top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

Podcast 15. Goud: Manifesteer met kleuren!

Script Podcast # 15 Goud: Manifesteer met de Kleuren! Vind Goud aan het einde van jouw Regenboog! Hoe de frequentie van kleuren je direct kan helpen energetisch te Shiften + Gratis Kleuren Cheat-Sheet!

 

Super dat je luistert, deze podcast zit weer boordevol te gekke tips en tools waar je direct mee aan de slag kan. Dus houdt pen en papier bij de hand. 

 

Wat ga je vandaag ontdekken en leren:

Je ontdekt hoe kleuren invloed hebben op je leven.

Je ontdekt je intuïtieve kleuren detector. 

Je begrijpt waarom je in de ochtend wel of juist geen keuze kan maken.

Je leert wat alignment voor je kan betekenen. 

Ik deel de 6 belangrijkste menselijke behoeften, die ik van Tony Robbins heb geleerd. 

Ik deel een grensverleggend wetenschappelijk psychologisch bewezen onderzoek over spiritualiteit en geluk. 

Je ontvangt inzichten over alle kleuren en het effect op jouw leven. 

Je ontdekt hoe alignment met kleuren je energetisch kan helpen om jouw goud te manifesteren. 

En ik deel mijn persoonlijke ‘gouden ei’ manifestatie verhaal.

 

En als extra, gratis bonus geef ik je mijn EnergyJoy Kleuren Cheat-Sheet zodat je een manifestatie shift naar Goud kan maken!

 

Ik heb zojuist een online les intuïtieve ontwikkeling gegeven aan de beginnersgroep.

 

Vandaag hadden we het over energie en kleuren.

En juist die kleuren gaven me enorme inspiratie voor de podcast van vandaag.

 

Energie, kleur, perceptie en hoe jij jouw leven zelf kan inkleuren en vorm kan geven.

 

 

Zoals ik al in eerdere podcasts heb uitgelegd, alles is energie. Energie heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Een bepaalde energetische ‘uitstraling’ zeg maar. Een uitstraling die iets met jou doet op onbewust niveau. 

 

Als je nu, terwijl je luistert, om je heen kijkt, wat zie je dan? Wat neem je waar? En bovenal, wat voor kleuren neem je waar en welke kleur valt jou het meeste op, nu op dit moment? En? Heb je een kleur dit eruit springt? Onthoud deze kleur, aan het eind van deze podcast begrijp je waarom deze eruit popt voor jou, op dit moment! En begrijp je de onderbewust boodschap die jouw innerlijk weten je geeft. 

 

Ik zelf zit bijvoorbeeld in mijn praktijkruimte. Als ik recht vooruitkijk zie ik de muur. Maar niet zomaar een muur, een groene muur. Ik heb bewust voor de kleur gekozen, waarom? Omdat het goed voelt. Omdat ik er een prettig gevoel bij krijg. Waarom dat zo is ontdek je later.

 

En aan de groene muur hangt een rekje met allemaal ansichtkaarten die ik van blije cliënten en lieve cursisten heb mogen ontvangen.

 

Ik kijk er graag naar, waarom? Omdat de kleuren op de kaarten heel vrolijk zijn en omdat het in combinatie met de woorden erop een goed gevoel geven.

 

Ik zie bijvoorbeeld een rechthoekige, zachtgele kaart met gouden letters waarop staat: De wereld is mooier met jou. En er staat een gouden wereldbol op met 1 roze stip. 

Of: een hartvormige kaart met grote letters in allemaal verschillende kleuren waarop staat: Knuffel: je moet even een knuffel krijgen, gewoon omdat je zo’n heerlijk mens bent, Hier komt die….. Voel je hem al?

Of: een mintgroene kaart met gouden letters: Heb je even? Ik wil je een complimentje geven!

Ik zal foto’s van deze kaarten in de shownotes zetten. 

De beleving van het beeld, de kleuren, de woorden en de onderliggende gevoelens bepalen wat het met je doet. Je krijgt er direct een gevoel bij. 

