top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

28 april  2020

 

Lisette Lucas:

Welkom bij Podcast #13

 

‘ZelfLiefde: Leer van jezelf te houden en transformeer je leven.’

 

Te gek dat je luistert! Eerst ga ik je vertellen wat je gaat ontdekken in deze podcast:

 

  • Je gaat erachter komen wat de kern is van je niet beminnelijk voelen 

  • Je ontdekt wat voor effect patronen en overtuigingen kunnen hebben op je leven

  • Ik geef een aantal voorbeelden van wereldberoemde iconen

  • Je ontdekt de kracht van de mind op jonge leeftijd

  • Je gaat begrijpen dat je niet kan veranderen wat de mind niet begrijpt

  • Je ontdekt wat je geliefd en beminnelijk voelen doet met je frequentie en energie

  • Je ontdekt hoe je kan manifesteren wat je maar wilt

+ mijn speciale Bonus: de krachtige meditatie voor Zelfliefde. 

+ ik onthul later in deze podcast mijn droom die uit gaat komen!

 

Het gevoel van, dat je niet geliefd bent, niet beminnelijk genoeg bent heeft een effect op alles wat je doet. Je gevoel van eigenwaarde, je werk, je relaties, je kijk op het leven. Alles wordt beïnvloed door het gevoel van niet beminnelijk en niet geliefd genoeg zijn. 

 

Het gevoel hebben dat je het niet geliefd en niet beminnelijk bent kan heel erg moeilijk voor je zijn. Want het betekent dat je het gevoel hebt dat je het niet waard bent om liefde te ontvangen.

 

Dan kan je problemen hebben met het aantrekken van de juiste liefde voor jou, en het betekent bijvoorbeeld ook dat je problemen hebt om liefdevolle lange relaties in stand te houden. 

 

En het kan ook betekenen, dat je in de verkeerde relatie blijft zitten, bijvoorbeeld vanuit angst dat je niet iemand anders kan vinden. 

 

Ik heb in eerdere podcast verteld over Marisa Peer. Ik ben onder andere getraind en gecertifieerd in RTT. RTT is door Marisa Peer gecreëerd. Het staat voor Rapid Transformational Therapy. (Een enorme krachtige therapie die inmiddels vele prijzen in de wacht heeft gesleept vanwege de levens veranderende transformaties die het teweeg brengt.) 

 

Marisa heeft een schat aan ervaring en wereldwijd met vele grote namen gewerkt. Maar zelfs de grootste, meest succesvolle popsterren, artiesten, acteurs of regisseurs, die alle succes, geld en geluk lijken te hebben, bleken hetzelfde probleem te hebben als heel veel mensen. 

 

En ik zie het ook bij heel veel cliënten die een sessie bij mij ondergaan. Op onderbewust niveau blijkt de basis te zitten, de kern van de problemen, waar ze als volwassen persoon mee te maken kunnen krijgen. De reden waarom ze bijvoorbeeld op werkgebied steeds vastlopen, of als ze zelfstandig werken, het lastig vinden om een goede prijs te berekenen, voor de diensten die ze leveren, of het kan de reden zijn waarom ze in relaties steeds de verkeerde persoon aantrekken, of blijven hangen in een relatie die niet goed en niet gezond voor ze is, met alle pijnlijke gevolgen van dien. 

 

Het gevoel van niet beminnelijk genoeg zijn, niet geliefd genoeg zijn, het niet waard zijn, is een beperkende overtuiging die je leven volledig kan saboteren. Het kan ervoor zorgen dat je in vicieuze cirkels blijft draaien en maar niet begrijpt hoe het komt. Ondanks dat je het zo graag wilt veranderen. Je kan er niet de vinger opleggen.

 

 

Maar alles verandert als je weet dat je het waard bent, of beter, als je in iedere cel van je lichaam voelt dat je het waard bent, dat je geliefd bent, beminnelijk bent en dat je goed genoeg bent. 

