EnergyJoy typewriter script.JPG

20 april 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 116. High-End Ondernemen vanuit Energetische Alignment, Je Eigen Unieke Business vanuit je Zielspotentieel en Levensblauwdruk

 

Ben jij dit? Je wilt meer impact en meer inkomen creëren met je eigen business maar je hebt gevoelsmatig het plafond bereikt.

 

Ontdek in deze podcast de meest krachtige en bewezen strategie die, bij de juiste implementatie, je leven en business direct zal shiften!

 

Zodat je meer vrijheid kan ervaren terwijl je krachtiger impact maakt.

 

Én je je inkomensplafond voorgoed doorbreekt naar ongelimiteerd niveau! 

 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/116

 

Download gratis mijn Lisette Lucas app voor iOS & Android. Daar vind je alle gratis meditaties, tips & tools. En de online EnergyJoy Mastery Academy

 

Welkom bij Podcast 116!

 

Ken je dit? Je wilt iets voor elkaar krijgen in je leven en business of toekomstige business. En je denkt je helemaal suf hoe je het voor elkaar moet krijgen. Piekeren, peinzen maar je krijgt het maar niet helder.

 

Ja, geloof me. Ik spreek uit ervaring wat ik was ook altijd kampioen om het via de analytische weg, via het overdenken te benaderen. Tja, eigenlijk gewoon zoals het ons is aangeleerd door de jaren heen.

 

Tot dat het moment kwam tijdens mijn traject van intuïtieve en energetische ontwikkeling. Daar ontdekte ik dat het veel makkelijker kan.

 

Nou ja, makkelijker. Ik was altijd een enorme controle freak. Dingen moesten gaan op mijn manier. Herkenbaar? 

Inmiddels weet ik trouwens, en dat vond ik een enorme eye-opener, dat controle willen houden iets is wat uiteindelijk voorkomt uit de angst om niet goed genoeg te zijn. Angst om te falen, af te gaan, er niet bij te horen enz. 

 

Maar vanuit die ‘control freak’ stand moest ik dus iets gaan ‘afleren’ bleek vanuit de energetische, spirituele benadering. En tipje van de sluier, dat woord alleen al gaf me vaak de rillingen. Want dat woord is namelijk precies het tegenovergestelde van wat je moet doen, als je vanuit je analytische mind, schijnveilig de controle wilt houden.

 

Nu vraag je je vast af: Woord? Wat is het woord dan? 

Goede vraag!

Het woord is, daar komt ie: Loslaten! Ja, het magische woord is: Loslaten! 

 

Klinkt simpel toch? Nou, succes zeg ik alvast. 

Ik ben namelijk heel wat situaties tegengekomen die ik zo graag, vanuit die gewoonte van controle, naar mijn hand wilde zetten.

Maar pas op het moment dat ik stapte in de: ‘Let it Go, Let it flow’ stand. Ging het zich als vanzelf ontvouwen. Weliswaar in ‘Divine timing’ zoals ze het ook zo mooi zeggen. Dus ook het tijdsbestek wat gekoppeld is aan hetgeen je wilt ontvangen of manifesteren mag je ‘loslaten’. 

 

En waarom deel ik dit nu met je?

Heel simpel: Omdat ik zie dat heel veel empathische, ambitieuze mensen zo graag hun eigen business naar de next-level willen tillen of hun eigen business willen starten. Maar ze lopen keer op keer vast. Waarom? Nou, ten eerste dus: Het overdenken en het proberen van de controle te houden over de gang van zaken.

 

Want als je dat gegeven bekijkt vanuit de energetische frequentie benadering. 

Voel maar even meteen met me mee. Mooie oefening; voel maar wat het doet met je lichaam, in je, om je heen. Stap maar eens als ondernemer of ondernemer in spe in de energie en frequentie van: Ik moet slagen met mijn business. Ik moet nieuwe cliënten aantrekken. Ik moet zichtbaar zijn. Ik moet een volle agenda hebben om de rekeningen te betalen. 

Wat doet dat met je? Wat doet het met je energie?

Opent het je energie? Kom je in de flow stand? 

Of werkt het juist drukkend? Benauwend, verkleinend? 

Nou? Hoe voelt het? Geef er maar een woord aan. 

 

Het laatste toch?

 

Dus als je het nu eens gaat benaderen vanuit de ‘loslaten’ frequentie, vanuit de ‘Divine timing’ invalshoek.

 

Stap eens in de energetische frequentie van: Ik laat het slagen van mijn business over aan het grotere geheel, ik weet dat ik geweldig ben in wat ik doe. Ik weet dat ik het vanuit m’n hart en ziel doe. En ik laat het los, en ik neem dagelijks vanuit vertrouwen krachtige actie stappen in de richting van mijn oneindige zielspotentieel. En dat voelt heerlijk.

 

Hoe voelt deze energetische frequentie van ondernemen voor je? 

Wat doet het met je? In je, om je heen? Opent het je energie? Geeft het meer ruimte? Licht, lucht, vrijheid? 

Ja toch?

 

Het klinkt zo simpel als ik het zo zeg. En omdat alles energie is weet jij inmiddels ook: Wat je uitzendt trek je weer aan. 

Maar waarom doet bijna niemand dan aan deze wijze van ondernemen? 

 

Ik noem dit ondernemen vanuit: Energetische Alignment. 

