top of page
EnergyJoy typewriter script met Lisette Lucas

18 januari 2023 door Lisette Lucas:

Script:

[00:00:01.460] 

Yes! Van harte welkom bij mijn High Frequency Business Podcast, of beter gezegd Triple High voor High Frequency, High-End en High-Value business doorbraken en transformatie. Ben je klaar voor Mega Shifts in je leven en business? Ben je klaar voor krachtige impact, overvloed, vrijheid en EnergyJoy En ben je klaar voor diepgaande Soul Aligned transformatie? Ja?! Nou, dan is dit de podcast voor jou. Ik zal me even voorstellen als we elkaar nog niet kennen. Mijn naam is Lisette Lucas en ik ben Success Medium, High Frequency, High End Business Mentor en Coach en Intuïtief Transformatie hypnotherapeut. En misschien ken je me al via mijn energetisch ontwaken en transformatie podcast serie en PodCarddeck Shift naar EnergyJoy en daar voorbij. Deze High Frequency Business Podcast gaat echter een stap verder en is speciaal voor jou als empatische, ambitieuze ondernemer die absoluut klaar is om all in te gaan en naar de next level te shiften. Dus wanneer je vanuit je passie, missie, drive en innerlijk vuur je business wilt opschalen. Met als uitgangspunt high end business alignment matchend bij jouw echte sterrenstof frequentie.

 

[00:01:15.050] 

Ben je dat of wil je daar naartoe? Dan zeg ik toeval bestaat niet. En super dat je er bij bent! Let's go! Daar gaan we.

 

[00:01:24.940] 

Podcast 155 Belief in the Magic, Inzicht en wonderen door synchroniciteit. Vraag aan jou: Sta jij open voor magie en wonderen? Ja of nee. Nou, wat het antwoord ook is, dan is deze podcast voor jou. De shownotes van deze aflevering vind je op www.LisetteLucas.com/155. En download helemaal gratis mijn Lisette Lucas app boordevol tips, tools, gratis downloads en uiteraard de EnergyJoy Mastery Academy. Yes! Van harte welkom bij podcast 155. Geweldig dat je er bij bent en ik ga vandaag een heel persoonlijk verhaal delen met je, want het begon eigenlijk aan het begin van het jaar, begin van 2023. Dit jaar is voor mij in meerdere opzichten een belangrijk jaar. Niet alleen omdat in 2013 ik mijn EnergyJoy praktijk ben gestart, maar ik ben ook in een jaar geboren waardoor dit jaar en kroonjaar is geworden. En ergens weet je wel leeftijd.

 

[00:02:31.610] 

Aan de ene kant heb ik zoiets van tijd bestaat eigenlijk niet, dus leeftijd en alles is helemaal niet belangrijk. Maar aan de andere kant voel je toch dat er wat gebeurt in jezelf. En nou ja, daar weet je vast alles van. Dus die leeftijd zat er aan te komen. Op 9 januari ben ik jarig en wat heel bijzonder is ik scheel precies dertig jaar en één dag met mijn moeder. Dus wij zijn op acht en 9 januari jarig en omdat mijn moeder dertig jaar. Met mij scheelt hebben we dus allebei een kroonjaar. Zij heeft ook een heel mooie jaar. Zij is tachtig geworden en aan de ene kant is fantastisch om dicht bij elkaar jarig te zijn, maar omdat zij wat verder weg wonen is het van ok, hoe gaan we dat doen? Welke verjaardag gaan we vieren? Nou ik ben moeder van drie prachtige kinderen, dus mijn oudste is nu 21. Dus de afgelopen 21 jaar heb ik mijn verjaardag eigenlijk altijd een beetje naar de achterkant geschoven. Vond ik niet belangrijk.

