top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

15 juni 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 124. SoulPower: Jouw Echte Kracht, Hoe Je Innerlijk Weten Je De kracht Geeft Om Alles Te Overwinnen En Manifesteren + Speciale Energy Reading Met Boodschap Voor Jou

 

Stel: Je zit vast in je denken, in oude zelfsabotage patronen en je komt niet echt vooruit in je leven.

 

Ontdek via deze spontane reading de kracht van jouw intuïtieve soulpower!

 

Wanneer je deze kracht volledig kan omarmen.

 

Kan je vanuit je diepste passie en krachtige innerlijk weten je ultieme leven creëren.

Shownotes: www.LisetteLucas.com/124

 

Lisette Lucas App voor iOS & Android 

 

Vragen? Meer info? Volg & DM me op Instagram, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

 

Welkom bij Podcast 124!

 

Vandaag heb ik voor deze podcast een tarot carddeck gebruikt.

 

Ik schudde de kaarten in mijn handen en stelde 3 keer in gedachten de vraag: 

Over welke kaart mag vandaag de podcast gaan? 

Over welke kaart mag vandaag de podcast gaan? 

Over welke kaart mag vandaag de podcast gaan?

 

Er komt een kaart tevoorschijn en het is:

 

STRENGTH 

 

De kracht kaart. Prachtige kaart al zeg ik het zelf. Het is de nummer 8 kaart met de mooie, pure, kalme vrouw erop die de liefdevol en geduldig leeuw aait, streelt en temt. Met een infinity symbool boven haar hoofd.

 

Ik zal de kaart ook in de shownotes posten trouwens. 

 

De achtergrond van deze kaart is vooral heel geel. Alsof de zon volop schijnt. En de leeuw en de vrouw ze staan in het groene gras met bergen op de achtergrond.

 

Voor mezelf weet ik meteen wat deze kaart betekent. En met een glimlach van dankbaarheid op m’n gezicht bekijk ik de details.

 

Deze kaart heeft uiteraard ook een speciale boodschap en betekenis voor jou. Ben je er klaar voor? Hier komt jouw boodschap:

 

Als eerste wil ik je aangeven om meer te vertrouwen op de kracht van je innerlijk weten.

 

Dit is zo sterk aanwezig maar soms door de uitdagingen van het leven verdwijnt het wat naar de achtergrond en ga je meer op de automatische piloot en oude ‘overlevings’ programmering leven.

 

Zo zonde want je hebt zoveel te bieden. Zoveel liefde en passie te geven. Jij bent die prachtige, pure persoon met die oneindige wijsheid die door je heen pulseert. Mits je het toelaat en opmerkt uiteraard….

 

Jij kan vanuit je pure, prachtige ziel en zijn alles bereiken wat je maar wilt. Maar soms raak je verstrikt in verhalen van het verleden. Oude zeer, verdriet kan plannen en ideeën overschaduwen en dwarsbomen. En dat is zo zonde!

 

Laat de kracht van binnenuit komen. Niet vanuit de kracht van je mentale denken, je analytische mind en je wilskracht. Want dat heeft een bodem, een limiet, dat raakt op, dan je je uitgeput.

 

Nee wat ik bedoel is: Laat die kracht komen uit die oneindige soulpower. Die kracht vanuit je ziel, dat deel van jou wat altijd heeft bestaan en altijd zal zijn. Vanuit die kracht kan je alles vruchtbaar maken en geboren laten worden. Die kracht is de voedingsbodem voor alles wat natuurlijk mag ontstaan, groeien en ontvouwen.

 

De kleur van de leeuw is op deze kaart oranje. En ik word heel erg naar passie toegetrokken. Naast liefdevolle passie ook creatieve passie en spirituele ontwikkeling, groei en transformatie.

Ingrediënten die voor jou zo waardevol zijn. En die jou zo helpen om het stuk waar je nu in zit te transformeren en succesvol door te komen.

 

De manen van de leeuw krullen heel erg en voelen als overdenken, woelen en tobben. Alsof je weerstand biedt aan hetgeen waarvan je eigenlijk al weet wat het beste voor je is. 

 

Dus mijn rode vlag bij deze: Let op oude zelfsabotage patronen. Dit herken je door de stap-stop dynamiek zoals ik dat noem.

 

Je voelt ergens bijvoorbeeld bij een idee, plan, project of persoon in de 1e instantie een krachtige JA! Je wilt ervoorgaan, enthousiast, gedreven, passie, liefde…. 

Maar daarna ga je erover nadenken, overdenken en verandert die ‘Ja’ toch naar een twijfelachtige ‘ja … maar’, ‘wat als’… ‘stel je voor dat’….

 

Herkenbaar?

Nou dat komt dus in dit geval uit die manen naar voren. 

Dit is een oud zelfsabotage patroon wat je stagneert. Hier mag je uit loskomen! Kam die manen, en laat ze dansen op de flow van energie die als vanzelf naar je toe mag komen.

