is. Dan ga je dus zien van oh wow, er moet het een en ander shiften voordat zij stappen kunnen zetten. En zo is het gekomen dat ik op een gegeven moment zag van ok, die persoon wil die verandering in zijn of haar leven. En dan nam ik zwaardere energie waar en met zware energie, er wordt vaak gesproken over negatieve energie. Vind ik niet echt een prettig woord, want het is

uiteindelijk zwaarte. Het trek je letterlijk zwaar naar beneden. Zie het als een grijs wolkje. Ervaringen van het verleden kan je zien als grijze wolkjes. Maar het voordeel van een grijs wolkje, je kan een grijs wolkje laten oplossen, transformeren. Laten clearen weg Shazamen. Hoe kan je dat doen? Door er licht op te laten schijnen door de zon er op te laten schijnen, door er gouden licht op te laten schijnen.

[00:06:50.900] - Lisette Lucas
En wanneer je mijn podcast luistert of podcast kijkt op YouTube. Dan zie je nu dat ik mijn PodCarddeck in mijn hand heb. En ik wijs nu ook naar de gouden lijn, de gouden lijn die aan de onderkant van het PodCarddeck staat. Als 't goed is kan je 'm nu mooi in beeld zien. En die gouden lijn is dus de energetische frequentie van neutraal. Wat zit er onder neutraal, die zwaardere frequenties. Denk eens aan een zware frequentie en daar zit altijd een emotie aan gekoppeld. Een gevoel aan gekoppeld: angst, woede, boosheid, schaamte, schuldgevoel, apathisch zijn. Allemaal zware frequenties die je onder de gouden lijn plaatsen. Ik kan je vertellen wanneer jij in die frequenties zit. En het zijn er meer, maar ik heb er een acroniem voor gemaakt. Die vind je ook in de Gouden Lijn methode . Als je die methode download dan krijg je dat toegestuurd, dus dan krijg je dat helder. Dan zie je dat plaatje ook helder voor ogen. En dat is super belangrijk, want inzicht is kracht. Wanneer je dus begrijpt hoe het werkt qua energie.

[00:07:56.030] - Lisette Lucas
Dan ga je dat ook kunnen shiften, dan kan je dat transformeren. Maar als je geen benul hebt in wat voor energetische soep je aan het zwemmen bent. Wat ik aanvankelijk ook had, ik had geen benul hoe het werkte.Waarom als ik iets zo graag wil, waarom gebeurt dat niet? Of waarom gaat het juist de andere kant op? Nou, omdat ik dus energetisch zo in die angst zat. Zo in die zorgen zat, zo in die zware energie zat. Dat ik er alleen maar meer van ging aantrekken. Mijn dominante energie zat onder die gouden lijn en ik maak nu doosje open. Dan zie je ook die kaarten. Dus wat moest ik uiteindelijk doen? Mijn energie gaan shiften naar boven, de gouden lijn en ik noem het nu de gouden lijn. Zo heette het natuurlijk in 't begin helemaal niet. Maar zo heb ik het tot me gekregen. Omdat ik op een gegeven moment dus inderdaad ging zien, bij mensen bij wie het wel lukte het manifesteren. Dat zij ook dat werkelijk een gouden energie om zich heen hadden.

[00:08:53.090] - Lisette Lucas
Een gouden zweem, gouden sparkles. En dat was verschillend. Sommige mensen hadden het aan één kant van hun energieveld. Bij sommigen zag ik er echt als een prachtige regenboog om ze heen. Ik weet nog, dit was echt in het begin, in 2013, dat er iemand in mijn praktijk kwam. Toen had ik nog een heel klein praktijk. Je heel klein kamertje, kabinetje was het, toen nog in ons oude huis. En had een prachtige reading gedaan voor die mevrouw. En toen aan het eind vroeg ik: Heb je nog een vraag? En toen zei ze: Ja ik heb nog wel een vraag... Uhm ik weet niet of je daar antwoord op kan geven. En toen kwam die dus ik voel hem ergens al aankomen. Ik denk oh, oh wat zal het zijn. En toen vroeg ze: Ga ik zwanger worden? Ga ik een kindje krijgen? Dat is mijn grootste wens. Nou, als je als succes medium getraind bent, als medium met energiewerk, dan weet je vanuit de energie van vrije wil gaan wij niet voorspellen. Zelfs al zouden we voelen, zelfs al zou ik vier kinderen om doorheen zien huppelen energetisch.

