top of page
EnergyJoy typewriter script met High End Succes Medium & High End Frequency Business Coach Lisette Lucas

31 augustus 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 135. Succesvol & High-Frequency Ondernemen vanuit jouw Unieke SoulPower + Ontdek de Evolutie Bundels

 

Wil jij leren high-frequency ondernemen vanuit je krachtige Soulpower & mét mega volle toolkit?

 

Dan is dit de podcast voor jou!

 

Wil je ondernemer worden? Of ben je al ondernemer maar lukt het niet om echte krachtige business stappen te zetten?

 

Zit je tegen een plafond? In deze podcast ontdek je waardoor dat komt. Én hoe je dat kan transformeren! 

 

Zodat ook jij succesvol vanuit je Soulpower jouw business naar high-frequency niveau kan accelereren. En jouw ideale soul aligned cliënten als magnetisch naar je toe trekt.

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/135

 

Download gratis mijn Lisette Lucas app voor iOS & Android

 

Welkom bij Podcast 135!

 

Luister jij vandaag voor het allereerst bij mijn podcast? Van harte welkom! Geweldig dat je erbij bent! Ik zeg altijd, toeval bestaat niet dus jij gaat absoluut iets uit deze podcast halen wat resoneert.

 

En ben jij al een EnergyJoy-er? En misschien zelfs podcast binger (haha.. ja ik hoor het vaker van mijn luisteraars) Geweldig dat jij er weer bij bent!

 

Wanneer de titel van de podcast je aanspreekt dan kan ik je zeggen: Dan begrijpen wij elkaar. Want wat jij leest en hoort is wat ik leef!

 

Want eerst ben ik mijn eigen unieke soulpower gaan ontdekken. En toen ik daar eenmaal aan had geproefd kon ik niet anders dan het op mijn eigen manier uitdragen via mijn eigen High-Frequency Business.

 

Ja, het zijn wat fancy woorden: Soulpower, High-Frequency Business

 

Maar eigenlijk is het heel simpel. 

 

Zodra jij echt in-tune, in afstemming, in alignment bent met wie je echt bent. Pas dan kan je echt volledig neerzetten hier op aarde wat je voorbestemd bent te doen.

 

En met voorbestemd bedoel ik: Het plan leven, de blauwdruk leven, volgens de Architects plan of the soul leven. Zoals Mavis dat zo mooi kan zeggen.  Oftewel dat plan leven zoals jij dat hebt uitgestippeld al voordat jij hier überhaupt als baby’tje op aarde arriveerde. 

 

Ja, interessante om over na te denken toch?! 

 

Maar zie het zo: Jouw ziel gaat door levens heen om te evolueren, groeien en transformeren. 

 

Iedere keer leer je door ervaringen weer bij. Dit wordt als het ware opgeslagen op de harde schijf van je ziel. En dat neem je mee. Ja, dat neem je mee als je overgaat naar de spirituele wereld. 

 

Dus goed nieuws: Het maakt niet uit wat je meemaakt, goed of slecht, makkelijk of moeilijk, leuk of pijnlijk, eerlijk of oneerlijk. Je leert op zielsniveau er altijd van. En dat neem je mee als zielswijsheid: Voorgoed!

 

 

En daarom is jezelf ontwikkelen, leren van wat niet goed gaat, leren begrijpen waarom je handelt zoals je handelt. Ontdekken waarom je oude patronen blijft herhalen en overtuigingen maar niet los kan laten… Daarom is dat zo super krachtig en nooit verspilde tijd en energie.

 

Want nee, die energie in tijd en ook de energie in financiële vorm die je erin steekt. Neem je voor altijd mee!

 

Door alle mogelijke tijden, ruimtes, realiteiten en dimensies die er maar zijn. Je neemt het mee. Hoe gaaf een Gucci handtas ook is. Dit is zoveel waardevoller! Ik houd van allebei, om eerlijk te zijn. ;-) Dus neem even tijd om dat te verwerken. En misschien voelt het al als waarheid.

 

Maar ik weet ook dat sommige stukken die ik wellicht nu met je deel misschien wat next level zijn, anders of grensverleggender zijn dan wat je tot nu toe als waarheid aannam. 

 

Geloof me, voor mij waren het ook eye-openers toen ik het leerde van de grootste ‘thought-leaders’ op dit gebied. 

 

Wat ik persoonlijk het belangrijkste vind: Ga jouw eigen waarheid vinden in een oceaan van waarheden.

 

Waarom? Omdat jouw ziel weet wat wel en niet resoneert. Wat wel of niet het juiste is voor jou. 

 

En dan heb ik het niet over aangeleerde ‘waarheden’ uit het leven. Die absoluut ook heel waardevol zijn. Maar over waarheden die op diep niveau resoneren. Waarheden van wanneer jij het hoort dat jouw lichaam en energie reageren met bijvoorbeeld kippenvel. Of een bepaalde golf van emoties die je dan raken. Maar dan vanuit een bepaalde vorm van eerbied. Zelf noem ik, als ik bijvoorbeeld kippenvel krijg, als iemand mij iets vertelt of als ik iets energetisch doorkrijg, noem ik dat een Ja. Mijn ziel zegt: ‘Ja’. Het klopt, het resoneert. 

 

Dus dan resoneert het op diep onverklaarbaar zielsniveau. En dus niet vanuit die angst programmering die vanuit tekorten en angsten reageert. Zorg dat je dat onderscheid goed aanvoelt en erkent. Anders kom je geen stap verder.

 

Oke, Lisette zal je wellicht nu denken. Klinkt allemaal leuk…. Maar wat heeft dat te maken met Succesvol & High-Frequency Ondernemen?

 

Goede vraag zeg ik dan! Ik kan je vertellen: Alles!

