top of page
EnergyJoy typewriter script met High End Succes Medium & High End Frequency Business Coach Lisette Lucas

24 augustus 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 134. De Life-Changing Impact van een Mentor 

 

Hoe Een Expert Mentor Jou Accelereert Naar Het Leven En Uitdragen Van Jouw Ultieme Zielsmissie + Over Mijn Mentor Mavis Pittilla

 

  • Herken je dit? Je wilt krachtig vooruit op een specifiek gebied van expertise maar weet niet hoe...

  • Mijn advies en persoonlijke ervaring: Ga ontwikkelen onder de vleugels van een expert mentor!

 

  • Hierdoor kan je een megagroei, transformatie en acceleratie doormaken.

 

  • Zodat je daarna kan doen wat je voorbestemd bent te doen! 

 

 

  • Download gratis mijn Lisette Lucas app voor iOS & Android

 

 

Welkom bij Podcast 134!

 

De podcast van vandaag heeft voor mij een emotionele lading met een overload aan dankbaarheid. 

 

Op 22 augustus 2022 is mijn mentor Mavis Pittilla terug naar huis gegaan. Mavis is terug naar de spirituele wereld. Ze heeft het aardse leven verlaten. 

Haar levenspartner en vrouw Jean schreef dat Mavis na een korte ziekte vredig en liefdevol haar fysieke lichaam heeft achtergelaten en dat haar ziel nu vrij is. 

 

Mijn mentor Mavis Pittilla is een wereldwijd gerenommeerd Engels medium. Ze is een van de grootste pioniers die het moderne hedendaagse spiritualisme kent. 

 

Ik weet nog goed dat ik haar voor het eerst ontmoette in 2011. Ik was in 2009 echt gestart met het ontwikkelen van mijn mediamieke en psychic skills. En had al veel over dé Mavis Pittilla gehoord.

Die eerste keer dat ik een dag les kreeg van Mavis was in Naarden waar ze een speciale gast docent was aan de Academie voor Mediumschap van José Gosschalk. 

 

Super spannend vond ik het. Mavis voelde voor mij als een soort wandelende legende toen ze de ruimte binnen liep. Het werd stil en de energie was bijna tastbaar. Mavis haar ‘presence’, haar energie en allure waren van een andere orde. Ik bedoel, ze is niet heel groot. Maar haar aanwezigheid en power vulde de ruimte met gemak.

 

Wat vooral indruk maakte was dat ze op een gegeven moment zei: Ik herken je later niet aan je gezicht maar aan je ‘auric field’. Zoals ze dat zo mooi zei. Ze herkende je dus aan je energieveld. Je aura. 

Die dag bekeek ze ook mijn ‘movement’ in mijn ‘auric field’ en kreeg een compliment over de stabiliteit van mijn energie. 

Nou, dat was natuurlijk een opluchting… Ik bedoel, ik had geen benul toen wat er met je energie gebeurt als je een soort van ‘starstruck’ bent… haha. Zoals ik toen. Maar dat zat dus goed.

 

Ze heeft die dag, met haar ruim 70 jaar toen, een verpletterende indruk achtergelaten. Maar het viel me vooral op hoe gewoon ze eigenlijk was. Sigaretje roken in de pauzes, gezellig kletsen met iedereen. 

Dus voor mij was het na die dag duidelijk: Ik wil meer Mavis! Daar moet ik zijn!

De jaren erna heb ik Mavis weer mogen ontmoeten op The Arthur Findlay College in Stansted. Maar in 2012 zag ik iets via social media voorbijkomen waarvan ik wist: Oke, dit wil ik! Daar moet ik zijn. Het was een soort van diep weten, een innerlijke schreeuw van binnenuit. 

 

Het was hét Mentorship Programma van Mavis in de UK, in Engeland. Dat was ze in 2012 gestart. Ik heb meteen gezorgd dat ik op de wachtlijst kwam en ja hoor, in februari 2014, stapte ik in het vliegtuig en ging ik voor het eerst naar The Banyan Retreat in Ashford, Kent. Mijn allereerste mentorship programma onder de vleugels van dé Mavis Pittilla. 

 

Ik was ‘over the moon’! Echt een droom die werkelijkheid werd. Het mooie van een mentorship programma is dat je niet 1x een trainings weekend of week volgt. Nee, het is een traject van meerdere intensieve dagen verdeeld over een periode van ongeveer 1,5 jaar. (In het geval van Mavis) 

 

Ik weet nog goed dat Mavis vertelde dat ze het zo fijn vond om ons te trainen en begeleiden over een langere periode. Zodat ze ook echt de groei en vooruitgang kon zien. 