 

[00:03:26.480] 

Ik denk die kinderen, dat is belangrijk. Hun verjaardagen zijn belangrijk. Maar inderdaad, een kroonjaar mag aan de ene kant gevierd worden, maar in verband met alle drukte en omdat m'n moeder altijd natuurlijk ouder wordt en qua leeftijd belangrijker voelt eigenlijk voor me, had ik zoiets van laat maar, ik ga het niet vieren. Maar naarmate die dag dichterbij kwam had ik zoiets van ja, wat zal ik nou doen? Misschien toch wel, misschien toch niet. Maar omdat ik het zo druk heb met m'n business en alles wat er omheen draait en speelt, had ik zoiets van nou, ik heb geen zin om voor mezelf een feest te organiseren, dan ben ik alleen maar aan 't stressen en het druk doen met boodschappen schoonmaken iedereen verzorgen. Dus dat voelde niet echt als verjaardag, dus ik heb het eigenlijk verder losgelaten. Maar toen hoorde ik opeens mijn moeder zeggen van Lisette: Ja, het is voor mij toch wel tachtig. Een belangrijke leeftijd, dus ik wil dat wel gaan vieren. En dat gingen we op de golfbaan in Zeeland vieren en dat is fantastisch geworden.

 

[00:04:23.240] 

Maar ik merkte ook van oké, mam viert het wel en ik niet en ik merkte dat er een bepaald kind deel in mij werd geraakt van oh ok, wat doe ik nu? Dus ik had het een soort van losgelaten. Ik had zoiets van: nou ja, laat maar, niet zo belangrijk en age is just the number. Maar toen gebeurde er iets bijzonders. Begin dus een paar dagen eigenlijk voor mijn mijn verjaardag. Voor die negende januari dus begin van het nieuwe jaar, keek ik naar mijn boekenkast en daar staan heel veel boeken en ik werd opeens naar een boek toegetrokken die ik al jaren niet meer beet had gehad. En ik pakte dat boek beet. Ik haal het uit de kast. Ik sla het boek open en daarin zit een kaart, een kaart als boekenlegger en ik zie die kaart en het is de kaart die ik voor mijn man heb gemaakt, elf jaar geleden, in 2012, toen hij deze leeftijd bereikte. En toen had ik zoiets van: Wow! Dit boek heb ik al jaren niet meer beetgepakt. Deze kaart heb ik al, nou ja, wat ik zeg is elf jaar geleden, dus al tien jaar ongeveer niet meer gezien. Wat is er hier aan de hand? Het voelde voor mij echt van nou als dit geen synchroniciteit is, dan weet ik het niet meer. Dit is zo'n teken. En toen was ik een beetje getriggerd. Ik had zoiets. Oké, wat is hier aan de hand? En vooral wat voor inzicht krijg ik hier? Wat willen jullie me vertellen? Want ik sta heel erg in tune met de spirituele wereld. Maar soms, als het echt over jezelf gaat, is het lastig om je angst, programmering en die intuïtieve mind te onderscheiden. Dus ik wist dat dit een teken was. Alleen ik kon het nog niet plaatsen, maar mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk wel gewekt. Dus dacht ok, wat gaat er gebeuren, wat gaan ze doen? Dus gaandeweg kwam die verjaardag dichterbij en die 8 januari voor de verjaardag van mijn moeder kwam dichterbij. En er gebeurde eigenlijk helemaal niks. Ik denk nou... apart. En mijn man en mijn kinderen zeiden van nee, jij wilt niet vieren, dus dan doen we daar verder niks aan.

 

[00:06:29.500] 

Maar mijn man zei wel van oké, komt komt goed, maak je maar geen zorgen. Dus we hadden een prachtige dag in Zeeland op de golfbaan met heel de familie erbij en mijn moeder werd natuurlijk fantastisch in het zonnetje gezet. Wat ze zo, zo verdiend. En wat is de liefste schat en m'n beste vriendin. Maar dat kind deel ergens onder in mijn buik, mijn verjaardag werd letterlijk dood gezwegen. Ik denk wat gebeurt er hier? Dus ik was eigenlijk toen 's avonds best wel een beetje verdrietig. Ik denk ja, ik ben morgen jarig, kreeg van m'n zus een prachtige bos bloemen en van m'n moeder nog bloemen en iedereen zei fijne verjaardag morgen. Het was ook op een maandag. Toen dacht ik wat moet ik hier nou mee? En toen gebeurde er iets wonderlijks, want ik was verdrietig en ik heb dat gewoon in bed beetje verwerkt. Want dat ga je natuurlijk ook niet delen. Hè, we willen, flink zijn, maar uiteindelijk ook ik ben gewoon mens. Iedereen is mijn zijn en we allemaal onze eigen stukken.