[00:09:49.850] - Lisette Lucas
Mmm.. Zip. Ik zeg het niet, ik spreek het niet uit, want het kan ook zijn hè. Niks is 100% zeker, zelfs ook wanneer je het energetisch interpreteert. Dat het misschien wel vier miskramen zijn. Ja, hoe lullig als je dan zegt daar komen vier kinderen en 't zijn gewoon kinderen in de spirituele wereld, want alles is energie. Dus uiteindelijk als een kindje is overleden ga je het nog steeds waarnemen bij die persoon in het energieveld. Dus op wat voor manier je ook getraind bent, alsjeblieft ga niet voorspellen dat er kinderen komen, want ik heb zoveel mensen bij me gehad die vervolgens zo verdrietig en teleurgesteld waren. Ja, maar die persoon zei dat ik zoveel kinderen zou krijgen en zoveel kinderen zou krijgen. Alsjeblieft, wijs die persoon op z'n eigen verantwoordelijkheid. Z'n eigen innerlijk weten en laat die persoon werken aan zichzelf. Zorg ervoor dat die energie gaat shiften naar boven de gouden lijn. Ik ga nu helemaal afwijken van het thema. Ik heb ondertussen mijn carddeck erbij gepakt. En toevallig in de business podcast die ik net opnam kwamen er ook prachtige kaarten naar boven.

[00:10:49.040] - Lisette Lucas

Dus ik krijg nu de kaart van 'Ongewenst bezoek'. En dat heeft heel erg te maken met het waarnemen van andere energieën, entiteiten om je heen. En daar praat ik eigenlijk nu over. Want ik had het over die kindjes dus dat is weer heel mooi in tune en de synchroniciteit hoort er heel erg mooi bij. Dus alsjeblieft zorg ervoor dat je niet voorspelt. Dus wanneer je al werkt als coach of wanneer je voelt van oh, ik kan al energetisch dingen zien. Iedereen heeft vrije wil, respecteer dat. Maar goed, ik krijg dus wel die vraag van zie je kindje bij me? Of krijg je een baby bij me? Ze wilde weten of er een kindje zou komen. En toen had ik zoiets van oeff, ik was net helemaal goed getraind dat we dat dus niet gingen voorspellen. Maar wat er op dat moment gebeurde. En ik moest zeg, ik had dat nog nooit zo krachtig gezien, ook niet tijdens trainingen. Dat ze kreeg een prachtige gouden regenboog om haar heen, een gouden zweem. Haar energieveld lichtte letterlijk goud op en dat was zo prachtig, zo krachtig.

[00:11:45.890] - Lisette Lucas
Dat terwijl ik inderdaad zei van: Ik mag er dus geen antwoord op geven. Maar het enige wat ik wel kon zeggen terwijl het hier over hebben. En terwijl je de uitspreekt. Zie ik een prachtige gouden energie om je heen ontstaan. En, krijg ook de kaart van Spirit nu naar voren waar ook weer gouden energie helder in naar voren komt. Dus ik mocht op dat moment vertrouwen wat ik waarnam via mijn eigen Spirit team en via mijn helderziende en helder voelende waarnemingen. En dat heb ik gezegd. Dus ik heb me op dat moment ook door het advies van Spirit laten leiden en begeleiden en steunen in hoe ik dit mocht overdragen. Want ik kon ook niet zeggen van, terwijl ik dat zo zag en zelf bijna shock was van hoe mooi en hoe prachtig en hoe krachtig vooral dat voelde, die gouden energie. Ik denk dat kan ik ook niet gaan achterhouden. Dus ik heb gezegd: Terwijl we dit zeggen, ik mag er verder niks over zeggen, maar je krijgt een prachtige gouden energie, een prachtige gouden zweem om je heen.