 

En als ik verder kijk in mijn praktijk dan zie ik een witte chaise longue met een knalrode hoofdsteun die ik voor hypno-therapie sessie gebruik.

Waarom wit? Kan je je afvragen? Ik weet dat ik graag een witte stoel wilde, net als witte muren, op die ene groene na, omdat het voelt als zuiveren, opschonen, opruimen, lichter maken, helder maken. En dat is precies hetgeen wat ik hier in de praktijk doe. 

De rode hoofdsteun gaf mij het gevoel van kracht en in combinatie met het wit vond ik het een krachtige combinatie voor krachtige heling.

 

En de groene muur? Heb jij een kleur die je aanspreekt? Heb jij een kleur waarvan je zegt: Dat is echt mijn kleur! Of; Daar voel ik me echt lekker bij! Nou, ik heb dat met groen. Groen is mijn kleur. Ik hou van groen en daarbij weet ik dat groene energie bij het hart hoort, dat het de kleur is van helpers, hulpverleners en ook de kleur van harmonie, liefde en geborgenheid. Dit alles resoneert heel erg met wie ik als persoon ben en daarom dompel ik me graag onder in het groen. Maar het is niet iedere nuance van groen, het is een bepaalde kleur groen. Een kleur met een bepaalde energetische frequentie die iets in mijn energetische lichaam in beweging zet. Het vult als het ware iets aan, iets waar ik behoefte aan heb. Iets waar ik van groei, ontwikkel en iets waar ik goed door kan functioneren. 

 

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat jij je bewust met kleuren omringt die met jou resoneren. En dat het misschien wel kleuren zijn die jou kunnen helpen, ondersteunen en helen?

En sterker nog, je hebt ook vast een kleur die totaal niet bij je past, een kleur waar je bijna onrustig van wordt. En dat is dan wel weer sterk afhankelijk van hoe je je voelt. Ben je moe dan kan bijvoorbeeld rood je helpen om je kracht te geven, maar ben je druk, geïrriteerd en onrustig, dan kan juist rood ervoor zorgen dat je emotioneel een uitbarsting krijgt. Denk maar aan stieren die worden getriggerd met een rode doek, dan komt de stoom bij wijze van spreken uit hun neusgaten. Maar daarentegen, in de liefde, dan stoomt het op een andere manier als er echt passievolle hartstocht bij komt kijken. Of als je gaat solliciteren naar een leidinggevende functie dan is het raadzaam om ergens iets van rood aan te trekken, een rood detail geeft onbewust het signaal van power, kracht en dominantie. 

En even een inside detail, iets wat ik zelf doe: Als ik een demonstratie mediumschap geef voor publiek dan heb ik behoefte aan iets rood onder mijn kleding, (haha niet verder vertellen) een rode bh bijvoorbeeld. Dat geeft me power en zelfvertrouwen. Daar voel ik me krachtig bij. Kan ik het zonder rode bh? Ja, 100%, absoluut maar toch voelt het prettig. Als spiritueel medium is het belangrijk je energie te verhogen, je trillingsfrequentie omhoog te brengen zodat je je kan afstemmen op de hoge vibratie van spirituele wereld. Zeg maar afstemmen op een andere golflengte, zoals je draait aan de knop van een radio. Even zoeken naar een andere frequentie, naar een ander kanaal, het juiste signaal oppikken en je hebt verbinding. Dan shift je als het ware van het aardse rood naar het spirituele lila/violet. Maar het rood van de bh geeft me power, zelfvertrouwen en me net dat extra zetje om er vol in mijn kracht te staan. Mijn geheime, onzichtbare boost met een sexy twist en een vleugje humor, alles op er te kunnen staan in het moment! Voor het publiek en bovenal voor Spirit!

