top of page
EnergyJoy typewriter script met High End Succes Medium & High End Frequency Business Coach Lisette Lucas

10 augustus 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 132. Benut Je Levenstegoed Optimaal, Ontdek de Limietloze Cheque en de Levels die je met tijdwinst kan Unlocken. 

 

Herken je dit? Je kabbelt een beetje voort in het leven en vraagt je soms af wat het nut is van dit alles…

 

Ontdek in deze podcast, via krachtige inzichten, waar je écht staat.

 

Zodat je inziet wat je mag shiften, doorbreken en loslaten.

 

Van waaruit je vervolgens vol vertrouwen en mét tijdwinst je missie kan leven.

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/132

 

Download gratis mijn Lisette Lucas app voor iOS & Android

 

Welkom bij Podcast 132!

 

Geweldig dat je luistert! Waarom? Omdat dit wel eens een life-changing podcast voor je kan zijn.

 

Ik zeg altijd: Ik geloof niet in toeval. Dus om een of andere reden, die wellicht nog niet helemaal helder is, luister jij dit nu op dit moment.

 

En realiseer je ook dat terwijl ik dit heb gezegd. Dat dit moment in tijd, nu, nooit meer terug komt.

 

Dus daarbij zeg ik ook meteen: Dankjewel dat je ervoor kiest om je tijd met mij door te brengen. Jouw kostbare tijd. 

 

Want er zijn zoooveel verschillen in de wereld. Maar er is maar 1 ding waar we allemaal evenveel van hebben. En dat is: Tijd!

 

Kijk tuurlijk, achteraf kan je zeggen: Ja maar die persoon werd 100 en de ander maar 53…. Dus dan heeft de ene persoon meer tijd gehad dan de ander. Zo kan je het benaderen. Maar ik kijk vanaf de start. Vanaf het moment dat je wordt geboren. 

 

Want in de basis wordt iedereen geboren met, zoals ik dat mooi noem: Een ‘Levenstegoed’. En het is aan jou hoe je dat ‘levenstegoed’ gaat besteden gedurende je leven.

 

Zie dat tegoed als een cheque waarop jij helemaal zelf kan invullen wat de uitkomst is. 

 

Dus meteen vraag aan jou: Wat zou jij erop schrijven nu op dit moment?

En belangrijk! Bedenk je: Alles is mogelijk, je kan er alles opschrijven want er is genoeg voor iedereen! 

Dus vanuit dat standpunt:

Wat zou jij, nu op dit moment, op jouw cheque van jouw levenstegoed schrijven?

Kijk eens naar je leven nu?

 

Haal jij nu alles uit jouw cheque? Uit jouw tegoed? Wat erin zit en erop staat?

 

Of kabbel je een beetje op 10% -15% van de waarde van jouw cheque?

 

Kijk eens om je heen? 

Kan je iemand bedenken die waarschijnlijk wel 99% uit zijn levenstegoed haalt? 

Iemand die mega veel uit het leven haalt. Hoeft niet eens iemand te zijn die je kent.

Vast wel toch? Houd die persoon in je achterhoofd. Dat is belangrijk. 

 

Want dat zijn van die mensen waarbij alles ogenschijnlijk lukt, goed gaat en die alles eruit halen wat erin zit!

Persoonlijk noem ik dan ook je levenstegoed ultiem benutten.

 

Maar je kent ook vast iemand die nog minder dan 10% uit zijn tegoed voor het leven haalt toch?

 

Hoe verdrietig is dat om te zien…. Vind je niet?

 

En als ik nu even naar mezelf kijk. Persoonlijk doe ik mijn uiterste best om eruit te halen wat erin zit.

 

Maar soms ontdek je dat er gebieden zijn in je levenstegoed, waar je naar toe wilt maar waar je nog niet bij kan. 

Je kan het zien als het unlocken, het ontgrendelen, van een volgend level.

 

Je kent het vast wel. Dat irritante gevoel dat je steeds in diezelfde situaties en omstandigheden terecht blijft komen. Die vicieuze cirkel. 

Je wilt door naar de volgende level van je levenstegoed, je wilt die cheque verzilveren. Die levels van inkomen, impact, succes…

 

Maar toch, op een of andere manier kom je maar niet naar die volgende level.

Herkenbaar?

 

Hoe komt dat toch? Dat je vaak blijft hangen op een bepaald niveau?

 

Zelf ben ik hier ook uiteraard met vallen en opstaan achter gekomen.

En gaandeweg ontdekte ik dat ik pas door kon naar een volgend level, de next level in mijn leven, wanneer ik oude stukken en blokkades ging loslaten, doorbreken en transformeren.

 

Zodra ik dat deed, zodra ik aan mezelf werkte kwam ik steeds een stapje verder. En kwamen er nieuwe stukken van mijn levenstegoed en cheque beschikbaar.

 

En begrijp me niet verkeerd. 

Een cheque klinkt heel aards en lijkt te zijn verbonden met geld. Wat trouwens uiteindelijk ook energie is. 

