top of page
EnergyJoy typewriter script met High End Succes Medium & High End Frequency Business Coach  Lisette Lucas

9 november 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 145. Shift Je Tijdlijn, Hoe Je De High-Frequency Shift Maakt Naar Je Next Level Tijdlijn + Download de EnergyJoy Timeline Shift Triangle

 

Vraag aan jou: Zit je vast? Kom je niet echt vooruit? Heb je het gevoel dat je de dupe bent van je situaties en omstandigheden?

 

Dan zeg ik: Freeze! Want ik heb mega goed nieuws voor je!

 

Die gedateerde tijdlijnen kan je voorgoed wissen en achter je laten wanneer je de juiste stappen toepast. 

In deze podcast leg ik uit hoe.

 

Zodat je vervolgens vrij bent om op de golf van tijdlijnen door dimensies te shiften naar jouw gewenste realiteit.

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/145

 

Lisette Lucas App

 

Welkom bij Podcast 145!

 

Ik heb goed nieuws! Want ben je op een bepaalde vlak, bijvoorbeeld privé of je business, niet tevreden met waar je nu staat? 

 

Dan wordt het hoog tijd hoe je leert om van tijdlijn te shiften!

 

Dus neem dit mee want: Je zit niet vast!

 

Je hoeft nooit de dupe te zijn van jouw situaties en omstandigheden.

 

Want je hebt altijd een keuze!

 

De keuze om jouw realiteit te shiften en te veranderen. 

 

Wanneer je het leven vanuit het energetische perspectief bekijkt. 

Vanuit het wetenschappelijke feit dat alles energie is.

 

Dan begrijp je ook dat heel jouw leven en alles wat zich daarin bevindt één grote massa is van bewegende en dansende energiedeeltjes.

 

Ja, ook het device, het toestel waar je bijvoorbeeld nu deze podcast op luistert. Het is gewoon een berg energie. Wanneer je het onder een vergrootglas legt zie je niets anders dan trillende en bewegende deeltjes.

 

En waarom is dit handig om te weten?

 

Heel simpel. Wanneer je begrijpt dat je energie niet kan vernietigen maar wel van vorm kan laten veranderen.

 

Dan wordt het opeens veel makkelijker om te geloven, wanneer jouw realiteit momenteel niet de energetische vormen heeft die jij verlangt en wenst, dat je die energie dus kan laten shiften en van vorm kan laten veranderen.

 

Jij kan namelijk jouw eigen realiteit creëren. Sterker nog, met de kracht van je gedachten doe je je hele leven al niet anders. Je hebt alles om je heen gemanifesteerd. En je doet de hele dag niets anders dan manifesteren. Oftewel: Jouw realiteit creëren. 

 

Bedenk maar weer het device, de mobiel of pc waarmee je deze podcast luistert.

 

Hoe is het in je handen terechtgekomen? 

Ga eens helemaal terug naar het begin?

 

Misschien heb je ergens een foto of video gezien van het toestel?

Misschien heb je het ergens bij iemand anders gezien? 

Toen bleef dat beeld in je gedachten hangen. 

Die gedachten gaven je een bepaald gevoel. Van hoe het bijvoorbeeld is om dat toestel in handen te hebben.

Voelde dat toen goed? Dan heb je uiteindelijk actie ondernomen aan de hand van die beelden, die gedachten, die gevoelens. Met als gevolg dat je datgeen wat eerst slechts voor jou in energievorm bestond nu letterlijk fysiek in je handen hebt.

 

Je bent letterlijk ingestapt op de energiegolf die de beelden, woorden, gedachten en emoties hebben gecreëerd. Die energiegolf heeft jou in beweging gezet. Je bent letterlijk op die energiegolf gestapt en je hebt je laten meenemen en shiften in jouw gewenste richting. Met een helder doel voor ogen. 

 

Met vervolgens een manifestatie van je gedachten als gevolg.

 

Nu benoem ik een telefoon als simpel voorbeeld. 

 

Maar uiteindelijk is die energiegolf waar je op bent gestapt een shift in je tijdlijn geweest. Heb je een mooie telefoon gekocht die je een goed gevoel geeft? Dan heeft het je naar de tijdlijn van een hogere frequentie geshift. 