 

Okay, Dit gaat dus allemaal over de kleur rood. Ik geef zometeen voorbeelden van de andere belangrijkste kleuren vanuit mediamiek en psychic oogpunt zoals, oranje, geel, groen, roze, licht blauw, indigo en violet. En dadelijk na de podcast kan je meteen via www.LisetteLucas.com/15 mijn speciale EnergyJoy Kleuren Cheat-Sheet aanvragen met de belangrijkste betekenis van deze kleuren, de kleuren waar ik dagelijks in mijn praktijk en tijdens trainingen, consulten en demonstraties mee werk. Heel veel inside information om eerlijk te zijn maar ik deel het met je vanuit liefde. Omdat ik dankbaar ben dat je de tijd en ruimte neemt deze podcast te luisteren en omdat ik weet dat het je gigantisch gaat helpen bij je groei, ontwikkeling en transformatie. Puur van Hart naar Hart, van Ziel naar Ziel. Daar gaat het in mijn optiek om. Dus top dat je erbij bent!

 

Echt als je in de wereld van de betekenis van kleuren duikt dan gaat er daadwerkelijk een wereld voor je open. 

 

 

En daar wil ik je vandaag mee naartoe nemen. 

 

Je bent vast bekend met het moment dat je in de ochtend opstaat en dat je je kledingkast opendoet.

 

Vraagje: Weet je meteen welke kleur kledingstuk je wilt aantrekken of ben je aan het tobben, wikken en wegen, passen, kijken in de spiegel, twijfelen, anderen om hulp aan het vragen enzovoort. 

 

Komt vast wel bekend voor toch? 

 

Ik kan je vertellen, als jij binnen 3 secondes weet welke kleur je wilt dragen die dag dat je dat intuïtief hebt gekozen. Oftewel, dat je op je gevoel, op onderbewust niveau hebt gekozen wat goed is voor jou. Dit is jouw interne, intuïtieve kleuren detector.  Je bent in alignment. 

 

Heb je er 6 outfits over gedaan? Dan zit je absoluut te veel in je hoofd, je denkt er te veel over na en je bent alle voors- en tegens tegen elkaar aan het afwegen. Heb je hulp van iemand nodig gehad bij je keuze? 

Is het antwoord hierop ja? 

Wat betekent dit: Je stapt letterlijk in een energie kleur die niet is afgestemd op je innerlijk weten. Je had misschien geel nodig voor extra energie maar je trekt paars aan. Dan shift je je energie onbewust naar een hele andere dimensie i.p.v. naar energie en licht voor jezelf. Kan op een bepaald moment super zijn maar niet als je energie lag is omdat je bijvoorbeeld moe bent. Geloof me, of je nu gevoelig bent of gevoelsmatig hier juist helemaal niets mee hebt, het werkt altijd op onderbewust niveau. En je onderbewust staat altijd, 24/ 7 aan. Dus het heeft effect op je, of je nou slaapt of niet.

 

Tip: Als je jezelf hierin herkent dan verwijs ik je meteen door naar podcast #3 grenzen stellen en podcast #13 Zelfliefde Deze zullen je absoluut helpen stappen te zetten.

 

Interessant vind je niet. Benieuwd hoe jij morgen voor je kast staat, haha.

 

Ik kom hier later op terug.

 

In mijn eigen spirituele ontwikkeling ben ik jaren heel voorzichtig begonnen, ik vond het namelijk allemaal maar spannend en was eigenlijk gewoon bang voor het onbekende. Dus ik dacht, ik begin veilig, ik ben altijd heel creatief geweest en dacht, weet je wat, ik ga sieraden maken, dit deed ik al van kleins af aan zo nu en dan, maar nu wilde ik het maken met iets extra’s, met een spirituele gedachte. Voor mij was dat ‘the best of both worlds’ want dan combineer ik mijn nieuwsgierige behoefte, zeg maar gewoon “onbegrijpelijke diepe Ziels verlangen” om mijn spirituele kant te ontwikkelen met iets wat ik graag doe. Creatief bezig zijn. 