Maar wat ik bedoel met het unlocken, met het ontgrendelen, van nieuwe delen van jouw cheque van het leven is:

Inzichten ontvangen waar je daarvoor niet bij kon.

 

Een simpel maar super krachtig en voor mij life-changing voorbeeld uit mijn eigen leven hiervan is: 

Toen ik mij op het pad van energetische, intuitieve en spirituele ontwikkeling ging begeven ging ik me op een gegeven moment anders voelen. Niet alleen in mezelf maar ook naar anderen mensen toe.

 

Ik ging de verbinding ervaren met alles en iedereen. Ik ging de liefde voelen voor alles en iedereen vanuit de pure basis, kern en essentie.

 

En dat is alleen maar verder en meer gaan ontvouwen. Al voordat ik mijn ogen in de ochtend opendoe voel ik zoveel dankbaarheid en liefde door me heen pulseren… Dat het mijn ogen vult met tranen van dankbaarheid, nederigheid en ontzag….

 

Ik bedoel, als we het over een cheque hebben en waarde: In mijn optiek is dit het meest waardevolle en rijke gevoel wat je kan en mag ervaren…

 

En tuurlijk word ik regelmatig weer in het hier en nu gezet om met nieuwe uitdagingen van het leven om te gaan. Zodat ik weer nieuwe gebieden van het levenstegoed en de cheque mag unlocken, mag ontgrendelen. Maar onthoud ook: Die cheque is, limitless, limietloos, hoe heerlijk is dat! Dus jij bepaalt het zelf hoeveel waarde je eraan gaat geven! Dat is helemaal aan jou!

 

En als je dus vanaf nu kijkt naar uitdagingen in je leven. Uitdagingen vind ik altijd een mooi verzamelwoord voor: problemen en struggles. Als je kijkt naar die uitdagingen in je leven vanuit de ‘rijkdom mindset’ dan zal het je absoluut megaveel helpen.

 

Het gaat namelijk altijd om: De betekenis die je geeft aan wat je meemaakt. Ja, het gaat altijd om de betekenis die je eraan geeft.

 

Daarom kan 1 persoon die iets verschrikkelijks meemaakt zijn hele leven daarna niet meer functioneren en eindigt aan de drank, drugs of anti-depressiva.

En een andere persoon, die precies hetzelfde heeft meegemaakt, kijkt ernaar als ervaring die hem of haar verder helpt op het pad van het levenstegoed. Sterker nog, die ziet het als een waardevolle levensles die hem of haar verder helpt in het unlocken van nieuw tegoed op de oneindige, limietloze cheque van het leven.

 

Eerlijk is eerlijk. We hebben allemaal genoeg meegemaakt waarvan we nu kunnen zeggen: Oké, ik gooi het bijltje erbij neer. Ik kap ermee… Ik ga nu op 10% van mijn levenstegoed draaien en de rest kan me gestolen worden. 

 

Maar je kan het ook omdraaien en zeggen: Oké, dit is mij overkomen. Ik ga de confrontatie met mezelf aan voor mijn hoogste goed. En ik ga het transformeren, doorbreken en omvormen naar iets waarmee ik bijvoorbeeld andere mensen kan helpen, steunen, sturen en begeleiden. Puur vanuit mijn eigen ervaringen en levensverhalen en pittige lessen.

 

Want dat is precies wat ik doe! 

Ja, ik heb de keuze gemaakt om niet in een hoekje te gaan zitten mokken. Hoewel ons brein dat het liefste wel doet om je schijnveilig te houden. Dat moet je even doorhebben. Maar toen ik dat begreep ik heb ik ervoor gekozen om dat levenstegoed krachtig te benutten. En die cheque te verzilveren en zoveel mogelijk verborgen spannende, enge, nieuwe, grensverleggende gebieden te unlocken! 

 

Want stel je voor aan het einde van je leven. Dan staat er aan de overgang van je fysieke leven naar het energetische leven iemand klaar met een tablet of computer en die zegt: Zo, Lisette. Jij hebt een tegoed gekregen bij je geboorte. Een groot geschenk. Eens kijken hoe dankbaar jij daarmee bent omgegaan…. Ja, zie je het voor je? 

 

Oefff… Krijg je dan te horen en te zien in beelden van je leven die voorbijflitsen. Je hebt maar 5% gebruikt van het potentieel van je tegoed. 

En vervolgens krijg je te zien wat je met die andere 95%, dat potentieel, die krachten en unieke talenten van je allemaal wel niet had kunnen doen…

 

Shoot, denk je dan…. Wat heb ik veel mensen teleurgesteld en in de steek gelaten. De pijn die je daarbij voelt is intens en gaat door merg en been… op energetisch niveau zullen we maar zeggen. Het kerft zich in je ziel… 

 

Jammer joh, hoor je vervolgens: Game Over… Nu is het te laat. Je hebt je kans gehad net als iedereen. Je had zoveel kunnen doen met al je talenten, met al je krachten, met al je levenslessen. Je had zoveel kunnen bereiken door puur jezelf te zijn. Je hoefde alleen maar je angsten onder ogen te zien. Het oude los te laten en je hoefde alleen maar actie te ondernemen op dagelijkse basis. Stapje voor stapje.