 

 

Het is het essentiële ingrediënt voor gelukkig zijn. 

 

Als je niet van jezelf kan houden, dan maakt niets je blij, dan maakt niets je gelukkig en dan maakt niets eigenlijk uit. Dan kan je bijvoorbeeld spullen blijven kopen en kopen en trachten een leegte op te vullen, maar wat blijkt, het huis raakt voller en voller en … het helpt niet. 

 

Dan kan je proberen andere uitwegen te zoeken in bijvoorbeeld keihard werken, succesvol zijn, bergen geld verdienen, erkenning krijgen en geliefd proberen te worden door het werk je doet. Maar uiteindelijk blijkt ook, dat is niet genoeg om een bepaalde leegte, op te vullen. 

 

Een bekend voorbeeld hiervan is Marilyn Monroe, die als jong meisje door haar beide ouders in de steek werd gelaten. Als kleine baby van 2 weken kwam ze al in een pleeggezin terecht. Haar relatie met haar biologische moeder was heel instabiel. Ze heeft zich altijd heel ongeliefd gevoeld en ze heeft getracht de liefde buiten zichzelf te zoeken, ze probeerde liefde te ontvangen door zichzelf in de schijnwerpers te zetten, zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Evenals meerdere pogingen om liefdevolle relaties aan te gaan. Alles om die leegte op te vullen, dat gevoel van niet geliefd zijn, niet beminnelijk zijn op te vullen. 

Of bijvoorbeeld Prinses Diana die als jong meisje van slechts 6 jaar, na een echtscheiding en voogdijdrama door haar moeder in de steek werd gelaten. En bij haar vader en stiefmoeder moest wonen. 

Ik was altijd gek op prinses Diana, bewonderde haar om wie ze was. Haar zachtheid, haar ietwat verlegen aard, haar energie, haar kracht. Haar liefde voor kinderen, haar liefdadigheidswerk, haar stijl. Ze werd niet voor niets Queen of Hearts genoemd. Maar toch bleek, er ontbrak een essentieel iets, iets waar ze haar hele leven, zichtbaar en onzichtbaar mee struggelde, ze had het gevoel dat ze niet beminnelijk was. 

 

En als ik het heb over dichter bij huis, ons eigen nieuwste familielid. 

Sinds kort hebben we een prachtige kleine kitten. Ze heet Donder en ik kan je vertellen. Het is echt een Dondersteen, ze doet haar naam eer aan. Toen we haar kregen, het was overigens mijn tienerdochter haar grootste wens, was ze zo’n klein, lief, ondeugend, dapper, stoer poesje. Ze haalde alles overhoop, klom op mijn spiegels aan de muur, zag de planten als speelplaats, het maakte niet uit. Ze voelde zich helemaal happy, want een kleine kitten weet, vanaf het moment dat het geboren is, dat ze beminnelijk is. Ze weet dat ze geliefd is. En omdat wij haar overspoelen met liefde. Ondanks dat ze af en toe in de gordijnen hangt en regelmatig een bloemenvaas omgooit omdat ze als, jaguar achtige Bengaal kitten, heerlijk wil vissen met haar pootje in het water. 

Ondanks dat blijft ze dit ook geloven en zal ze opgroeien tot een blije, tevreden kat die bruist van zelfvertrouwen en weet dat ze zo geliefd. Maar wat als ze iets zou doen en ze zou keer op keer op haar kop krijgen. Geschreeuw te horen krijgen of misschien wel erger, dan zou ze wegkruipen in een hoekje van de kamer of achter de bank, denk je niet? Denkend dat ze niet geliefd is. Met alle gevolgen van dien. 

 

Als baby worden we allemaal geboren met de volle en krachtige overtuiging dat we geliefd zijn, dat we genoeg zijn, dat we het mooiste, leukste en grappigste en meest beminnelijk zijn van de hele wereld. 

