top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

13 juli 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 128 High-End Coaching Voor High-Level Impact, Inkomen en Vrijheid. Hoe 1 Email Mij Direct €12K Opleverde + Download Gratis Mijn € 12K Email Template

 

‘Ontdek hoe je als coach, therapeut & energetische ondernemer eindelijk écht het verschil kan maken.’

 

Vraag aan jou: Is dit herkenbaar? 

Als empathische ondernemer lever je mega veel waarde, tijd en energie, je verandert letterlijk levens. Maar…. wat levert het jou écht op?

 

Ontdek hoe 1 email mij direct € 12K opleverde zonder programma! 

 

In deze podcast deel ik mijn meest krachtige en life- en business changing inzicht. 

 

Zodat jij als ambitieuze, empathische ondernemer eindelijk ook écht zelf de financiële energie-uitwisseling kan ontvangen die je zo, zo verdient! 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/128

Via deze link kan je mijn gratis €12K email template downloaden.

 

En download gratis mijn Lisette Lucas app voor iOS als Android

 

Welkom bij Podcast 128!

 

Ben jij ambitieuze, empathische ondernemer of ondernemer in spé?

Of ken je een ondernemer met die power kwaliteiten bezit en die je het allerbeste gunt?

Dan is deze podcast zeker voor jou!

 

Wat ik vandaag deel heeft niet alleen mijn business en leven mega geshift maar ook dat van mijn cliënten die deze bewezen stappen ook volgen.

 

Hoe is dat bij mij gegaan?

Ik zat op een punt in mijn business als succes medium en intuïtief transformatie therapeut dat ik, mede door privéomstandigheden thuis, iets moest veranderen.

 

Ja, 1 op 1 sessies, prachtige intuïtieve ontwikkelingsgroepen trainen. Ik doe het met alle liefde en plezier maar de financiële energie-uitwisseling die er tegenover stond was niet echt geweldig. Oftewel, echt veel ruimte leverde het niet op aan het eind van de maand. 

 

Tot dat ik mijn intuïtie volgde en een stap nam die echt super spannend was. Ik volgde en trainde altijd al bij de beste coaches, leraren en mentoren ter wereld. En ik keek altijd naar hoe zij het doen. Ik bedoel, waarom het ei uitvinden als zij inmiddels ruim bewezen hebben dat hun methodes en strategieën werken. Je mag methodes modellen. Oftewel een bepaalde ‘outline’ en opzet van een programma of traject ook toepassen in je eigen business. 

 

En dat is ook slim om te doen. Want dat bespaart je gewoon enorm veel tijd en energie.

En zo kwam ik een traject tegen wat me zo, zeg maar: ‘On Fire’ zette. Ik ging er letterlijk van ‘AAN’. Mijn intuïtieve High-Frequency Business Coach alarmbellen gingen intern als bubbly champagne bruisen. Weet je wel? Dat blije gevoel dat je voelt van: Yes, dit is het! 

Ik ging van de gedachte alleen al stuiterend door het huis. 

Dit is het! Dit wil ik ook! Zo voelde dat zo enorm sterk van binnen.

 

Er was alleen 1 maar… En dat was: De investering… Zo hoog dat ik het thuis niet eens durfde te delen. Ze zouden me voor gek verklaren en het absoluut niet begrijpen. Dus ik heb het ook eventjes voor mezelf gehouden. 

Ik had namelijk mijn oog laten vallen op een high-end coaching traject. En high-end staat voor hoge investering en mega veel waarde! Oftewel: De absolute top van de markt! 

Beter dan dit is er niet! 

Dus neem meteen deze tip aan: Wil je het beste? Voor jezelf, voor je business? Kies dan voor high-end!

 

En ja, met knikkende knieën maar vertrouwend op mijn innerlijk weten stapte ik in. Stapte ik in het high-end programma.

 

Ik kan je nu vertellen: Dit was de beste keuze ooit!

 

Ik leerde zoveel in een community met prachtige krachtige business powervrouwen. Ik voelde me meteen als een vis in het water. Dames die de meest geweldige impact hebben op hun cliënten en trainingsgroepen en die daar voor mijn begrippen toen mega omzetten mee draaiden. Ik bedoel, ik vond omzet van ruim 5 cijfers al geweldig in 1 maand. Maar zij deden met gemak 25K, 50K, 100K en zelfs meer dan 1 miljoen in 1 maand…

 

Wow… dacht ik. Dit moet ik ook leren. Want als je dit toepast en mastert snijdt het mes duidelijk aan 2 kanten. Je levert mega veel waarde op een manier die bewezen is en werkt én je ontvangt er een prachtige energie-uitwisseling voor terug.

 

En zo is het gegaan. Want ik weet: Wil je je business naar de next level tillen moet je eerst zelf laten zien dat je de ‘business ballen’ hebt om in jezelf te investeren. Dan pas kan je het een ander leren. Dus je moet eerst zelf die sprong wagen. 

 

Tja, tuurlijk vond ik het super spannend. Want ik woon wel in nuchter Nederland dus mijn publiek bestaat voornamelijk uit Nederlandse en Belgische cliënten. Dus dat spookte ook meteen door mijn hoofd. Maar dat was natuurlijk, weet ik als hypnotherapeut zijnde, een beperkende overtuiging die ik meteen van tafel veegde. Ik dacht: Kom op, niet tutten. En ik pakte gewoon door.

En zo schreef ik met de kennis, tips en inzichten die ik had geleerd in het high-end groepscoaching traject mijn 1e email naar mijn mailinglijst. 

 

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik zat op de rand van het bad in de badkamer op een vrijdagochtend. Vlak voordat ik de hele dag live en online les ging geven aan mijn Master Je Inner-Medium studenten. 