 

En? Zie je jezelf daar staan aan het eind van je leven? Als je zo doorgaat op deze voet? Hoeveel procent denk je dat je van je cheque en tegoed echt zou hebben genut? Kan je vol trots terugkijken? Of heb je nog wat werk te verrichten hier op aarde? 

 

Nou? Ben benieuwd!

 

Ik weet in ieder geval dat als ik daaraan denk en vooral: Als ik het voel diep vanbinnen. Dat het ’t vuur van mijn hart en ziel aanwakkert! Dat gevoel van: Kom op! Go for it!

 

En daarom heb ik ook deze podcast gemaakt! Om jou wakker te schudden! Nog meer wakker te schudden!

Want eerlijk: We zijn allemaal kampioen in uitstellen, komt wel, tijd zat…. Nee! Geen tijd zat! Iedere minuut die voorbijgaat komt nooit meer terug! 

 

Ik ben me er terdege van bewust dat naast het genieten van wat is ‘NU’ in het moment. Naast bewust te ‘zijn’ als mens en ziel. Dat het ook super waardevol is om tijdwinst te behalen daar waar mogelijk.  

 

Ik lees bijvoorbeeld luisterboeken op minimaal 1,5 snelheid. Waarom? Omdat ik dan meer lees in kortere tijd! Ook met info video’s, trainingen, podcasts….zo kan je tijdwinst behalen.

 

Maar zo kan je ook profiteren van mensen die al op hoog niveau nu levenstegoed inzetten en super goed zijn in het verzilveren en unlocken van hun cheque.

Zij hebben paden bewandeld en uitgestippeld, die je simpelweg kan en mag modellen tegen een vooraf bepaalde prijs en energie-uitwisseling uiteraard. Dus nee, je gaat ze niet imiteren nee, denk aan de Wet van Karma. Je gaat en mag ze modellen. Dus je mag hun framework, hun blauwdruk gebruiken om sneller naar de next level te shiften!

 

Hoe geweldig is dat! Zelf investeer ik vele duizenden euro’s om frameworks van andere prachtige zielen te mogen gebruiken. Puur tijdwinst! Ik bedoel, dat geld verdien je dubbel en dwars weer terug! Maar die verloren tijd met het ‘zelf doen’ en een beetje aanmodderen is voorgoed verloren.

 

Dus nu is het aan jou!

Hoe wil jij aan het eind van je leven terugkijken op je leven?

Hoeveel procent wil jij eruit halen?

 

Goed nieuws: De keuze is altijd aan jou! Vrije wil, de rode draad door het leven. 

Mijn advies: Sluit je aan bij leiders, mensen, autoriteiten in jouw gebied van interesse en passie. Zorg dat je jezelf omringd met high-vibe mensen die ook die mindset hebben van 100 uit 100 halen! 

Ipv 10 uit 100 is wel prima… daar wil je bij vandaan blijven. Want die mindset, die low vibe instelling, kost je bergen energie en tijd. Dus houd je ogen en oren open en bewaak je energie daarin. 

 

Dus nogmaals: Ik geloof niet in toeval! Mijn missie is het om mensen zoals jij te helpen ontwaken, in hun kracht en soulful power te zetten. En ze vanuit die kracht op hun authentieke, unieke, eigen wijze hun missie te laten leven. Zodat ze kunnen bijdragen, alleen zoals zij dat kunnen.

Zodat ze trots kunnen terugkijken aan het einde van hun levenstegoed en zeggen: Yes! Ik heb eruit gehaald wat erin zat! Ik heb me niet laten klein houden, tegenhouden, ik heb oude stukken doorbroken, ik heb aan mezelf gewerkt en ik heb een waardevolle legacy mogen achterlaten voor mijn dierbaren en de wereld!

 

Ik kan je vertellen: Daar teken ik voor!

 

Teken jij hier ook voor? Spreekt dit jouw aan? 

Maakt jouw hart en ziel ook een sprongetje en happy dance van herkenning en blijdschap?!

 

Dan ben ik naar jou op zoek!

Mijn advies: Ga direct over tot actie, mail me of stuur me een DM, een berichtje via Instagram of Facebook. Ik spreek en zie je graag snel. Dan kan ik je laten zien met welke frameworks ik jou kan helpen naar de Next Level! En het maakt niet uit in welke fase en level je nu bent! Ik heb ook alles doorlopen en doorbroken dus ik heb altijd een gepaste oplossing voor je! 

 

Heel graag tot snel! Ik kijk ernaar uit! 

Dikke knuffel en liefs x Lisette

x Lisette 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 132. Benut Je Levenstegoed Optimaal

bottom of page