 

En dan gebeuren er dingen, we horen dingen, we krijgen straf of een standje voor iets waar we als kind meestal niets aan kunnen doen. We waren tenslotte nog maar kind. We worden vergeleken met anderen. We moeten ons mond houden, stil zijn of moeten stoppen met huilen. 

 

En we beginnen te twijfelen aan dat blije gevoel waarmee we op de wereld kwamen. 

We beginnen te geloven dat we niet geliefd en niet beminnelijk genoeg zijn. Niet goed genoeg zijn. En soms gaan we zelfs geloven dat we helemaal niet geliefd zijn. Helemaal niet beminnelijk zijn. En helemaal niets waard zijn. 

 

 

En wat er gebeurt is dat, de mensen die ons grootbrengen, dingen beginnen te zeggen als: Waarom kan je niet zo zijn als je broer, hij heeft altijd huiswerk op tijd klaar en haalt perfecte cijfers op school. Of waarom kan je niet als je zus zijn, ze helpt altijd in de keuken en ruimt keurig op. Of: Waarom kan je niet zijn zoals je nichtje, zij eet tenminste netjes haar bord leeg en maakt geen rommel. 

 

Of als je zelf, blij en trots met je rapport uitschool kwam en meteen te horen kreeg, maar waarom heb je een B en geen A voor gym? Je vader was daar altijd zo goed in. Of waarom ben jij niet gevraagd voor de hoofdrol in de musical en je vriendin wel? 

 

Zoveel kinderen die hun absolute best deden, die 93% gaven, kregen meestal van hun ouders te horen, waarom heb je het niet beter gedaan, waarom heb je niet 100% resultaat behaald? De dochter van de buren had wel een A. 

 

Als kind is er maar 1 ding belangrijk. En dat zijn de mensen die je grootbrengen, je ouders, je verzorgers, degene die jou zouden moeten geven wat je nodig hebt. Die jou moeten beschermen, voeden, liefde geven, vertroetelen, troosten en degene die jou met onomkeerbare overtuiging moet laten voelen dat je geliefd bent, dat je zo, zo beminnelijk bent en dat je het absoluut waard bent. 

 

Als kind vertrouw je blindelings op de zorg van je ouders, zij zijn je enige bron van overleving. Daarom hoor ik ook wel over kinderen die nachtmerries hebben, hele nare dromen over bijvoorbeeld hun ouders die omkomen in een ongeluk. Dat zijn onderbewuste angsten die als een soort oer programmering in ons systeem zitten. 

 

Als kind moet je bij je ouders blijven, je moet bij je roedel blijven, een programmering vanuit de tijd dat we in tribes, in stammen leefden. Anders was de kans groot dat je het niet overleefde. Dus voor een kind is er niets ergers dan een ouder die afwezig is, weg gaat, of het kind aan het lot over laat, een kind in de steek laat. 

Wie zorgt er dan voor het kind? Ouders zijn de bron van overleving en ze zullen de ouders tijdens de opgroei fase altijd adoreren en op een voetstuk plaatsen. Tot de tijd van losmaken en volwassen worden aanbreekt. Dan hebben ze de ouders niet meer als fysieke bron van overleving nodig. Maar vaak is er dan al veel gebeurd. 

 

Vaak zijn ouders druk en hebben hun eigen problemen. Nu weet je, als volwassen persoon, bijvoorbeeld, dat iemand die te veel drinkt een alcoholist is of iemand die antidepressiva slikt waarschijnlijk depressief is. 

 

Maar als die persoon toevallig net jou ouder of verzorger was. Dan dacht je niet, oh, papa heeft een alcoholprobleem dat komt nog vanuit zijn jeugd, problemen die hij nooit heeft opgelost. Dat heeft niets met mij te maken. 

Nee, als klein, afhankelijk kind, verlangend naar aandacht, liefde en erkenning dacht je, mijn vader is vaak laat thuis en hij heeft geen tijd voor me. Hij zegt me nooit welterusten en als ik hem gedag wil zeggen, dan zegt mijn moeder, dat ik het moet laten omdat hij al zoveel aan zijn hoofd heeft.