Ten opzichte van bijvoorbeeld lesgeven op een Arthur Findlay College, wat echt magisch is, maar daar train je een week of weekend onder de vleugels van een tutor, en dan is het weer afgelopen. Ga je weer naar huis. 

 

Dus Mavis genoot ook duidelijk van haar mentorship programma en wij uiteraard ook. Ze noemde ons haar: ‘Mavis Babies’ en dat voelde heerlijk! Samen met haar partner Jean en internationale medestudenten beleefden we de meest mooie en life-changing trainingsdagen. 

Het was slopend om heen en weer te vliegen tussen gezin met 3 jonge kinderen en lange dagen trainen in Engeland. Maar … als de Soul knows… de Soul knows… Oftewel: Als de ziel het weet dan weet de ziel het. Dus ik moest hier gewoon zijn. Alles moest daarvoor wijken. En oh my, wat ben ik blij en dankbaar dat ik heb doorgezet. 

Nadat het 1e mentorship programma in Kent was afgelopen. Kon ik door naar het Advanced Mentorship programma in Manchester. Dat was echt next level. Ik voelde me echt weer een beginner tussen de professionele mediums die al in het theater stonden met eigen shows, of die al hun eigen radioprogramma of eigen spiritualist church hadden.

 

Oefff, wat kwam ik mezelf daar tegen. Maar wat ben ik blij dat ik tot het gaatje ben gegaan. En uiteindelijk ook het Advanced mentorship volledig heb doorlopen onder de liefdevolle en vooral gedreven, wijze vleugels van Mavis. Wat heeft ze voor me klaargestaan op die diepe, moeilijke momenten van mega transformatie…. Ik bedoel… Wat kwam er allemaal voorbij: Kundalini awakeing, echtscheidingssituatie, issues met de kids, zoveel kwam er voorbij. Dus door diepe dalen heeft ze me weer omhoog geholpen… Echt fantastisch, ik kan niet anders zeggen. 

 

Een van de belangrijkste inzicht gevende lessen en woorden die ze mij persoonlijk heeft gegeven was: ‘Lisette, you have a very analytical mind. Don’t critisize yourself’. Oftewel: Lisette, je hebt een hele analytische mind, bekritiseer jezelf niet. 

 

En ja, dat was uiteraard een schot in de roos. Want ik vond mezelf uiteraard nooit goed genoeg naast al die getalenteerde mediums vanuit de hele wereld. Maar gaandeweg ben ik dichter en dichter bij mezelf gekomen. Bij m’n Soulself.  En, nou ja, de podcast is oa. het gevolg daarvan. Want ik durfde het mediumschap en alles wat daarbij komt kijken uiteindelijk volledig te omarmen en uit te dragen. Maar wel op mijn eigen manier uiteraard. 

En dat voelt zo goed. 

 

Ik voel me gezegend, ja ik voel me nu ook heel verdrietig maar ik voel me intens gezegend, dat ik zoveel tijd met Mavis heb mogen doorbrengen in het omarmen van haar wijsheid en liefde voor Spirit. En ik weet, haar eigen mentor, Gordon Higginson, mistte ze zo intens nadat hij in 1992 is overgegaan naar de Spirituele wereld. Ik weet zeker dat het een warm en welkom thuiskomen is voor Mavis. 

Ik en haar vele studenten wereldwijd zullen haar intens missen in het aardse. Maar haar legacy gaat door en daarbij zet Mavis zeker vanuit Spirit haar werk door. Ik gun haar alle rust in Spirit maar haar kennende … haha..  

 

Van mijn eigen studenten ontvang ik hartverwarmende berichten van medeleven. Ze kennen Mavis ook een beetje schrijven ze. En ze heeft betekenis gekregen door mijn verhalen en het overdragen van Mavis haar wijze lessen en inzichten die ik deel tijdens mijn eigen 3-jarige mentorship programma: De Master Je Inner-Medium Academy. En dat vind ik diep ontroerend en is intens dierbaar te horen. 

 

En ik weet ook nog goed en in Podcast 41. Mediums vs. Psychics spreek ik hier ook over.  Het filmpje met Mavis hiervan is ook beschikbaar. Ik zal die link in de shownotes zetten van deze aflevering.

