top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

21 september 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 138 Shift Je Coaching Businessmodel Voor Meer Impact, Inkomen en Vrijheid. Ontdek Hoe Je Van Het Energie Slurpende 1 op 1 Coaching naar het Triple High Life- en Business Changing Model Shift + Masterclass

 

  • Als coach, therapeut en/of (alternatief) hulpverlener kan je maar een bepaald aantal cliënten per dag, week en maand helpen met een maximum aan tijd, een limiet aan je energie en een max. aan je inkomen.

 

  • Ontdek hoe je met je expertise + door het Triple High Business Model© slim in te zetten, meer impact kan maken en je omzet binnen 3 maanden minimaal kan verdubbelen.* 

 

  • Zodat je ook nog meer vrijheid en ruimte hebt om te doen waar je zelf behoefte aan hebt.

 

  • En toch vanuit die vrijheid krachtig je imprint op de wereld kan achterlaten

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/138

 

Lisette Lucas App

 

Welkom bij Podcast 138!

 

Geweldig dat je erbij bent!

Vooral als je coach, therapeut of bijvoorbeeld zelfstandig hulpverlener in de alternatieve sector bent. Ben je empathische, ambitieuze ondernemer en hunker je naar het opschalen van je business? Dan is dit voor jou!

 

Of uiteraard als je iemand kent die zich een slag in de rondte werkt voor maar weinig financiële ruimte, tijd en energie aan het eind van de maand. 

Dan gaan ze je heel erg dankbaar zijn als je deze podcast doorstuurt.

 

Ik kan namelijk deze podcast maken vanuit mijn eigen jarenlange ervaring als coach, therapeut en empathische hulpverlener in de alternatieve sector. 

 

Ik was jarenlang heel veel 1 op 1 werk aan het doen. Dag in, dag uit… Precies zoals het je wordt aangeleerd.

 

Privé consulten, readings, healing sessies, hypnose behandelingen op 1 op 1 basis zijn allemaal geweldig. Maar uit eigen ervaring kan ik vertellen. Ik merkte dat mijn energetische batterij langzaam op raakte en ik voelde dat de energie-uitwisseling, de financiële uitwisseling niet meer in balans was. Want het slurpte me leeg…

 

Daarbij als je een praktijkruimte huurt, je vaste lasten hebt, een gezin hebt dan moet je agenda echt uitpuilen met 1 op 1’s om een goede boterham te verdienen.

En …. Je moet ook fysiek en energetisch super fit en sterk zijn. Want wanneer je getroffen wordt door iets…. Dan moet je afspraken afzeggen en tja, als eigen baas zijnde weet je waarschijnlijk ook als geen ander….dan stoppen ook direct de inkomsten.

 

Dus ook ik was op een punt aanbeland in mijn business dat de sleur erin kwam. Ik ging weerstand ervaren. Het voelde zwaar… 

En weerstand klinkt eigenlijk ook wat zwaar. 

Maar nu weet ik inmiddels: Weerstand is fantastisch!

 

Waarom? Omdat je dan op alle levels klaar bent om naar het volgende niveau te shiften! Om door te breken door een bepaald plafond. 

 

Je hebt namelijk als mens uitdagingen nodig in het leven om je alert, scherp en gefocust te houden.

 

Waarom? Omdat we als mens gemaakt zijn om te groeien. We zijn net als de natuur. Groei je niet, wat gebeurt er dan? Heel simpel dan ga je dood. Misschien niet direct fysiek maar je voelt je wel meer dood dan levend vanbinnen. 

 

Zo gaan trouwens de meeste mensen door het leven… van 9 tot 5.. Voor mij is dat trouwens een absolute NO GO! 

 

Dus herken je dit en voel jij dat ook vanbinnen, die sleur, die weerstand en dat gevoel van vastzitten?

 

Top! Doorbraak moment!

Want ik weet ook als geen ander: Iedere verandering is spannend, eng en haalt al die beren op de weg naar voren. 

Maar ik ga je uit eigen ervaring vertellen: The Biggest Change Is On The Other Side Of Fear!

Oftewel: De grootste verandering is aan de andere kant van angst. Dus mijn advies: Zet die stap, ga voorbij je angst en ervaar hoe je het leven door je heen voelt pulseren. Je moest eens weten, ik ben ook vaak met knikkende knieën in coaching programma’s ben gestapt die een hele hoge investering hadden. Maar oh my…. Nu kan ik zeggen: Dat was de beste keus en de beste investering ooit! Want de beste investering die je kan doen is investeren in jezelf. What you put in is what you get out! Niet alleen bij kinderen maar ook bij investeringen in jezelf. Echt waar! 

 

Omdat ja, nieuwe uitdagingen en groei voor jezelf, je leven en je business zetten je namelijk on fire! Het zet je: AAN! Soort van ‘ready for take-off’ gevoel! 

 

Want geloof me: Wanneer je vanuit je zielspotentieel, je ambitie en die krachtige interne drive in de energie van verandering stapt! Nou, gordels vast zou ik zeggen: Want dan zal je als een raket gaan! Unstoppable, limietloos! In jouw unieke kracht zoals alleen jij dat kan!

 

Zelf wilde ik uit die vermoeiende energie slurpende sleur losbreken, ik wilde meer impact maken op de wereld omdat ik voelde dat ik voor iets groters hier ben bekomen dan alleen 1 op 1 werk. Daarmee beperkte ik mijn bereik. Daarbij voelde ik dat ik mensen moest gaan leren wat ik ook doe. Mijn expertises leren zodat ook zij hun steentje kunnen bijdragen aan de wereld met al hun krachten en talenten.