 

Wat denkt een kind dan: Oh, mijn vader heeft het druk en wil mij niet zien. Hij is veel moe en vaak kortaf tegen mij. Hij is niet geïnteresseerd in mij, dat zal wel door mij komen. Ik ben misschien te veel voor hem. Hij is misschien moe door mij. En hij wil me niet zien omdat ik niet lief genoeg ben. Zie je wel, hij houdt niet van me. Ik ben het niet waard en ik ben niet goed genoeg, ik ben niet zoals anderen. 

 

Weet je wat, denkt het kind, ik ga heel erg mijn best doen. Ik ga zorgen dat hij geen last meer van mij heeft, ik ga zorgen dat ik niet tot last ben. En dan gaat hij vast wel van mij houden. 

 

En dan ontstaat er de overtuiging dat je je als kind anders moet gedragen, dat je je best moet doen om geliefd te zijn. Dat je overdreven moet gaan helpen, dat je beter niet kan praten over je emoties want je ouder heeft al genoeg aan zijn of haar hoofd. En dat je extra je best moet doen zodat je op die manier misschien wel liefde kan ontvangen. 

 

Of dat het misschien verstandig is om de ander te ‘pleasen’, de ander alles te geven wat ze willen, want dan gaat hij of zij waarschijnlijk wél van je houden. 

 

Het kind groeit op tot volwassen en blijft doordraaien op het kind patroon. De overtuiging zit diep geworteld, diep ingebed. De overtuiging, die is gecreëerd met de mind en levenservaring van een 7-jarige, is een ‘normaal’ gedrag geworden. Vaak weet het kind, dat inmiddels volwassen is geworden, niet eens meer waar en wanneer het gedrag is ontstaan. Het is een deel geworden van wie ze denken te zijn. 

Laat staan dat het kind weet welke overtuiging daar, als 7-jarig, heel slim, aan had gekoppeld. Toen was het een overlevingsstrategie van een 7-jarige, nu op volwassen leeftijd is het beperkende overtuiging geworden.

 

Het patroon, de overtuiging is een leefstijl, een gewoonte geworden, een manier om je aan te passen aan de ander, om maar gezien te worden, om maar enige vorm van waardering en respect te krijgen. De volwassene leeft, in dit voorbeeld, in de overtuiging dat: Als ik de ander maar alles van mezelf geef en alles incasseer dan gaat hij of zij vast wel van mij houden. 

 

Persoonlijke grenzen zijn volledig vervaagd en de rol die de persoon heeft aangenomen heeft niets meer te maken met die prachtige, geliefde, mooie, grappige, blije baby. 

 

Liefde voor zelf heeft plaats gemaakt voor: ‘ik moet me wegcijferen voor een ander om liefde te kunnen krijgen.’ 

 

Onzekerheid, twijfel en je niet geliefd en beminnelijk genoeg voelen zijn het gevolg.

 

In mijn praktijk kom ik bijna altijd bij deze kern uit. Het kan iets heel kleins zijn. Iets wat vaak herhaalt wordt: Bijvoorbeeld: Hoe kan je zo stom zijn dat je dat niet begrijpt. Als dat maar vaak genoeg herhaald wordt door je ouders, dag in, dag uit, dan ga je het vanzelf geloven. De mind leert tenslotte door herhaling. Ik zeg zelf altijd tegen mijn kinderen, als ze iets niet wat niet heel handig is: Dat is niet zo slim. Dan plant je slim in de mind van je kind, oftewel je bent slim i.p.v. je bent dom. 