 

En zo begon ik aan de huiskamertafel, met 3 kinderen in de leeftijd van 1 tot 7 om me heen stuiterend, met het maken van mijn eigen armbanden en kettingen. Het was 2008 en voordat ik het wist had ik een online webshop gemaakt en begonnen de armbanden en kettingen met spirituele betekenis & lucky charms te verkopen. EnergyJewels noemde ik het. 

Op een dag, ergens in datzelfde jaar kreeg ik een soort visioen, eigenlijk uit het niets, ik was bezig met mijn handen en opeens zag ik een beeld voor me. Ik zag een hart vorm met allemaal ronde half-edelstenen in alle prachtige kleuren. Ik kreeg hier een gevoel bij, een soort inzicht als een A-ha moment en ben het meteen gaan ontwikkelen. Als je podcast #12 hebt geluisterd dan weet je dat dit mijn Gouden Ei moment was. (Hoewel ik daar toen nog geen benul van had, het gebeurde gewoon)

 

Hoe dan ook, nu terugkijkend, wat had ik gedaan: Ik had actie ondernomen, lessen gevolgd in het maken van sieraden en mijn hart en ziels-gevoel gevolgd. En bam, opeens was daar een idee, aangereikt zonder dat ik er bewust mee bezig was. Ik luisterde naar dat gevoel, die ingeving en dat beeld van dat hart met die, jawel, schakering van kleuren.

 

En zo is mijn EnergyJewels Sense & Choose systeem ontstaan. 

Wat begon als een hobby en gezellige bezigheid aan de huiskamer tafel, met mijn 3 peuters en kleuters om me heen, groeide door een toevallige samenloop van omstandigheden uit tot een serieus bedrijf. Op een dag in 2009 kwam ik namelijk via vrienden in contact met de eigenaar van een grote winkelketen en in no-time, zat die eigenaar met zijn persoonlijke assistent aan mijn keukentafel in Voorburg. Oh, Ik krijg het er weer warm van als ik terugdenk aan dat moment.  Te bizar. Haha…  Het ging om duizenden stuks armbanden, kettingen en het unieke Sense & Choose systeem, mijn gouden ei dat voor mij letterlijk uit de lucht was komen vallen. Het was gewoon een ingeving geweest. Dat eenvoudige systeem was doorslaggevend geweest voor de zakenman. En die dag stelden we een collectie samen, maakten een plan en voor dat ik het wist stonden mijn EnergyJewels incl. Sense & Choose systeem op de toonbanken van tientallen winkels in Nederland. 

 

Dat was echt een Wow moment, mijn boodschap van: mensen op intuitief gevoel laten kiezen met behulp van het Sense & Choose systeem ging de wereld in. 

En het meest bijzondere, mijn spirituele ontwikkeling en cursussen in het buitenland werden op die manier bekostigd. Alsof het zo moest zijn. Ik ben wel 40 keer op en neer gevlogen naar Engeland door de jaren heen. En mede dankzij de 

Duizenden armbanden en Sense & Choose Charms heb ik gemaakt en mogen verkopen, is dit mogelijk geworden. Oftewel, dankzij dat ‘gouden ei’, die ingeving die ik toen kreeg, waarvan ik nu weet dat het universum daar 100% bij geholpen heeft, dankzij dat, heb ik mijn pad van ontwikkeling kunnen manifesteren!  

 

Want via EnergyJewels ontstond EnergyJoy, de EnergyJewels zijn mijn springplank geweest naar EnergyJoy. 

En in mijn EnergyJoy praktijk heb ik het met lessen, trainingen, consulten en therapie sessie inmiddels zo druk dat ik de Jewels iets naar de achtergrond heb laten zakken.  En dat is goed, zo werkt het in het leven. De Jewels hebben de deur geopend, ik heb de stap gezet, had je mij in 2008 verteld dat ik voor volle zalen zou staan en duizenden mensen mag inspireren, steunen en begeleiden, dan was ik keihard weggerend. Had ik je voor gek verklaard want dat vond ik toen veel te eng en te spannend, en voor een zaal of groep staan, de gedachte alleen al maakte me misselijk. Haha en kijk nu, waar het volgen van mijn hart en zielsverlangen toe heeft geleid. De ingeving van het beeld van het hart met de kleuren. Ik geef je ook meteen mee, ga van te voren niet bedenken hoe je iets wilt bereiken, laat de controle los, geef het uit handen aan het universum, je ziel weet de weg, je innerlijk weten is het enige wat je hoeft te volgen. Uiteraard in samenspraak met gezond verstand. Maar laat je hart en ziel je de weg zijn, dan ontvouwt je pad zich op manieren die je van te voren niet voormogelijk had kunnen houden. Geloof me, ik spreek uit ervaring, dat begrijp je nu vast na dit verhaal. 