 

[00:07:20.320] 

Erg had ik ook zoiets me. Ik sta altijd voor iedereen klaar. Wat moet ik nou en wie? Wie is er daar nu voor mij? En ja, delen, dat schijnt delen die naar voren komen, dus ik erkende het ook. En wat doe ik op zo'n moment? Ik werk met mijn Spirit team. Ik ben mij gaan richten, energetisch dus zeg maar in een staat van je kan meditatieve staat noemen, daar ben naar mijn spiritteam, daar ben ik mee gaan praten. En ik heb gewoon gezegd: Help jongens wat moet ik hiermee? Wat gebeurt er? En toen gebeurde iets wonderlijks, want ik zag heel veel dierbaren in de spirit van mijn eigen familie. Die zag ik en die vierden feest. Ik kreeg letterlijk een soort confetti shower te zien en die vierden feest voor mij. Dus ik schoot in de lach en ik dacht ja, weet je, waar maak ik me druk om en doe niet zo moeilijk Lisette Ik bedoel, tuurlijk het is een kroonjaar en maar ze gaven me heel erg het gevoel van het komt goed en het was heel feestelijk en heel gezellig.

 

[00:08:14.290] 

Dus ik moest er letterlijk om lachen. Ik werd er gewoon blij van en toen heb ik dat losgelaten en ergens kon ik die kaart niet vergeten en dat boek niet vergeten. En wat gebeurde er op die maandag? Mijn ouders kwamen over uit Zeeland en we zijn fantastisch gaan eten in het Kurhaus in Scheveningen, wat echt prachtig was. Gewoon met het gezin, met de familie en uiteindelijk viel alles op z'n plekje. Ik was wel een beetje huiverig voor zo'n grote pop in de voortuin, want ergens kon ik dat niet loslaten. Maar ik dacht nou die maandag is geweest, ik laat het verder los. En toen kreeg ik van mijn oudste zoon ook nog heel schattig in een doosje een avocado cadeau. Ik ben gek op avocado. Ik kreeg een avocado cadeau en ik begreep het eerst niet en toen zeiden ja mama, we gaan volgende week zaterdag gaan we uit eten bij de Avocado Show in de Mall of the Netherlands. Absolute aanrader is vlakbij mijn huis. En dat is mijn cadeau voor jou. Toen dacht ik oh wat gaaf!

 

[00:09:14.520] 

En toen zei hij ja om 2.30u heb ik heb ik een reservering. Toen dacht ik nog ok aparte, tijd voor een lunch. Maar goed, verder losgelaten. Ik vond het zo gaaf idee en zo'n gaaf initiatief om inderdaad met hem te gaan en te gaan lunchen. En even die quality time, want druk gezin en druk drukke business. Ik bedoel die momenten voor onszelf. Dus ik had me echt voorgenomen ik ga present zijn, present zijn in het moment met m'n zoon. Dus dan zet ik gewoon mijn telefoon en alles op mindfullness stand en kan ik niet gestoord worden. En zo ging het dus. Ik zat heerlijk te lunchen met m'n zoon. 'T Was op een zaterdag, regenachtige zaterdag heel druk om bij the Mall te komen, dus we waren een beetje laat voor de reservering. Hadden om 2.30u gereserveerd. Uiteindelijk werd het 3.00u voordat we aan tafel zaten en ik heb genoten. Het was zo fijn om te connecten met mijn oudste zoon en dan denk je ja je woont in een huis, maar hij is ook druk met z'n studie en zijn eigen bedrijf aan het opzetten.

 

[00:10:11.990] 

Met z'n vrienden en met sporten, weet je wel. Iedereen doet z'n eigen ding, dus dit was echt een heel, heel waardevol moment en ik heb er zo van genoten. Maar wat me wel opviel en dat zei ik ook van joh, Luca wat duurt het eten eigenlijk lang. En ja zei ie inderdaad. En toen hij op een gegeven moment kwam het. Nou we hebben daar, we hebben bijna 2.00u daar zo gewoon, gelunched en het was echt genieten en een prachtig moment van Connect. Ik voel me emoties terwijl ik daarover spreek, maar ik weet dat het voor hem ook zo was. Toen reden we naar die lunch weer terug. Nog na kletsend en we rijden zeg maar het plein op waar we wonen en ik kijk en ik zie me daar toch, achteraf hoorde ik dat het vier meter was, een vier meter hoge oude oma pop staan met de armen in de lucht. Ik denk oh nee, oh my. Nou ik heb echt even gescholden hoor. Want ik dacht ik ben er aan ontkomen.