 

Mijn haar was nog nat, moest het nog föhnen maar die mail moest eruit. Het borrelde gewoon van binnen… zo spannend!

 

Ik typte het met mijn laptop op schoot en klikte met mijn hart bonkend in mijn keel op: Verzenden.

 

Ging vervolgens snel mijn haar föhnen, verder opmaken en klaar maken, tassen met laptop en spullen mee in de auto naar mijn praktijkruimte. Klaar voor de lesdag.

 

Aan het eind van de dag checkte ik mijn mail en zag allemaal super enthousiaste reacties.

 

Omdat het een super exclusief programma is was ik streng in mijn selectie. Het is namelijk niet voor iedereen. Daar ben ik ook helder in. Je moet echt ‘All-in’ willen gaan. Je moet echt voelen dat je naar de next level wilt met je leven en business. De next level van impact maken, inkomen ontvangen en vrijheid voor jezelf en familie creëren. Ik bedoel: Hoe voelt dat? Ook allemaal vanuit die EnergyJoy vibe & frequentie.

 

Want anders is het zonde van jouw tijd, geld en energie en ook van die van mij. Eerlijk is eerlijk.

 

En toen gebeurde het dat al vóór ik nog maar iets van mijn programma klaar had, had gemaakt of opgenomen. Dat de 1e client: ‘Ja!’ zei! Ze zette haar handtekening onder de digitale groepscoaching overeenkomst en ze stapte in. 

Ik was ‘Over the Moon’ en zij ook! We waren helemaal in een staat van ‘bliss’.

Helemaal omdat haar energie en die van mij een volledige match zijn. Dit voelde zo goed! Ik was ook zo dankbaar want mijn intuïtie had mij de juiste weg gewezen. Voorbij angst! Voorbij uitstelgedrag en voorbij beperkende overtuigingen. 

 

En zo gebeurde het dat 1 email geschreven, zittend op de rand van mijn bad, mij € 12.000,- euro opleverde. (Je kan deze €12k email template trouwens gratis via mijn Shownotes op www.LisetteLucas.com/128downloaden.)

 

Maar goed: Toen wist ik het dus zeker!

Dit is de weg die niet alleen mijn cliënten gaat helpen naar mega veel impact, inkomen en vrijheid maar mij ook. 

Met ook nog eens daarbij mega veel EnergyJoy! 

Omdat je zeg maar ‘On the Top of your Game’ opereert. 

Je zit volledig in je high-energy, je high-frequency zone en je levert high-value! En dat voelt fenomenaal!

 

Dit alles heeft zoveel voor mij, mijn business en mijn cliënten in beweging gezet. 

En ik weet zeker: Jij voelt het nu ook of dit wel of niet voor jou is! Dit kan ook jouw power stap zijn om jouw business op te schalen naar de Next Level!

 

Ik heb bewezen dat het mogelijk is, super eenvoudig, met 1 email, zonder energie slopende lancering! En niet geheel onbelangrijk: Zonder stress!

Mijn high-end programma levert mij het meeste resultaat op in de minste tijd en energie. Klinkt ongelooflijk maar het is waar!

 

Omdat ik werk met powervrouwen die met de juiste coaching zelfstandig het in beweging kunnen zetten. En dat is absoluut zo fantastisch om te ervaren. 

 

Dus ja, dit gun ik jou ook!

Ben jij die empathische ondernemer die meer impact wil maken met behulp van jouw eigen high-end traject? Wil je jouw traject aanbieden aan je cliënten zelfs al voordat je iets klaar hebt? Echt het is mogelijk!

Ja?!

Dan is dit voor jou!

Ik help en coach je met liefde vanuit bewezen strategieën zodat jij ook de juiste stappen kan zetten. Zodat jij ook jouw high-end groepscoaching programma en traject met gemak kan starten. 

Ik heb bewezen: De investering in jezelf kan je binnen 1 maand al terugverdienen. En dat kan jij ook!

 

Voel je een ‘Ja’! Heck Yes! Dit is voor mij!

DM me dan of spreek direct af voor een Soul Connectie call via de link in de shownotes. 

Dan bekijken we samen of we de juiste succes match zijn. 

Ik kan niet wachten om jou te begeleiden naar jouw Next Level van Impact, Inkomen en Vrijheid. Zodat jij ook jouw high-end groepscoaching container kan creëren waarmee je je cliënten en jezelf eindelijk die vrijheid en EnergyJoy geeft die zij en vooral ook jij zo verdient!

Ga naar de shownotes op www.LisetteLucas.com/128 download gratis mijn ‘€12K email Template’ en boek een vrijblijvende Soul Connectie Call zodat we samen kunnen zien, voelen en ervaren of we de juiste match zijn. 

Zo ja, dan leg ik je uit op welke wijze jij op korte termijn ook jouw high-end cliënten vanuit high-frequency kan aantrekken als magnetisch!

Ik kijk ernaar uit! 

De wereld heeft jou nodig om impact te maken, ik roep jou nu op om in jouw leiderschap kracht een krachtige keuze te maken voor jezelf, je business en iedereen die je vanuit die kracht mag dienen!

Go for it!

Ik zie en spreek je graag snel!

Dankjewel voor het luisteren, is dit niet of nog niet voor jou?

Stuur het dan alsjeblieft door naar diegene waarin jij het potentieel ziet en voelt om ook op high-end level verder te groeien, ontwikkelen en ondernemen. Jij kan hun reddende engel zijn. Vertrouw op de kracht van synchroniciteit, je luistert dit niet bij toeval. 

Ik ben je intens dankbaar voor het luisteren, je tijd en het bijdragen aan het shiften van de Energie naar EnergyJoy en daar voorbij! 

Samen staan we sterk! 

Liefs x Lisette

 

X Lisette 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 128. High-End Coaching

bottom of page