Ik zal trouwens in de gratis Kleuren Cheat Sheet ook mijn Sense & Choose systeem verwerken. Dan kan je kijken en binnen 3 secondes aanvoelen wat jouw innerlijk weten voor je in petto heeft. Via de link in de shownotes op www.LisetteLucas.com/15 kan je het direct aanvragen. 

 

Maar goed, dus tijdens de les intuïtieve ontwikkeling vandaag, kwamen de kleuren weer naar voren en ik wilde jullie dit verhaal niet onthouden, mede omdat het zo essentieel is geweest in mijn ontwikkeling. Ik heb het echt gemanifesteerd vanuit mijn diepe verlangen. En daar zit de sleutel tot succes!

 

En het is ook echt een ontwikkeling, het is er niet van de een op de andere dag, het ontwikkelt, het groeit, het geeft gaandeweg steeds meer kleur aan je leven omdat je het toelaat. Zolang je maar dicht bij jezelf blijft en doet wat voor jou goed voelt. 

 

Ik kwam laatst tijdens mijn studie psychologie in een dik e boek zo’n mooie uitspraak tegen over spiritualiteit. Ik vond het zo mooi om te lezen dat ook de wetenschap het erkent. Er is dus daadwerkelijk onderzoek naar gedaan en wat blijkt volgens de conclusie van het onderzoek: Ik citeer: Spiritualiteit en Geluk gaan vaak Samen. Mensen die een spirituele dimensie ervaren, melden de grootste mate van geluk. Dat kan vele oorzaken hebben, zoals een relatie met een gezondere leefstijl, met sociale steun en met optimistisch denken. Ook de psychische en lichamelijke gezondheid van spirituele mensen is over het algemeen beter. (einde citaat) In de shownotes vind je de bijbehorende literatuur inclusief de namen van de wetenschappelijke onderzoekers.  (blz 634)

 

Dus ja, ik ben op het pad naar geluk en super gezellig dat je een stukje of misschien zelfs een heel eind met me mee wandelt.

 

Het leven gaat om verbinding, verbinding in de 1e plaats met jezelf en dan om verbindingen te leggen vanuit wie je bent met de omgeving om je heen via welke weg en route dan ook. Dat is aan jou. 

 

Ontbreekt het aan verbinding dan ontbreekt het aan geluk. En daarom sluit dat ook weer heel mooi aan bij podcast #14, de vorige aflevering. Dan ontdekt je dat je altijd in verbinding staat en dat je je eigenlijk nooit meer alleen hoeft te voelen. In die aflevering heb ik het over het verbinden met het licht, over manifesteren met gouden energie. En nu het over kleuren gaat wil ik het hebben over dat goud. Je kent vast wel het gezegde: Aan het einde van de regenboog staat een pot met goud. 