 

Want wanneer jij volledig in tune bent met wie je écht bent, vanuit zielsniveau i.p.v. een aangeleerde versie van wie je denkt te zijn.

 

Pas dan kan je authentiek je zielsmissie leven en uitdragen.

 

Pas dan kan je vol in je Soulpower stappen. Je krachten en talenten omarmen. Je potentieel leven. 

Pas dan kan je mensen raken en helpen en helen op een manier die op het diepst mogelijke niveau plaats vindt. 

 

Puur omdat het dan van ziel tot ziel gaat. Zonder ruis en zonder filters.

 

Dus: Wil jij ondernemer worden maar weet je nog niet exact hoe of wat?

 

Of ben jij al ondernemer, heb je al je eigen business maar zit je aan een plafond?

 

Top zeg ik dan: Want het erkennen ervan en zoeken naar een oplossing is stap 1.

 

Vervolgens is het belangrijk, wanneer je het wilt veranderen, doorbreken en transformeren tenminste, dat je actie gaat ondernemen.

 

Hahah…. Leuke woordspeling: Actie ondernemen om te ondernemen.

 

En die actie is letterlijk het ontrafelen van jouw aangeleerde zelf en het teruggaan naar je soulful zelf. 

 

En ja, het ontrafelen klinkt wellicht wat warrig haha… maar zo kan je het ook zien. Want je gaat oude bedrading die je niet meer dient daadwerkelijk ontwarren, transformeren en waar nodig zelfs voorgoed verwijderen uit je systeem. 

 

Zodat jij volledig in je Soulpower kan stappen. Van nature gaat ervaren vanuit een helder weten wat je voorbestemd bent te doen. En je wordt dan letterlijk ‘unstoppable’! Jij wordt dan de krachtigste versie van jezelf: Letterlijk als een Soul on Fire!

 

Jouw vuur wordt op de meest natuurlijke wijze aangewakkerd. En je zal je bevrijdt en vrij voelen. 

 

Vrij om vanuit je Soulful zelf jouw unieke boodschap uit te dragen.

 

Eigenlijk precies zoals ik het doe maar dan op jouw eigen unieke manier zoals niemand anders dat kan!

 

Wanneer je in die power stapt! Oh my! Jouw zielsevolutie en groei door het helpen, begeleiden en steunen van andere mensen, andere zielen, zal jouw groei en hun groei uiteraard mega accelereren en versnellen. 

 

Hoe fantastisch is dat!

 

En je begrijpt waarschijnlijk inmiddels: Ik kan jou daarbij helpen, begeleiden, ondersteunen, coachen en mentoren omdat ik het zelf beleefd, doorleefd en ervaren heb. En ja, die ontwikkeling en evolutie gaat natuurlijk een leven lang door en dat is prachtig!

 

En over ontwikkeling en evolutie gesproken. Zo ontstond het dus bij mij ook. Ik kreeg deze informatie die ik zo met je ga delen letterlijk als download. Dit is mijn volgende stap. Mijn volgende stap in ontwikkeling in mijn business en evolutie op zielsniveau.

 

En ik ben dan ook super dankbaar en blij dat ik jou nu vanuit mijn soulpower & high-frequency & business skills kan bijstaan met 2 speciale bundels. Die bundels kwamen opeens door als downloads. Dat ik het op die manier mocht en moest gaan aanbieden.

 

2 Bundels die letterlijk krachten bundelen.

 

Het zijn 2 verschillende bundels voor 2 verschillende groepen. Ga maar kijken bij welke groep jij hoort:

 

Bundel 1 is voor de potentiële en startende ondernemer die volledig in-tune wil komen met zijn of haar soulpower om vervolgens, met een waardevolle toolkit op zak, op high-frequency level te kunnen ondernemen.

 

Of bundel 2, misschien ben jij dit:

 

Bundel 2 is voor de reeds gevestigde ondernemer die het plafond van succes en inkomen eindelijk voorgoed wil doorbreken. Én die krachtige tools wil leren én vervolgens masteren om volledig in-tune met zijn of haar soulpower op high-frequency level te kunnen ondernemen.

 

Let op: Spreekt dit je aan?

 

Dan is het belangrijk om te weten: Één deel van de bundel (zowel van bundel 1 als 2) kan je direct starten maar het 2e deel start slechts maar 2 keer per jaar. 

 

Goed om te weten, vooral als jouw ziel nu dat huppeltje van blijdschap en kippenvel ‘Yes’ en van alles wat je kan voelen maakt. 

 

Dus heb je interesse, stuur me dan direct een DM of email met het woord: BUNDEL en laat me weten of je starter bent of reeds je eigen business hebt. 

 

Dan connecten we gezellig via DM of email. En bespreken we de mogelijkheden. En wat bij jou past op dit moment.

 

De links en informatie hierover zal ik ook plaatsen in de Shownotes op www.LisetteLucas.com/135

 

Dan kan je het op je gemak bekijken.

 

Ik kan niet wachten om jou te zien ontwaken of verder te zien groeien en ontwikkelen. Zodat ook jij succes en volledig in – tune met jouw unieke soulpower het op high-frequency level kan uitdragen! 

Dus voelt het goed, resoneert het? Zeg dan YES! Tegen de Evolutie Bundel voor Ultieme Zielsevolutie & Unlimited Business Succes! 

 

Ik spreek en zie je graag snel!

 

Hele dikke knuffel en dank voor het luisteren, dank voor je tijd, dank voor je energie!

 

En oh, ken je iemand die hier echt mega veel aan zou hebben? Alsjeblieft deel het! Dit kan life-changing zijn! 

 

Liefs Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 135. Succesvol & High-Frequency Ondernemen vanuit Jouw Soulpower

bottom of page