top of page
EnergyJoy typewriter script with High End Succes Medium & High End Frequency Business Coach Lisette Lucas

7 december 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 149. Master Je Inner-CEO, Het Geheim Van Krachtig Consistent Energetisch Ondernemen! + Luister Naar De Verrassing Van Mijn Elite Mastermind Member 

 

 

Herken je dit? Je bent eigen baas maar zoekt naar richting en koers. 

 

Ontdek in deze podcast mijn C.E.O geheim. 

 

Waarmee je je business en dus ook je leven krachtig shift.

 

Zodat je steady, stabiel, innovatief en met krachtige high-frequency boss-vibes je business met gemak runt.

 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/149

 

Download mijn Lisette Lucas App voor iOS & Android

 

Welkom bij Podcast 149!

 

Yes! Geweldig dat je erbij bent! En luister je vandaag voor het eerst? Te gek je via deze weg en golflengte te ontmoeten. En ben je voor het eerst in mijn EnergyJoy Wereld? Stuur me dan even een DM want ik hoor graag waar wat jouw wensen en verlangens zijn op energetisch en business gebied. 

 

En luister je weer? Dan wil ik zeggen: Super fijn en dankjewel voor je vertrouwen! Afgelopen week heb ik zoveel mooie, dierbare berichten en reacties mogen ontvangen.

 

De transformatie, groei en doorbraken bij mijn studenten van mijn EnergyJoy Mastery Academy zijn echt mindblowing. En nee, dit verzin ik niet zelf… dit delen ze zelf. Via berichten, mails en ook op social media. En zelfs één van mijn Elite Shift Mastermind Members heeft er een Podcast over gemaakt. Wat een verrassing wat dat! De link naar haar podcast deel ik zo en zet ik ook in de Shownotes. Want de tranen van dankbaarheid sprongen in mijn ogen. Wow dacht ik toen ik het hoorde: Dit is waar precies ik het voor doe! Bijdragen aan de groei, transformatie & ontwikkeling van een ander. Zodat ook zij kunnen doen wat ze voorbestemd zijn te doen. Hoe prachtig en waardevol is dat?!

 

En dit, die podcast van Samira Broer over haar traject in de Elite Mastermind, inspireerde me zo krachtig. Ik voelde, dit is een prachtig energetisch moment om een podcast te maken over de kracht van het Masteren van je Inner-CEO! 

Want dit is waar de basis ligt wanneer je ondernemer bent of wenst te worden.

 

En om meteen die naam op te helderen. CEO staat voor directeur maar C.E.O. is ook een acroniem voor:

Consistent

Energetisch 

Ondernemen

 

En dan dat stukje: ‘Master Je Inner-…’, dit allemaal van binnenuit, vanuit je soulpower, vanuit je soulful self!

 

Dit is namelijk wat ik je leer zodra je bij mij in een van mijn EnergyJoy Mastery programma’s stapt. 

Om weer terug te gaan naar wie jij echt bent!

 

Écht, met een hoofdletter: Voorbij al die lagen van oude patronen en gedateerde overtuigingen. 

Zodat je volledig vanuit je sterrenstof kracht kan stralen. De frequentie van waaruit je alles kan creëren en manifesteren wat je maar wilt. 

 

De frequentie en energie van overvloed, oneindige inspiratie en creatie. Dan hoef je niet meer te zoeken buiten jezelf of waar dan ook…. Dan is het wie je bent! 

 

En wat is nou die sterrenstof? 

Het doet me altijd denken aan de Disney magie. Zoals de toverfee van Assepoester of de toverstof van Tinkerbell uit de Peter Pan films. Heerlijk die speelse en oneindige wereld van magie. Wie houdt er niet van?!

 

Maar het komt natuurlijk ergens vandaan. Het komt voort vanuit het feit dat alles energie is. En jij bent dus ook energie zowel, in je als om je heen. 

Sterker nog, de energie van je hart en ziel is zo krachtig. Dat je er verbindingen mee kan leggen naar andere energiebronnen. Naar andere zielen en frequenties voorbij tijd, ruimte en afstand. En daarom kan ik ook Succes Medium zijn. Omdat ik simpelweg, het leggen van die krachtige energetische verbindingen succesvol ben gaan masteren. En dat leer ik aan iedereen die daar ook voor openstaat. Want in de basis zijn we allemaal hetzelfde dus iedereen kan dit leren en iedereen kan dit succesvol leren masteren.

 

Dus die sterrenstof is eigenlijk de magische energie van waaruit jij bent ontstaan al voordat je in je aardse lichaam hier arriveerde op aarde. Jij bent altijd in de basis sterrenstof geweest en zal het ook altijd zijn. 

 

Maar als ik dat ben, waarom raak je dan verwijderd van je sterrenstof potentieel met al die oneindige mogelijkheden van creatie en overvloed?

 

Nou, simpelweg gezegd: Omdat de aardse stof jouw sterrenstof stoffig maakt!

 

Oftewel: Je raakt je stralende glans wat kwijt gedurende je leven door situaties, omstandigheden en gewoon door de aardse conditionering.

 

Is toch eigenlijk raar dat ik jou moet gaan uitleggen waar je vandaan komt terwijl je alle tools, kompassen en navigatiesystemen gewoon aan boord hebt. Je kan gewoon zelf afstemmen hierop. Nou ja, mits je dus die aardse stoflaag verwijderd hebt. Dan verdwijnt die waas, de sluier. 