 

Als we bekijken dat iedere energiecentrum in jouw lichaam een kleur heeft. Dan begrijp je dat als al jouw energiecentra in alignment zijn, oftewel als al jouw essentiële bronnen van energie aanvoer en afvoer perfect zijn uitgelijnd en in balans zijn. Dan is jouw lichaam als een regenboog, een prachtige dansende regenboog, een schakering van energie, licht en kleur. Op het moment dat dit gebeurt in je lichaam, als je blokkades hebt opgelost, oude stukken hebt opgeruimd, patronen hebt doorbroken en oude gewoontes hebt getransformeerd. Dan kan de energie stromen zoals het behoort en kan je de persoon worden die je voorbestemd bent te zijn. En wat gebeurd er dan met jouw kleuren, die kunnen zo’n krachtige energetische frequentie aan dat je kan gaan shiften. En die shift brengt een gouden flow met zich mee. En met die gouden flow, waar je dan in terecht komt, vanuit je pure, authentieke, echte ik,  kan je gaan manifesteren. Kan je dromen waar gaan maken, kan je het leven leven dat je wenst. Een leven vol overvloed, abundance. Dat is die pot met goud aan het einde van de regenboog!

 

Jij bent die regenboog en die pot met goud is jouw uitdaging in het leven om te manifesteren. 

 

Begrijp me niet verkeerd, de pot met goud staat symbool voor jouw behoeften, wensen en dromen. We zijn allemaal uniek en dus is dat voor iedereen anders. Maar de basisbehoeften komen wel vaak overeen. Daar ligt de kern. Welke volgorde verschilt voor iedereen. Maar zoals ik van Tony Robbins heb geleerd: Er zijn 6 menselijk behoeften. De volgorde van voorkeur is aan jou. En dat varieert van : Behoefte aan Zekerheid naar het verlangen naar Afwisseling tot het verlangen naar Betekenis, Verbinding & Liefde, Groei en Behoefte om Bij te Dragen. 

 

Als je daar jouw ideale balans in weet te vinden dan komt jouw regenboog in balans, jouw energetische blauwdruk kan jouw unieke, eigen print, eigen afdruk achterlaten in een briljante schakering van kleuren zoals niemand anders dat kan. Hoe denk je dat bijvoorbeeld deze podcast is ontstaan? Die is ontstaan vanuit mijn behoefte aan verbinding, mijn verlangen naar groei, behoefte om iets bij te kunnen dragen aan de wereld, om jou iets mee te kunnen geven, maar ook de betekenis die het voor me meebrengt richting mijn gezin met de bijkomende zekerheid die weer rust creëert. En het ontstaat keer op keer vanuit liefde en  ik krijg er dan ook weer zoveel liefde voor terug. Denk aan die kaarten, en de prachtige mails, berichtjes en nog zo veel meer. 

 

Mijn advies: 

Begrijp en transformeer je blokkades om jezelf te bevrijden! Om vrij te zijn. Ontdek, herken en erken je behoeften en wensen. Breng jezelf in alignment zodat je de juiste energetische frequentie en afstemming hebt om een leven vol overvloed te manifesteren. Abundance, overvloed is beschikbaar voor iedereen, er is genoeg voor iedereen, nu en altijd! 

 

En kleur is daarbij een prachtige, krachtige tool! Inzicht in kleur geeft letterlijk kleur aan je leven. Want als je begrijpt waarom je naar lichtblauw neigt bijvoorbeeld, dan weet je, als je de EnergyJoy Kleuren Cheat Sheet gratis hebt gedownload: Oh,  Ik heb behoefte aan rust, openheid en eerlijkheid. Want daar staat licht blauw voor. Dan heb je behoefte om je waarheid te kunnen en mogen spreken. En weet je wellicht dat dat iets is wat je niet altijd hebt gedaan. Daar kan ik persoonlijk over meepraten, ik heb geleerd om niet over zaken binnen de familie te praten. En ik weet zeker dat daar de basis ligt van de auto-immuun, de Ziekte van Graves die ik op 28 jarige leeftijd kreeg. Licht blauw hoort bij het energiecentrum van je keel, zit daar een blokkade, in mijn geval bij mijn schildklier, dan uit dat zich dus letterlijk op fysiek niveau. Het geblokkeerde communicatiecentrum. Dit is overigens mijn persoonlijke waarheid hierin. Ga altijd naar je huisarts als je fysieke problemen ervaart, dat heb ik ook gedaan. Misschien kom ik hier in een latere podcast wel eens op terug. Want  auto-immuun ziektes zijn heel ingrijpend, zowel voor jezelf als voor je omgeving. 