 

Je realiteit is op microniveau geshift. Het heeft een klein effect op je leven maar het draagt bij aan je frequentie. Je kan bijvoorbeeld nu makkelijk en super helder en scherp face-timen met je dierbaren. Wat vervolgens het ripple effect van jouw manifestatie en tijdlijn shift versterkt. Want jouw energie shift de energie van jouw dierbaren ook. Bedenk maar die blije gezichten aan de andere kant van jouw telefoonscherm. Wat zou dat met hun energie doen? 

 

Ga je jouw telefoon gebruiken om voor jouw business een groot publiek te bereiken door bijvoorbeeld Zoom calls te geven. Dan zal de energetische impact en het ripple effect steeds groter en krachtiger worden en shiften naar de golflengte op macroniveau. 

En weet je nog hoe dat allemaal begon? 

Met het zien van het plaatje in je hoofd! 

 

Maar wat is nou het voordeel van tijdlijn shiften?

 

Goede vraag! Want net als met manifesteren doe je eigenlijk al de hele tijd niets anders dan het bewegen op de energiegolven die je laten shiften tussen tijdlijnen.

 

Maar tot nu toe is het onbewust gegaan!

Op onderbewust niveau, automatisch. 

Tot nu toe bewoog je je op de tijdlijnen van jouw bekende patronen en overtuigingen.

 

En wanneer jij je nu op een tijdlijn bevindt die je niet bevalt.

Dan kan ik je vertellen dat het komt omdat je onbewust op de energetische golf en dimensie voortbeweegt van die oude patronen en veelal beperkende overtuigingen.

 

En eerlijk… en wellicht ook wat pijnlijk om te horen: Die frequentie is vaak vrij laag want wanneer je niet bewust werkt aan je energie. Dan zal je vooral in de frequentie van je ‘op overleving geprogrammeerde brein’ leven. Het brein wat maar 1 functie heeft in het leven en dat is: Jou laten overleven. En de functie van je brein is zeker niet om jou gelukkig maken! Nee, overleving is jouw oer programmering. 

 

Dus wanneer je gaat ontwaken op energetisch niveau, iets waar ik al vele jaren mensen bij help. Dan ga je al snel merken dat energie gaat verschuiven. Dat realiteiten gaan shiften en dat situaties en omstandigheden in je omgeving gaan veranderen. Bijvoorbeeld: Bepaalde mensen verlaten je leven en nieuwe mensen komen je leven binnen. 

Puur omdat je van golflengte en dus tijdlijn aan het veranderen en shiften bent.

 

Nu is er een hele simpele regel: Hoe hoger de frequentie, hoe beter je je voelt. 

Hoe beter je situaties en omstandigheden vervolgens zijn.

 

Wat is een hoge frequentie? 

Bijvoorbeeld, denk maar aan de podcast naam: EnergyJoy. Dat is leven in de frequentie van blijdschap, vreugde, het is een van de hoogste frequenties.

Net als liefde, dankbaarheid en vrede.

 

Wat een mooie podcast is om te luisteren is ook podcast 109: High-Frequency Manifesteren. Hier zit ook de HF Bliss Manifestatie Chart bij met alle frequencties. 

 

Ook zie je hierin mijn eigen ontdekking: De Gouden Lijn®. Door de vele readings en consulten door de jaren heen heb mogen geven ontdekte ik deze gouden lijn energie. Ik zag deze gouden energie letterlijk in het energieveld bij bepaalde mensen. 

En dit is het niveau waarop je frequentie neutraal is. Een soort zero-point. In mijn EnergyJoy Podcarddeck, gebaseerd op de Podcast serie, zit in iedere kaart De Gouden Lijn® verwerkt. Als extra krachtige reminder om minimaal te streven naar de frequentie van De Gouden Lijn®, dus minimaal neutraal en daar voorbij. 

 

Daarentegen hebben we onder De Gouden Lijn® veel frequenties die onze energie omlaag trekken: Denk maar aan woede, angst, verdriet en als echt laagste frequentie: De energie van schaamte en schuldgevoelens. 

 

Leef je te lang in die lage frequentie dan ga je op de golf van die energie mee de diepte in. Naar een lagere tijdlijn.

 

En ja, ik weet ook, als geen ander, het leven is het leven. Die golven lijken soms wel een golfslagbad aan emoties en rollercoasters all-over. Alsof je door de ether wordt gelanceerd als een vallende ster door al die tijdlijnen heen.