 

Of laatst liet een van de kinderen een glas vallen op de granieten keukenvloer op het drukste moment van de dag, de tijd dat je staat te koken, tig pannen op het fornuis, iedereen moe na een lange dag en dan bam, duizenden kleine scherven glas op de grond waar direct een kleine kitten doorheen loopt. Ik zag dat vader wilde reageren zoals meeste mensen aan het eind van een drukke werkdag. Maar ik zag, terwijl ik me omdraaide de energie van mijn kind veranderen, terwijl ik met schort voor stond en pannen op het vuur, mijn eerste reactie was: Geeft niets schat, dat overkomt de beste! Het is mij laatst ook gebeurd, alles is oké, en daarbij scherven brengen geluk! Kijk eens hoeveel geluk we krijgen! Meteen na het maken van die opmerking zag ik een last van de schouders van mijn kind vallen en de energie direct veranderde en ontspande. De kookpunt reactie van vader heb ik kunnen vermijden. En lachend ruimden en veegden we met elkaar de scherven op. En gingen daarna heerlijk met z’n allen eten. 

 

Het is zo essentieel als ouders, als volwassen die de verantwoording dragen, en het zit in hele kleine woorden die we dag in dag uit herhalen. 

 

In een transformatie sessie, ga je op onderbewust niveau terug naar een scene, tijd of gebeurtenis waar een blokkade is ontstaan. Die realisatie, waar het is ontstaan, hoe en wanneer het is ontstaan, is vaak een heel emotioneel en gigantisch transformerend moment. 

 

Want als je niet begrijpt waarom je je voelt zoals je je voelt, dan kan je het ook niet veranderen. Maar als je opeens begrijpt waar het is ontstaan dan kan je het transformeren en voorgoed achter je laten. Helen en dan kan je eindelijk vrij zijn. Bevrijd zijn.

 

Vrij op de persoon te zijn die je van nature voorbestemd bent te zijn.

 

Hoe heerlijk is dat! 

 

Dan ontdek je dat de basis van alles bij jezelf ligt.

Dat houden van jezelf de sleutel is naar alles wat je maar wilt bereiken in het leven. Liefde, geluk, blijdschap, werk, carrière, vriendschappen, groei, ontwikkeling en gezondheid. 

 

Als je leert om weer van jezelf te houden dan transformeert je leven. Dan laat je los wat je niet meer dient en trek je aan wat je wel verdient. 

 

Mensen die op hun voorhoofd denkbeeldig hebben staan: ‘Alsjeblieft, hou van mij, please, ik smeek je” Dat soort mensen stootten van nature liefde af. 

 

Maar leer je van jezelf te houden precies zoals je bent, met als je mooie en mindere mooie kanten. (Die hebben we tenslotte allemaal) Dan heb je (onzichtbaar) op je voorhoofd staan: ‘Ik ben beminnelijk, ik ben krachtig, ik ben geliefd en ik weet dat ik het zo zo waard ben’

 

En dan zal je merken: Dan gaat je leven veranderen, want je trekt aan wat je uitstraalt. Dan word je magnetisch, dan ben je super aantrekkelijk. 

 

Onze gedachten zijn energie, die energie straal je uit en vervolgens trek je mensen aan, die passen bij jouw gedachten. 

 

Mensen houden van personen die van zichzelf houden, die weten dat ze beminnelijk zijn. Dat is namelijk een heerlijke frequentie en vibe om om je heen te hebben. Met die energie en frequentie trek je situaties en omstandigheden aan die jouw energie matchen. 

 

Dan stap je in jouw krachtige, blije, happy vibe, dan heb je liefdevolle, positieve gedachten over jezelf, dan weet en voel je diep van binnen dat je geliefd bent, dat je prachtig bent precies zoals je bent. 

 

Je kan dan stappen in de frequentie van dankbaarheid, je omhult je energieveld met de bliss en EnergyJoy vibe die zo’n mooie, liefdevolle, echte, pure kracht is. 

 

Wie wil dat nou niet?!

 

Toen ik van Marisa Peer de technieken leerde ben ik het uiteraard op mezelf gaan toepassen en het heeft een gigantische shift in mezelf teweeggebracht. Zelfs zo dat mijn cursisten en de mensen om mij heen vroegen, wat is er met je aan de hand, in de meest positieve zin van het woord. 