 

[00:11:06.500] 

Ik ben er goed doorheen gekomen op die maandag en daar was dus dat moment. Nou, auto geparkeerd en m'n zoon zat meteen te filmen, dus dat was één en al complot. Ze hadden het allemaal stiekem voor me voorbereid. Ik stap uit en ik was nog een beetje grappig, want aan de ene kant wilde ik het graag, maar ergens was ik pissig, want ik zei tegen m'n dochter ja, als je maar niet zo pop in de voortuin gaat zetten, want dat vind ik echt... Weet je wel. Dus het was heel erg conflicting beliefs. Van alles gebeurde er intern. Aan de ene kant wil je dat, de andere kant niet. En toen liep ik het huis binnen en toen zag ik het al in de hal. Daar is ook een filmpje van had ik gepost op m'n social media kanaal. Dat ik de voordeur binnenloop. Kinderen filmen te lachend om me heen en ik loop de hal in en dan staat de statafel met heliumballonnen en ik kijk via de spiegel, de weerkaatsing eigenlijk van de spiegel, kijk de huiskamer en ik zag witte gedekte tafels met wit linnen erop.

 

[00:12:02.870] 

Ik denk oke, oke, wat gebeurt er. En al voordat ik het door had. Ik loop de bocht om de huiskamer in en ik krijg echt een enorme knal hoorde ik en de gouden confetti kwam over me heen. Een douche van confetti en heel de huiskamer stond vol met mensen en ze zijn allemaal SURPRISE. Toen had ik zoiets van wow wow, ik was echt overwhelmed. En grappige is er gebeurde zoveel, dus ik kwam er ook achter dat er nog een groot deel van perfectionisme in me speelt. Een groot deel van de controle, al die delen. Die kwamen opeens naar voren. Oh jee, was t huis wel opgeruimd? Oh jee, uh, weet je wel? Oh, die dingen die. Ze had het allemaal geregeld. Ik mocht het helemaal loslaten. En nou ja, 't was echt een prachtige avond. En waarom deel ik dit nou? Nou, sowieso omdat ik het leuk vind om te laten weten van ik ben ook maar mens en ik heb ook lagen die dan vooral op zulk soort trigger momenten naar voren komen. Dat ik nog meer mag loslaten en nog meer mag vertrouwen.

 

[00:13:02.480] 

Pas achteraf realiseerde ik me dat dat moment dat ik vooraf zeg maar verdrietig was, dat Spirit mij dus heeft laten zien wat er ging gebeuren. Ze hebben zeg maar datzelfde feestje vanuit Spirit aan me laten zien met die confetti douche. En dat krijg ik nu gewoon in m'n eigen huiskamer en m'n familie dierbaren. Iedereen was er. Echt zo fantastisch. Ik voel ook zo'n dankbaarheid van nou ja, dat ze dit voor me gedaan hebben, die moeite gedaan. Ze wisten het al weken. Dus toen dat diner bij moeder op de golfbaan. Iedereen wist het al. Daarom... Daar hing zo'n ongemakkelijke sfeer en ik zei oh worden awkward gevoel. Waarom werd mijn verjaardag doodgezwegen? Een dag voordat het zover was? Nou ja, dat was omdat, iedereen was bang zich te verspreken, iedereen moest de mond houden. En het meest bizarre was, dacht ik achteraf, waarom ik als medium zijnde waarom heb ik nou niet opgepikt dat ze deze surprise aan het organiseren waren? Tuurlijk heb ik signalen gekregen en heb ik tig keer gevraagd je gaat toch niet stiekem, jullie zijn toch niet stiekem iets aan het organiseren hè?! Je hebt toch niet met m'n moeder iets geregeld.