Jaren geleden, tijdens een certificaat uitreiking in 2015 kreeg ik van Mavis te horen, via haar eigen mentor Gordon vanuit Spirit: ‘…Gordon needs people on platform so that they can spread the word. How do you spread the word on a platform that is larger than you can imagine?”

 

Oftewel: Gordon heeft mensen nodig op het podium zodat ze de boodschap van het mediumschap, Spirit en het Spiritualisme kunnen uitdragen. Hoe ga je het uitdragen op een podium dat groter is dan dat je je kan voorstellen? 

 

Deze vraag kreeg ik dus halverwege 2015 aan het einde van mijn 1e mentorship programma bij Mavis. Nu vele jaren verder kan ik zeggen in 2022: Mede op deze wijze, via mijn podcast. En uiteraard via mijn eigen mentorship programma en intensieve transformatie traject! Zodat ook jij medium kan worden en de stem van Spirit kan uitdragen en voortdragen. 

 

Niets mooier dan het dienen van Spirit. Ze hebben onze stem zo hard nodig.

 

Dus…. Voel jij je geroepen, voel jij je geïnspireerd? Voel jij een nieuwgierigheid? Voel jij een verlangen? Voel jij een onverklaarbare pull? 

 

Mijn advies vanuit mijn eigen ervaring: Luister daarnaar! Hoe gek of lastig het ook lijkt gezien de huidige omstandigheden… Er is altijd een manier. Zoals Mavis zou zeggen: ‘The Architects Plan of The Soul’. Vertrouw op het voorbestemde pad van jouw ziel, vertrouw jouw blauwdruk. Je ontvangt de inzichten via ingevingen, gevoelens, toevalligheden en bijvoorbeeld via die onverklaarbare pull…. Die aantrekkingskracht vanuit een diep zielsniveau.

 

Ik ben mezelf oneindig dankbaar dat ik die pull heb gevolgd. Mavis heeft absoluut life-changing impact gehad op mij persoonlijk en mijn gehele psychic, mediamieke en spirituele ontwikkeling. Ik moest bij haar zijn, het was een weten. 

Dus mijn advies: Volg ook jouw pull, je weet diep van binnen bij wie je moet zijn. Zoek een mentor waarmee je resoneert. Waarvan je voelt: Yes, dat is de plek voor mij! Die mentor gaat mij verder helpen op mijn pad van het ontvouwen van mijn oneindige potentieel. Zodra je actie onderneemt valt de rest vanzelf op zijn plek. Zo is het bij mij ook gegaan. 

Maar neem gewoon die stap! Luister naar je innerlijk weten en vooral niet naar mensen die hier niets mee hebben. … met alle respect maar dat gaat jou geen stap verder helpen en Spirit zeker ook niet. Ik heb ook al die blikken en meningen genegeerd en mijn eigen plan gevolgd en pad uitgezet. Heerlijk al zeg ik het zelf hahah! 

 

Wil je meer weten over mijn mentorship programma? Binnenkort starten de nieuwe groepen. In de shownotes op www.LisetteLucas.com/134 zal ik de informatie delen. Stuur me gewoon een DM via Instagram of Facebook met het woord: MENTORSHIP of mail me gewoon via info@lisettelucas.nl en dan kunnen we via de chat of email verder kennismaken of een Soul connectie call inplannen om te kijken wat de beste volgende stap is voor jou. En ja, dan kijk ook ik naar de ‘movement of your auric field’, zoals Mavis dat deed bij mij. En dat geeft prachtige inzichten waarmee je direct vooruit kan.

Ik spreek en zie je graag snel. 

Ik stuur al mijn dank en liefde naar Mavis en Jean en uiteraard ook Gordon die mij altijd vanaf de zijlijn vanuit Spirit bijstaat. Mavis en Gordon zijn weer samen, ik heb ze gezien, zo dankbaar…. Ik weet zeker, waar wij ons verdriet de vrije loop laten in het aardse is de spirituele verlicht door Mavis haar thuiskomen. 

 

En ik wil dan ook afsluiten met Mavis haar lijfspreuk: ‘Love like life can never die’

 

Love You Dear Mavis!

 

En voor jou, dankjewel voor het luisteren en dikke knuffel van mij.

 

Liefs Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 134. De Life-Changing Impact van een Mentor 

bottom of page