 

Maar waar het om gaat is dat jij leert je energie te shiften. Instant! Direct te Shiften naar de frequentie van EnergyJoy en daar Voorbij! 

 

Want wij als mens zijn zo fenomenaal gewired. Zo bizar knap bedraad vanbinnen!

 

Wij, jij, ik kunnen allemaal instant Shiften! 

Sterker nog: Je energie shiften is slechts een 2mm & 2 seconde shift! 

Dus ook jouw tijdlijn shiften is slechts een 2mm & 2 seconde shift!

 

En ik heb mijn eigen EnergyJoy Timeline Shift Triangle® ontwikkeld. 

 

De afkorting hiervan is: E.T.S.T. , etst: Oftewel: Deze techniek, mits je het structureel toepast tot het jouw nieuwe patroon wordt, ETST jouw tijdlijn voorgoed zodat je niet meer terug kan naar de oude. Je wist oude tijdlijnen, je krast als het ware door oude patronen en gedateerde overtuigingen, en je graveert en kerft je nieuwe wensen en realiteiten via de EnergyJoy Timeline Shift Triangle®. Naar de frequentie van EnergyJoy en daar Voorbij want je hebt oneindig ontvouwend potentieel en er zijn oneindig veel tijdlijnen. Dus het is aan jou om de Triangle toe te passen.

 

Ik zal deze stappen ook in de shownotes zetten op www.LisetteLucas.com/145

 

EnergyJoy Timeline Shift Triangle

 

E.T.S.T.

 

Stap 1 uit de ETS Triangle is:

Intentie: 

Shiften naar EnergyJoy en daar Voorbij!

Of in ieder geval boven De Gouden Lijn®

 

Stap 2 uit de ETS Triangle is:

Frequentie:

 2mm & 2 secondes shift: EnergyFlow (2 sec.) – Woorden & Plaatjes (2 sec.)  –  Fysiek (2 mm.)

 

Emotion is Energy in Motion

Where Focus Goes Energy Flows

 

 

Stap 3 uit de ETS Triangle is:

Actie: 

Instant Actie in de richting van je intentie: Concrete stappen:

Bijv. Afspraak inplannen, in beweging komen, levensstijl veranderen. Alles wat nodig is voor jou shift. Het belangrijkste is dus dat je overgaat tot actie! Want anders gebeurt er niets! 

 

Hoe ga je dit masteren? 

Je herhaalt het vervolgens als een cycle, zodat het je nieuwe realiteit wordt. Je laat het stevig inkerven in je systeem en energie. En zodra je gaat settelen en zodra het te comfortabel wordt dan is het weer tijd om verder te reizen door nieuwe tijdlijnen. 

 

En dat merk je doordat verveling toeslaat, zwaarmoedigheid, depressie want dat is gewoon omdat je op de verkeerde tijdlijn zit en blijft hangen en cirkelen. 

Dus schud jezelf wakker. Geef jezelf een schop onder je ….. Juist, daar. Want ook dat is energie in beweging zetten.

 

Wil je meer, wil je verandering? 

Pas de stappen uit de triangle dan consequent toe. 

Zet de intentie, Voel de shift in je frequentie en onderneem op die golf van tijdlijn energie direct krachtige actie!

 

Want dan kan je alles in beweging zetten wat je maar wilt. 

 

Zowel privé als in je eigen business!

 

Wil je ergens komen? Dan moet je bijvoorbeeld in het vliegtuig stappen, een voertuig nemen, of gewoon krachtige actie stappen zetten.

Jouw frequentie is het voertuig wat jouw leven gaat shiften voorgoed!

 

Leer je frequentie te masteren en je zal de beste tijdlijn surfer ever worden!

 

Ik wens je heel veel succes en hoop dat je krachtige actie stappen gaat zetten! 

Print de EnergyJoy Timeline Shift Triangle uit zodat je een dagelijkse reminder hebt!

 Je vindt deze in mijn gratis Lisette Lucas App en daar kan je het direct downloaden. 

Of je kan Triangle pdf aanvragen via de Shownotes op www.LisetteLucas.com/145

 

En heb je hulp nodig hierbij? 

Laat het me weten via DM of email. Ik ondersteun je graag tijdens jouw frequentie shift reis.

 

Heel veel liefs en tot snel!

X Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 145. Shift Je Tijdlijn

bottom of page