 

[00:14:07.430] 

Ik weet dat ik dat zei. Nee, natuurlijk niet. Tuurlijk niet tegen mijn dochter van: Niet zo'n gek ding in de tuin hè?!  Nee mam, tuurlijk niet. Het was bij een leuk ballonnetje was het gebleven. Dus alles wat ik had gevoeld, dat werd meteen in de kiem gesmoord en ontkend. M'n dochter zei ook wij gaan waarschijnlijk weken te horen krijgen hoe we hebben gelogen, want ik, ik hou helemaal niet van deze, maar dit noemen we maar een leugentje om bestwil. Maar wat ik nog wilde delen wat zo bijzonder was, want achteraf gaan dan dingen op z'n plek vallen. Weet je nog dat ik startte en vertelde over dat boek wat ik uit de kast haalde? Dat boek wat ik uit de kast haalde was het boek dat heet: The Magic. En de Magic is het vervolg op het boek The Secret. En het boek The Secret heb ik van mijn moeder gekregen in 2007 en eigenlijk is dat het begin van mijn eigen spirituele ontwikkeling geweest. Dat boek heeft mij, ik wou zeggen zoveel inzichten te geven, maar het heeft mij vooral laten herinneren van zie je wel! Alles wat ik m'n hele leven heb gevoeld dat klopte. Ja dus boek The Secret. Ken je dat nog niet? Gaat alsjeblieft lezen. 'T Is wereldberoemd, maar 't vervolg, de Magic, is minder bekend en het is een boek wat eigenlijk gaat over het shiften van je energie. Naar die frequentie van dankbaarheid. Dus leven vanuit die dankbaarheid boordevol tips en tools. En daar zat dus die kaart in van diezelfde verjaardag die ik had georganiseerd voor mijn man met bijvoorbeeld op bierviltjes, die kaart had ik afgedrukt, grote banner en alles en nog wat met dus met foto's. Nou had mijn eigen dochter met foto's van mij ook bierviltjes laten maken. Dus ik zag die bierviltjes en ik dacht meteen aan die kaart uit dat boek. Ik denk wow, dat hebben ze (Spirit) me dus laten zien dat het ook groots gevierd zou gaan worden. En op dat moment wist ik dat natuurlijk nog niet. Maar synchroniciteit! Ja, ik zie het nu als een wonder. En dan denk je van ja, zo kan je alles en overal een betekenis aan koppelen.

 

[00:16:04.700] 

Maar wat echt wonderlijk was dus nou ja, naast die bierviltjes, zeg maar die die onderzetters voor glazen waar mijn foto op stond. Net zoals op die kaart die ik in dat boek vond, maar dan met mijn foto's. Wat was er nog meer? Dat waren servetten, servetten met mijn leeftijd erop, maar die we leeftijd bij aardse leeftijd zullen we maar zeggen. En op die servetten stond de tekst Ik heb het even opgeschreven: een magisch nummer. Ja, dat boek heet The Magic. En op die servetten stond de tekst: een magisch nummer. En toen gebeurde er nog iets. Want het waren twee dingen. Je moet mij altijd drie keer hebben en dan ga ik je geloven: Oké, nu is er echt iets bijzonders aan de hand, dus neem dat mee. Op het moment dat iets drie keer voorbijkomt, ja, dan is er meer aan de hand dan zomaar toeval. Dan is echt de grotere kracht van synchroniciteit aan het werk. Dus ik kreeg op een gegeven moment aan het eind. Kreeg ik een prachtige doos in mijn handen met heliumballonnen aan die ik bij het binnenkomen al zag.

 

[00:17:05.370] 

De box zag ik niet trouwens, maar ik zag vooral die ballonnen en ik maak die doos open en iedereen had er kaarten ingedaan en mooie kaarten met citaten en herinneringen en allemaal hele lieve dingen. Maar één kaart sprong eruit, één kaart sprong eruit en op die kaart stond: Believe in the magic. Believe in the Magic! The Magic is de titel van dat boek wat ook op die servetten stond. Een magisch nummer. Terwijl ze iets van Wow! Wow! Paar dagen voordat dit allemaal plaats vond heb ik dat boek gepakt. The Magic, wat ik al jaren in de kast had staan. Daar zat die kaart in die weer eigenlijk me linkte naar wat ze voor me aan het organiseren waren. En achteraf, en dat zat ik eigenlijk vanochtend te bedenken. Is het maar goed dat het niet zo werkt dat je alles te zien krijgt, want dan had ik hun kans ontnomen. Of dan had het grotere geheel hun kans ontnomen om mij deze vorm van liefde te geven. Er waren prachtige heliumballonnen ook.