[00:12:45.650] - Lisette Lucas
Dus dat is de hoogste energie, de hoogste frequentie van manifesteren: goud. Wanneer je goud waarneemt, dan gaat het letterlijk zich manifesteren in fysieke vorm. Zover had ik het trouwens nog niet uitgebreid. Omdat ik niet eens wist hoe dat precies op dat moment werkte. Ik zag alleen dat goud en ik zei goud voelt zo goed. Goud is een veilige, hoge energie, dus neem dat mee. En heb haar eigenlijk nooit meer daarna gesproken. Maar we zijn wel Facebook vriendjes geworden om het zo maar te zeggen. Dus ik kon ook haar tijdlijn volgen. En ja hoor, negen, tien maanden later zag ik opeens foto's voorbij komen met een kindje in haar handen en met een baby in haar handen. Kindje was geboren en toen had ik zoiets van wow, wow, wow! De intelligentie hoe zonde dat niet meer mensen dit kunnen, hoe zonde dat niet meer mensen dit leren tot zich nemen. En vervolgens op een goeie verantwoorde manier gaan toepassen. Want er wordt zo veel gewerkt op manieren die meer schade berokkend hebben dan dat het ze oplevert.

[00:13:50.750] - Lisette Lucas
En ja, dan komen inderdaad mensen bij mij. Of ik hoor het van studenten van ervaringen. Dat bepaalde mediums en er zijn heel veel goede mediums dus begrijp me niet verkeerd, maar er zijn bepaalde mediums die het van nature hebben meegekregen. Nou, iedereen heeft het van nature meegekregen. We zijn allemaal 'the natural medium' in de basis. Dus iedereen kan het leren en ontwikkelen als een spier die je traint. Maar goed, als mensen voelen van ik heb het van nature meegekregen. En ze zijn niet getraind in de ethiek en wat je wel en niet mag zeggen wat je wel en niet mag meegeven. Nou, dan kan het nog wel eens verkeerd uitpakken. Dus voelt dit goed en heb jij de behoefte om je te ontwikkelen op dat niveau, om die energetische spier ook te trainen, die intuïtieve spier? Ik heb heel veel programma's, trajecten waarin ik je kan helpen om dat verder te ontwikkelen. Maar waar het voor nu om gaat is dat jij zelf aan jezelf gaat werken. Dus dat jij zelf de stappen zet en dat je zelf gaat shiften naar de frequentie Boven de Gouden Lijn®.

[00:14:50.240] - Lisette Lucas
Want daar, daar is het goud, de rinkelende, tinkelende goud. De manifestatie frequentie van hetgeen je wilt en wenst in je leven. En onder de gouden lijn zit die manifestatie energie er ook. Maar dan trek je alleen maar meer aan van wat je niet wenst te ontvangen. Ik wil het voor nu hier bij laten. Ik hoop dat je er mooie inzichten uit kan halen. Dus ga shiften van grauw as grijze vage energie naar gouden energie. De hypnotatie, de methode van boven de gouden lijn gaat je daarbij helpen wanneer je het werk doet. Nogmaals, niets gaat vanzelf. Je moet dagelijks stappen zetten in de richting van je ultieme dromen en wensen. En dan zal het vanzelf in je leven verschijnen. Dank je wel voor het

luisteren. Super fijn dat je erbij was. Nogmaals ga naar de shownotes op een www.Lisette Lucas .com/156. Download ook gratis mijn Lisette Lucas app zowel voor iOS als Android. Daar vind je alle tips, tools, gratis downloads en nog veel meer.

[00:15:51.950] - Lisette Lucas
Nogmaals, heel veel succes met shiften naar Boven De Gouden Lijn®. Heb je nog vragen hierover? Je mag me altijd een e-mail sturen of gewoon een DM via Insta. En ik hoop je heel snel te ontmoeten of weer te zien.

[00:16:04.010] - Lisette Lucas
Yes! Hele dikke knuffel en voor nu bye. x Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 156. Boven De Gouden Lijn®

bottom of page