 

Zodra je dit doorhebt. Zodra je begrijpt hoe je kan afstoffen. Hahah… ik houd helemaal niet van schoonmaken en afstoffen…. maar toen ik dit opschonen en afstoffen masterde veranderde mijn leven en business als magisch!

 

Ik kwam in een flow van inspiratie en creatie terecht waarin ik unstoppable ben! En ja, dat voelt heerlijk! Dat voelt niet als werken, dat voelt als ‘in tune’ staan met mijn volledige sterrenstof potentieel, waardoor het door en om me heen stroomt en swirlt. Als een vortex van sterrenmagie. 

 

Als je trouwens mijn EnergyJoy podcarddeck hebt, of hebt gezien, gebaseerd op EnergyJoy Podcast serie. Dan zie je op de achterkant van de kaarten ook de sterrenstof met de zielsfrequenties en energetische verbindingen.

Ooit heb ik dit beeld in een diepe meditatie gezien op energetisch niveau. Die verbindingen zijn echt zo, echt prachtig was dat om het via helderziende vermogens waar te nemen.

 

Maar waarom is je sterrenstof zo belangrijk in combinatie met het succesvol je Inner-CEO masteren?

 

Nou heel simpel.

 

Ik zei al: CEO staat voor consistent, energetisch, ondernemen.

 

Consistentie leer je masteren door de nieuwe patronen, strategieën en systemen die ik je aanreik in mijn Elite Shift Mastermind te omarmen en toe te passen. 

 

Dan wordt het je nieuwe normaal. 

 

En wat voedt die consistentie en die ondernemerskracht & power? 

 

Juist, de energie en frequentie van jouw sterrenstof.

 

Hoe meer jij in je authentieke energetische soulpower weet te stappen, hoe krachtiger jij je boodschap met de wereld kan delen. Precies zoals het is voorbestemd.

 

Dus nee! Niet een kunstje zoals anderen het doen en dat nadoen.

 

Nee! Want dat werkt niet! Zeker niet op de lange termijn.

Echt jouw eigen soul aligned sterrenstof pad. Zodra je de energie en frequentie van die delen in jezelf omarmt en mastert zal je ook ‘on fire’ en ‘unstoppable’ zijn! 

 

En daar help ik je met behulp van mijn Master Je Inner-CEO traject naartoe.

 

Het eindresultaat is impact, overvloed, vrijheid en EnergyJoy  zowel in je leven als business.

 

De manier waarop we het krachtig activeren is via het energetische sterrenstof traject. 

We gaan clearen, deleten, verwijderen, alles wat je niet meer dient. We gaan opschonen, afstoffen en vervolgens gaan we je sterrenstof weer oppoetsen. Laten stralen en shinen zoals je bent voorbestemd. Zodat je vanuit de consistente energetische frequentie jouw business als een echte high-frequency boss kan neerzetten! Met gemak!

 

Hoe klinkt dat!?!

 

Ik raad je aan om de podcast #39 van ‘Subvision de Podcast’ te luisteren. Van mijn Elite Shift Mastermind member Samira Broer te luisteren. Een jaar geleden stapte ze in…. En nou, ze deelt zelf wat het mastermind traject met haar en haar business gedaan heeft. 

Mocht je twijfelen of het werkt om krachtig te investeren in jezelf?

Samira en vele anderen zijn het bewijs dat het werkt. 

 

Het lijkt magie maar uiteindelijk is het gewoon het leren masteren van wat je van nature echt bent! 

En dat is: Energie! 

Master je je Energie? 

Dan word je als vanzelf master in het manifesteren van wat je maar wilt en wenst in je leven en business! 

Ben jij klaar om ook jouw sterrenstof potentieel en krachtig te activeren en accelereren? 

 

Dan is voor je persoonlijke groei, ontwikkeling en transformatie mijn Master Je Inner-Medium Academy een absolute aanrader! 

En dit kan je ook combineren en integreren in je toekomstige of reeds bestaande business dankzij de mega krachtige tools en expertises die je leert masteren.

 

Ben jij klaar om in je business op high-end & high-frequency level met sterrenstof goud in de weer te gaan?

Dan is mijn exclusieve Elite Shift Mastermind te juiste volgende stap voor jou. 

Wil je hier meer over weten? En wil je weten of je aan de criteria voldoet om toegelaten te worden tot de Elite Shift Mastermind?

Klik dan op de link in de shownotes voor meer informatie of stuur me een DM of email naar info@lisettelucas.nl Zet daarbij: CEO of podcast 149. 

 

Het tijdstip en momentum waarin we leven is fenomenaal krachtig in te stappen. Jouw moment is NU! 

En extra tip: Check deze maand mijn Instagram LisetteLucas.nl voor mega magische momentum acties!

Laat je niet door stoffige oude lagen weerhouden om te stralen vanuit je geboorterecht! 

 

Je bent het waard! 

 

Go for it!

 

Dankjewel voor het luisteren, dankjewel voor je tijd, energie en enthousiasme! Super dat je erbij was. In de shownotes vind je de informatie van deze podcast, de podcast van mijn Elite member Samira Broer, die mij diep raakte en ontroerde, en de EnergyJoy Mastery Academy!

 

Heel veel liefs en ik zie je hopelijk snel! 

X Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 149. Master Je Inner-CEO

bottom of page