 

[00:18:10.920] 

Waaronder een soort bijna een soort regenboog van ballonnen, rode ballonnen met daaronder allemaal letter ballonnen van I love you. Je kon er echt als een soort regenboog onder staan. Dit was hun manier, dit ontroert me terwijl ik dit zeg, om dank je wel te zeggen tegen mij voor al die jaren inspanning. En was het was zo mooi en ik ben er natuurlijk nog steeds vol van, want het is een paar dagen geleden en ik zit hier gewoon een tranen in mijn ogen. De frequentie van dankbaarheid is zo essentieel om wonderen op je pad te laten komen, om inzichten te krijgen, om de magie van het leven te om armen. Dus alsjeblieft het boek The Magic. Ik zal ook de link in de shownotes zetten op www.lisettelucas.com/155. Als je nu de YouTube video kijkt van deze podcast zie je dus dat ik echt volspring. Dit die dankbaarheidsenergie is één van de hoogste frequenties. En alsjeblieft, geloof in de magie van wonderen en dat er zoveel mogelijk is in de kleinste. Hè, subtiele inzichten, hints. En zo werkt het.

 

[00:19:19.740] 

Zo wordt de weg gewezen. Zo krijgen we inzichten, zo krijg je een steun, support. Mijn dierbaren in Spirit, mijn Spiritteam, die mij al onder die douche van confetti hadden laten staan op 't moment dat ik eigenlijk heel verdrietig en laag in de frequentie zat. Want uiteindelijk was dat een oud kind deel wat naar voren kwam. Dat ik dacht van 'oh waarom nou... Nou ja, dat stuk. Wonderen zijn de wereld niet uit en op het moment dat je het toe gaat laten en gaat zien de meeste mensen leven we met oogkleppen op. Alsjeblieft, ik wil je met alle liefde helpen om die oogkleppen voorgoed te verwijderen. Ja, dat jij je eigen kracht gaat omarmen, jouw eigen Soulpower gaat omarmen. Dat je daar vol in gaat stappen en dat er inderdaad, je gaat niet alles kunnen zien en voorspellen zou niet goed zijn. Nogmaals, dan zou ik hun dit geschenk hebben ontnomen. Het geschenk wat ze aan mij wilden geven. Ze hebben zo tot in de puntjes, en details alles gedaan zoals ik het zou willen. En geloof mij, ik ben wat verwend opgegroeid, dus ik wil het op mijn manier allemaal goed hebben en glazen gepoleerd, zilver moet gepoetst, tafellinnen moet netjes zijn. Allemaal van zulk soort voor hun lastige dingen.

 

[00:20:32.040] 

Ze hebben zo hun best gedaan om het helemaal te vormen zodat ik kon genieten van dat moment. Nou ik heb dat met heel mijn hart en ziel gedaan en iedereen die erbij was en die heeft geholpen en ook iedereen die me berichten heeft gestuurd en me gefeliciteerd heeft en dierbare woorden heeft gestuurd op wat voor manier dan ook. Ik wil jou intens, intens bedanken en ook als jij dit hoort en alleen al door de ether voel ik jouw energie terug komen. En die verbinding is zo, zo essentieel en zo belangrijk. Dus hier wil ik mee afsluiten deze podcast.155. Alsjeblieft Believe in de Magic. Echt, de wonderen zijn de wereld niet uit. Geloof in de subtiele en vertrouw op de subtiele signalen die je tot je krijgt, op de meest onvoorstelbare en wonderlijke manieren. Nou, dank je wel voor het luisteren. Dank je wel dat je dit met me hebt gedeeld. En dankjewel dat je ook mijn verhaal wilde horen. Ik hoop dat het jou inspiratie geeft en steun en support geeft om ook door te gaan, zelfs al ben je voor je gevoel alleen maar aan te geven.

 

[00:21:35.710] 

Er komt dus een moment dat je het zo, zo groot terugkrijgt. Nou, hele dikke knuffel en heel graag tot de volgende podcast. Tot snel!

 

[00:21:45.430] 

Dank je wel voor het luisteren en mijn vraag nu aan jou is: resoneert deze podcast en ben je klaar om samen met mij jouw high frequency, high end en high value, oftewel jouw triple high business en leven krachtig te activeren, accelereren en opschalen? Ja, voel je? Ja, nou, klik dan in de shownotes op de link. Want dan mag je met mij een High frequency soulcall inplannen. Of stuur me gewoon een DM via Instagram of LinkedIn. Mocht je vragen hebben en ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, spreken of weer te zien. Heel veel liefs en heel graag tot snel! x Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 155. Believe in the Magic

bottom of page