 

En nu naar een andere kleur: Als je het liefst in een bad vol met lila, lavendel wilt duiken dan begrijp je dat je openstaat voor spirituele transformatie, dat je verbinding met het universele en alles wat zich daar bevindt voorbij de grenzen van het aardse bestaan jouw ontdekkingreis is. En dat je intuitie staat te stuiteren om aandacht te krijgen. 

 

Of als je enorm neigt naar oranje kan het zijn dat het tijd wordt dat je onaangetaste, nieuwe creatieve paden mag gaan ontdekken met prachtige intuitieve ingevingen. Dit was de energie kleur waarin ik werkte in de tijd van mijn EnergyJewels avontuur. Spirituele Creativiteit. 

 

Of zo’n dag dat je moeite hebt om je bed uit te komen, weinig fut hebt, en het gevoel hebt dat je in de oplader hebt gelegen maar de stekker zat niet in het stopcontact. Zoiets, battery low gevoel. Dan doet geel wonderen, knal geel om je energie levels te boosten en je gemoedstoestand te liften.

 

En ken je dat gevoel dat je even geen behoefte hebt aan iemand om je heen, dat je het liefst wegkruipt op de bank, even helemaal niets, lekker wegdromen? Nou, dan kan ik je vanaf deze kant vertellen dat er heel veel indigo blauw in je energieveld te vinden is op dat moment. Heb je die kleur in je energie, geef jezelf ook lekker de ruimte om het alleen zijn toe te staan. Onafhankelijk van wat anderen er van vinden. Dit is de kleur van helderziende visioenen, de staat waarin ik het Sense & Choose hart tot mij kreeg. Via de indigo blauwe frequentie stond ik open, of eigenlijk mijn 3e oog open om het te ontvangen. De Divine Inspiration om het mooi te zeggen. 

 

Of dat moment dat je behoefte hebt aan die arm om je heen, zoals alleen je moeder of vrouwelijke verzorger dat kon. Dat neem ik altijd waar in het energieveld bij clienten als een zacht roze energie, dat heeft met zachte, liefdevolle moeder liefde te maken. Dus zacht roze heeft met zelfliefde te maken. De rozenkwarts steen hoort hier prachtig bij. 

 

Al deze kleuren hebben hun eigen kracht en betekenis. Maak het je eigen! Heb je inmiddels al ontdekt wat het voorwerp of de kleur in jouw ruimte betekent? Wil je diepere inzichten in de kleuren dat raad ik je aan meteen via de shownotes de Kleuren Cheat Sheet aan te vragen. Waar cheat sheet? Omdat het een soort positief spiekbriefje is die je een voorsprong geeft, een voorsprong zodat je transformatie een shift gaat doormaken. 

 

Hoe gaaf is dat!

 

Je kan met kleuren spelen, experimenteren en aanvoelen wat wel en niet werkt. Het geeft je ook inzicht in anderen dus eigenlijk kan je bijna anderen gaan readen aan de hand van hun kleuren keuzes. 

 

Weet je trouwens waar groen ook voor staat? Denk maar aan de natuur, als het nieuwe jaar begint, denk maar aan de bomen, de bloemen, alles in groei, ontwikkeling en bloei. Groen staat ook voor een nieuw begin! Dus ik wens jou veel groen! Met nieuwe kansen, groei ontwikkeling en bloei!

Ik wil je heel erg bedanken, echt te gek dat je de moeite en tijd hebt genomen! Ik zou zeggen, dat is echt goud, goud voor jezelf in dit geval want als je de tips en tools gaat toepassen en actie gaat ondernemen dan helpt het jou je dromen te manifesteren. Gun je dat een ander ook? Deel alsjeblieft deze podcast, hoe fijn als we elkaar kunnen en mogen helpen, steunen en bijstaan. Download je cheat sheet en graag tot woensdag bij de volgende podcast! 

xxx Lisette

All Rights Reserved 2020© EnergyJoy 

bottom of page