 

Ik ben zelf continue aan het leren en transformeren. Er komen tenslotte weer nieuwe uitdagingen voorbij, dat hoort nu eenmaal bij het leven. Hoe je ermee omgaat en de gedachten die je eraan koppelt, dat is het meest essentiële voor jouw algehele welbevinden.

 

Als je in bepaalde situaties, die buiten je controle vallen, denkt: Ohh, Ik word gek, ik kan er niet meer tegen, wat denk je dat er dan in je lichaam gebeurt. De woorden die je zegt tegen jezelf en de plaatjes die je maakt in je hoofd hebben altijd een fysiek effect. En die emoties die daaruit volgen bepalen vervolgens je realiteit. Dus ja, je kan jezelf met de kracht van je gedachten volledig blokkeren. 

 

Maar als je iets overkomt, buiten je controle, en je denkt: Het is vervelend maar dat hoort zo nu en dan bij het leven en dat is oké. Ik weet dat ik een perfect incasseringsvermogen heb en ik maak er met de middelen die ik tot mijn beschikking heb het beste van. Wat denk je dat er dan in je lichaam gebeurd. 

 

Dan blijf je in die onvoorwaardelijke liefde frequentie zitten, die kalme, ik ben geliefd en beminnelijk, no matter what, energie, onafhankelijk van wat er voorbij komt. Dan kan je er berusting in vinden, vrede mee hebben. Wetende dat je van jezelf houdt. En dat dat de basis is van alles. 

 

Vanuit die energie kan je er zijn voor anderen. Dan hoef je niet helemaal jezelf binnenste buiten te keren en je tot je laatste adem energie te geven, nee, dan is een vriendelijk woord, een glimlach en een helpende hand genoeg. 

En daarna geef je je grens aan en vervolg je je pad. 

 

Vanuit pure liefde voor jezelf. Omdat je weet dat je het meer dan waard bent. 

 

En het mooiste is, als je die liefde in jezelf voelt dan ga je zo anders naar de wereld om je heen kijken. Ze zeggen niet voor niets dat de buitenwereld een reflectie is van je binnenwereld. En de wereld kijkt dan ook anders naar jou. 

 

Ken je dat, mensen die altijd mopperen, vooroordelen hebben, bekritiseren en klagen, niets is goed genoeg….. een pure weerspiegeling van hun binnenwereld. 

 

Mooi moment om, als je het waarneemt, om ze extra liefde te sturen. Want dat zijn helaas de mensen die het ’t hardste nodig hebben, die liefde en heling het hardste nodig hebben. 

 

Liefde sturen in gedachten mag altijd. En wat je een ander wenst, ontvang je ook weer terug. Dus dat maakt dan het cirkeltje mooi rond.

 

Maar onthoud, liefde sturen naar een ander doe je vanuit je hart. En alleen vanuit een liefdevol hart dat ook echt van zichzelf kan houden. Dan heb je de puurste vorm van liefde die onvoorwaardelijk kan geven en ontvangen. No strings attached. Een liefde die gezonde grenzen aanvoelt en een liefde weet wanneer het belangrijk is een keuze te maken.

 

Speciaal voor deze podcast heb ik een “Zelfliefde” meditatie sessie gemaakt. Zodat je weer leert van jezelf te houden. Je vindt de gratis download link in de shownotes op www.LisetteLucas.com/13

 

Luister deze meditatie sessie met transformerend effect minimaal 21 dagen, iedere dag. 

Dat is de minimale tijd die de mind nodig heeft om nieuwe gewoontes aan te leren. De mind leert door herhaling. Dus op die manier kan je oude patronen, oude wiring, oude bedrading vervangen en overschrijven. 