 

Vertrouw op de grotere intelligentie. Want soms, of eigenlijk meestal, overzien we niet het grotere geheel maar hoeven we alleen de 1e stap te zetten. (En dat kan vaak al een uitdaging zijn..)

 

Weet dat je zo geliefd bent, veilig bent en dat jouw dierbaren, helpers, begeleiders in spirit er voor je zijn. Je hoeft eigenlijk maar 1 ding te doen! Je hoeft alleen maar om hulp te vragen en de inzichten zullen tot je komen! Ja, je hebt vrije wil dus vraag om hulp. Heel belangrijk!

 

Geniet van de kleine dingen. Zie de schoonheid van de natuur en omarm het proces van het ontvouwen van jouw zielsjourney, jouw zielsmissie, jouw architectsplan of the soul. 

 

Er ligt zoveel voor je in het verschiet. Je hoeft alleen maar de kracht en het vertrouwen te omarmen zodat je in liefde, geborgenheid en passie vooruit kan in je leven! 

 

Vertrouw op de oneindige intelligentie. Soms begrijpen we onze huidige omstandigheden niet, soms zijn we er zelfs boos op. (Geloof me, weet ik alles van) Maar vertrouw en later kan je terugkijken en zal je inzien wat de rijkdom en waarde in dat moment is geweest.

 

Laat het groeien, laat het bloeien, laat het ontvouwen.

 

Jouw innerlijke kracht, jouw soulpower is altijd paraat en zal er altijd voor je zijn.

 

Je hoeft het alleen maar toe te laten. Zodat je kan leven, lachen en stralen als nooit tevoren!

 

En dit heb ik allemaal naar voren gehaald uit de Strength kaart. Die kaart met die prachtige vrouw en die leeuw. 

 

De kaarten die onder de kracht kaart lagen waren allemaal prachtige Wands, staven kaarten. De ridder, de koningin en de koning.

Samendraagt dit krachtig bij aan het volgen van jouw passie, jouw hart, jouw verlangens. Neem krachtig actie in de richting van je dromen en wensen. Gebruik je passie, dat wat je hart echt in vuur en vlam zet, als je kompas.

Zet het vervolgens in beweging door aan jezelf te werken. 

 

Gevolgd door het rad van fortuin, de nodige stappen zetten om alles in beweging te zetten, een nieuw begin en de wereld.

 

Dit zijn super positieve kaarten die alles wat ik hiervoor heb verteld ondersteunen. Maar het belangrijkste, kom in beweging! Onderneem Actie, volg je passie, hart en ziel. En soms begrijp je het niet eens maar volg het gewoon. En de wereld zal aan je voeten liggen op de meest prachtige wijze volledig in tune met wie je echt bent!

 

Aan de basis, helemaal aan de onderkant van het deck, de kern van de reading ligt de Empress, de keizerin.

De ultieme vorm van krachtige vrouwelijke energie, staat voor vruchtbaarheid. Of het nu zwangerschap betreft of de geboorte van nieuwe ideeën en plannen. Dit is jouw moment! Wat je zaait zal je oogsten. Jouw tijd is nu!

 

Stap in je Soulpower, en je zal krachtig je dromen en wensen realiteit zien worden! Je gaat het manifesteren, echt waar!

 

En? Hoe vond je dit? Resoneerde het? 

 

Dit was een korte reading voor jou. 

Mijn tip: Haal eruit wat goed voelde en wat je nu is bijgebleven. Dit is waar je mee aan de slag mag. 

 

En wil jij ook leren om energie te lezen?

Wil je ook je intuïtie versterken?

Wil je leren werken met kaarten?

Wil je leren hoe je kan verbinden met dierbaren in de spirituele wereld?

Wil jij je eigen empathische business verrijken of starten met super krachtige energetische tools en technieken? 

 

Yes? Voel je een ‘Ja!?’

Geweldig want ik heb speciaal de Master je Intuïtie voor beginners. Echt om je energie en intuitie te leren masteren. 

En de Master Je Inner-Medium Academy voor aanstormende en gevestigde professionals gecreëerd.

Dit EnergyJoy Master Academy traject is voor jou als jij ook optimaal je energetische krachten en talenten wilt toepassen en ontwikkelen. Zodat je er professioneel en/of semi-professioneel mee aan de slag kan. 

 

Wil je meer informatie? Stuur me een DM of boek direct een Soul Connectie Call. Dan kijken we waar je nu staat, doen we een energetische scan en kijken we wat de beste optie is voor jou om ook volledig je ultieme Strength, je kracht, je Soulpower te laten ontvouwen!

 

In de Shownotes op www.LisetteLucas.com/124 vind je de link naar de kalender. En ik zal de kaarten plaatsen uit deze spontane reading die vandaag mocht ontstaan. 

 

Dankjewel voor het luisteren!

Ik hoop je snel te zien en ontmoeten.

Onthoud: De wereld heeft jouw wijsheid, liefde, passie en kracht nodig!

Neem die stap naar een nieuw begin!

Hele dikke knuffel en liefs van mij 

x Lisette

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 124. SoulPower

bottom of page