 

En al die inzichten en investeringen is precies waarom jij nu deze podcast kan luisteren.

Ik moest mijn boodschap delen maar had gewoon dat steuntje in de rug nodig. En ik wil jou mega aanmoedigen dat ook te doen, op jouw unieke wijze! Voorbij tijd en energie slurpend 1 op 1 werk. Jij bent gemaakt voor iets groots! Dat weet je diep van binnen ook! Dus ga dan ook zo denken! Ga groots denken, ga grootse actie stappen zetten, ga groots investeren in jezelf! Zodat jouw cliënten jou als inspiratie, voorbeeld en ideale coach zien waar ook zij het van willen leren. 

 

Want ja, als business eigenaar weet je: Zonder actie gebeurt er niets.

Zonder actie heb je geen business maar …. Wat heb je dan? Een hobby! Ook leuk maar niet als je impact wilt maken en een legacy wilt opbouwen. En tegelijkertijd meer vrijheid en financiële ruimte wilt hebben.

 

Ja, ik weet het, het is spannend. We zijn namelijk gewoontedieren met vaste patronen die ons veilig laten voelen… of schijnveilig moet ik eerder zeggen. Want hoe veilig is jouw businessmodel op dit moment? Ik kan je vertellen: Ik heb 2 maanden in de zomer nauwelijks gewerkt en weet je wat…. Het geld bleef binnenkomen, iedere maand…. Hoe klinkt dat?  

 

Dus ik ga jou laten kennismaken met hetgeen mijn leven en business voorgoed heeft veranderd in de meest positieve zin van het woord.

 

Je kan trouwens binnenkort ook mijn masterclass volgen. Via de link in de shownotes: www.LisetteLucas.com/138 kan je je al opgeven voor de wachtlijst.

 

Maar mijn businessmodel heb ik geshift met behulp van mijn exclusieve Triple High formule: Die staat voor 3-voudige High-Impact te weten:

  1. High-Frequency

  2. High-Value

  3. High-End

 

De mix en blend van deze 3 ingrediënten kunnen ook jouw recept zijn voor impact, inkomen, vrijheid en leven in de frequentie van EnergyJoy!

 

Er is echter een maar…. Dat vertel ik eerlijk vooraf want het is niet voor iedereen. 

Dit businessmodel is exclusief en alleen voor diegene die die roep van binnenuit voelt. Die voelt dat hij/zij klaar is voor de next level! Klaar voor mega doorbraken en die het enthousiasme, de drive en passie voelt, het desire, om mega te gaan knallen!

 

Voel jij dit, ben jij dit of ken je iemand die dit, zover je weet, in zich heeft? (Vertrouw hierop ook op je intuïtie, mooie test) 

 

Maar dan zeg ik: Fantastisch! Want dan zoek ik jou of die persoon!

 

Omdat je dat vuur van binnen moet voelen, je moet vanuit die diepere lagen die aantrekking, die pull voelen. Ik noem dat altijd mijn soul-pull. Wanneer je daarnaar luistert… Oh my…. Dan staat de wereld wat te wachten!

 

Een ding weet ik zeker: Wanneer jij dit nu luistert dan zit de wereld op je te wachten! Je houdt jezelf wellicht nog wat klein en bent nog zoekende naar wat je echt wilt en wat echt past bij de door evoluerende jij.

 

Ik kan je geruststellen. Je hoeft nooit in 1 keer het hele pad te zien. Je hoeft namelijk maar 1 ding te doen en dat is: Actie ondernemen, actie stappen zetten in de richting van je diepste verlangen, dat brandende verlangen. Dan zal het als vanzelf gaan ontvouwen.

 

Omdat er dan toevalligheden op je pad gaan komen: Zoals je bijvoorbeeld nu deze podcast luistert…toeval? Of Divine Timing? Vul het zelf maar in want dat voel je perfect aan, diep van binnenl

 

Ik geloof niet in toeval. 

Ik geloof dat jij klaar bent om stappen te zetten. 

Stappen naar een leven waarvan je droomt. 

Alles is namelijk beschikbaar voor je, alles! 

 

Nogmaals, het enige wat nodig is is: Actie, actie in de richting van je diepste verlangen!

 

Dus voelt het goed, ben je al ondernemer en wil je op Triple High niveau je business naar de Next Level tillen.

 

Schrijf je dan in voor mijn masterclass via de link in de shownotes. Dan zal ik je laten zien wat ik bedoel met stoppen van ‘time trading for money’ én hoe je als energetisch leeggeslurpte, rollercoaster coach voorgoed jezelf kan herpakken.  Én hoe je krachtig als geactiveerde Soul Aligned C.E.O. & coach in je leiderschap kracht stapt!

 

Want wanneer je dit inziet zal je je afvragen: Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?!

 

Ik beloof het je!

 

Dus houd je mail, mijn podcast en website in de gaten.

Binnenkort meer!

 

Ik kijk ernaar uit om nog meer prachtige Soul Aligned CEO’s te activeren én in hun Triple High Leiderschap kracht te zetten! 

 

Ik kan niet wachten!

 

Nogmaals, alsjeblieft: Stuur het door naar die prachtige zielen, vrienden, kennissen, collega’s, familieleden, buren, studie genoten die zoveel potentieel in huis hebben! 

 

De wereld heeft jou en hun hulp nodig! Samen staan we sterk!

Op naar de frequentie van EnergyJoy en daar Voorbij!

 

Liefs en x van mij

 

Lisette

 

 

 

*Resultaten zijn naar gelang inzet, actie, commitment en verschillen per persoon en kunnen niet worden gegarandeerd. 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 138. Shift Je Coaching Businessmodel

bottom of page