 

Als je van jezelf houdt, puur zoals je bent dan kan je overvloed gaan aantrekken. Overvloed op alle gebieden van je leven die je maar wenst. Want met een overvloed aan liefde voor jezelf, weet, voel en ervaar je dat, wat in je leeft, ook buiten jezelf beschikbaar is. Nu en altijd. Dan kan je overvloed manifesteren in alle kern gebieden van je leven, of het nu om relaties, carrière, financiën, gezondheid of persoonlijke groei en ontwikkeling gaat. Dan gaat het stromen. 

 

En vanuit deze energie is ook mijn droom tot stand gekomen. 

In 2021 ga ik in Bali, in Indonesië een speciale Abundance Retreat organiseren. Op een absolute, privé, droom locatie ga ik ruim een week met een kleine groep mensen werken aan het doorbreken van blokkades, het clearen van patronen in de specifieke kerngebieden waar ze problemen en uitdagingen ervaren. Het gaat een fantastische, life-changing retreat worden. 

Wil je op de hoogte gehouden worden hierover, ga dan naar: www.LisetteLucas.com/bali2021  Je vindt de link ook terug in de shownotes van deze podcast.

Mocht je interesse hebben, laat het me tijdig weten, want het retreat is slechts beschikbaar voor een kleine groep, er is een beperkt aantal plaatsen omdat ik het 1 op 1 geef. Zodat ik persoonlijk de beste transformatie bij jou in beweging kan zetten.  

 

Ik heb trouwens voor Bali gekozen, omdat ik, op dit spirituele pad van ontwikkeling ben beland, als 19 jarige jonge vrouw, dankzij mijn Indonesische schoonmoeder, van inmiddels 85 jaar. Een aantal jaar geleden heb ik samen mijn gezin en mijn schoonmoeder een droomreis naar Bali gemaakt en kennis gemaakt met de cultuur, de mensen, het eten, de energie en de magische kracht van het tropische eiland. De geuren, de bloemen, de kleuren, de rijstevelden, de tempels, het aanbidden van de goden, de offers, de ceremonies en ga zo maar door.  Het is voor mij de plek van ultieme transformatie, nederigheid en overvloed. 

 

Mijn 3 prachtige kinderen en lieve man hebben allen de Indonesische genen dus voel me intens verbonden met Indonesië. Mijn droom gaat, dankzij dit retreat uitkomen. Mijn wens is om jou te laten ervaren wat ik heb mogen ervaren en mijn droom is om met een prachtige groep mensen dit life-changing avontuur aan te gaan. Ik hoop dat jij kan en mag manifesteren dat je meegaat naar de super exclusieve, luxe, overvloedige en transformatieve Bali Abundance Retreat 2021. Dit is echt de ultieme vorm van liefde voor jezelf. 

 

Ik kan persoonlijk niet wachten! We weten en ervaren, de wereld is aan het veranderen. Tijden zijn onzeker en we zetten stapje voor stapje met z’n allen een stap in de goed richting, verandering buiten jezelf bied je tijd voor verandering in jezelf, tijd voor een shift in je energie, tijd om jezelf het beste te gunnen. Gun jezelf overvloed op alle gebieden in je leven, nu en altijd! Ik heb er echt super veel zin in!

 

 

Speciaal voor deze podcast heb ik de Zelfliefde meditatie opgenomen. In de link bij de podcast vind je hoe je deze kan downloaden.

 

Ik wil je danken dat je de tijd en moeite hebt genomen deze podcast te luisteren. Zo mooi want luisteren naar een podcast als deze is een cadeau voor jezelf. En heeft alles met zelfliefde te maken. Met mijn gratis Zelfliefde meditatie wil ik je bedanken en jou iets teruggeven. 

Ga lekker ontspannen, gun jezelf die tijd en heerlijk luisteren, want je bent het zo zo waard! Graag tot de volgende podcast!

All Rights Reserved © 2020 EnergyJoy

Zelfliefde: Leer van jezelf te houden en transformeer je leven!

bottom of page