 

Zodra je dit mastert. Zodra je weet hoe je dit kan toepassen zal alles gaan shiften.

 

Om een voorbeeld te geven uit mijn eigen business: In het 6 maanden traject van mijn high-end Elite Shift Mastermind leer ik empathische, ambitieuze ondernemers om dit toe te passen in hun business of toekomstige business. En echt, ik kan je vertellen uit ervaring: Het werkt super krachtig! En is bijna magisch als je de kracht van energie durft, ja je hoort het goed: Durft toe te laten in je business en leven. Dit durven heeft weer te maken met vertrouwen, loslaten en divine timing. 

 

Dus mijn vraag nu aan jou: Wil je echt leren werken met je natuurlijke intuïtieve en energetische krachten? Dan is mijn Master Je Inner-Medium Academy geweldig om te volgen. Dit bestaat uit 3 Levels die je in 2-3 jaar kan doorlopen. Geheel afhankelijk van je ervaring kan je dus ook instromen. Je kan zelfs erkend EnergyJoy Practitioner worden en anderen gaan leren werken met energie. Super gaaf en krachtig. Al zeg ik het zelf. 

 

Maar het mooiste is de combinatie van de Inner-Medium Academy met de High-End Elite Shift Mastermind. 

Waarom? Omdat je dan dus leert om optimaal high-frequency energie in te zetten in je leven én je business. Zodat je de Triple High Formule kan toepassen. Mijn unieke formule die ik persoonlijk heb ondekt en ontwikkeld. De combinatie van: High-Frequency, High-Value & High-End. 

 

Je wordt dan een echte manifestatie master! En ja, een Force of Nature! Zoals ik dat noem. Dan kan niets of niemand meer om je heen. 

Zodra alle niveaus zijn geactiveerd en je zodra jij in je zielspotentieel stapt en je levensblauwdruk omarmd. Kan niets of niemand je meer tegenhouden.

Dan kom je volledig in je kracht te staan. In je geboorterecht. Een power die zo fenomenaal voelt. Echt, als je bent bevrijd van die beperkende overtuigingen, die angsten die niet eens van jou zijn, die oude patronen die je keihard kan deleten en shredderen. 

Dan kan je eindelijk doen wat je voorbestemd bent te doen.

 

Dan maakt het je niet meer uit wat anderen van je denken of vinden. Dat boeit je niet eens meer. Dan neem met de glimlach van EnergyJoy op je gezicht en vol vertrouwen die stap naar jouw volgende level van groei, expansie, impact en high-end inkomen. 

Tuurlijk zal het nog steeds spannend voelen. En ja, iedere keer als ik een nieuw impact niveau en inkomens level ga doorbreken vind ik het ook best wel spannend. Maar dat is een volledig andere energie dan angst.

 

Dat is spannende, opwindende energie, dat is een high-frequency vibe die je energie shift en de levensenergie door je heen laat pulseren. Energie die je vooruitduwt en je potentieel steeds verder laat ontvouwen.

 

Voel je angst. Dan zal je nu zelf ook begrijpen dat dit niet echt een verruimende energie is. Je zal zelf nu kunnen voelen wat angst met je energie doet. En zelfs waar in je lichaam je het voelt.

Denk maar aan het uit je comfortzone stappen. Bijvoorbeeld: Je zet jezelf in het licht, je gaat jezelf laten zien. Je gaat praten over je passie en over waar je goed in bent. En vervolgens mensen gaan praten over jouw expertise en wat je allemaal doet. Mensen kunnen misschien wel jouw naam op internet of in de krant zien.

 

Stel je nu voor: Al die duizenden mensen die jouw naam zien, die jouw podcast luisteren, die kunnen zien en horen wat je doet. Stap daar eens in, in die energie. Voel maar eens energetisch al die mensen die naar jou kijken, die naar jou luisteren, die het interessant vinden wat je deelt en te vertellen hebt. Die daar steun en support uit kunnen halen.  Wat doet dat met je? Wat zet dat in beweging?

Voel je angst of voel je opwinding en spanning vanuit nieuwgierigheid?

 

Heel belangrijk verschil! En het voelt misschien heel subtiel en klein maar op energetisch quantum niveau is dit een giga-verschil. 

Over krant gesproken en over zichtbaar zijn. Laatst heb ik met 2 collega mediums een live demonstratie mediumschap gegeven in Aalsmeer. 

In de krant kwam diezelfde week een artikel met foto over onze uitverkochte avond. Weet je wat de titel was? De titel was: 3 Mediums in de Oude Veiling. 

 

Drie mediums…. Ik voelde me enorm dankbaar voor dit mooie artikel maar kan je vertellen. Jaren geleden, als je me dit had verteld zou ik zijn bevangen door angst. De gedachte dat mensen konden zien dat ik met energie werk, medium ben. Ik bedoel, ik kom uit een familie die heel aards is en heel nuchter en dan sta je in de krant als medium. Laat staan dat ze weten dat ik met de zielsenergie van overleden mensen communiceer.

Wat zullen anderen wel niet denken? Toch? En die angst heb ik ook gevoeld, jaren geleden, echt waar. 

 

Maar nu? Nu weet ik dat ik een krachtig medium ben. Dat ik tot de wereldtop behoor. En dat is niet om arrogant te klinken. Dat is omdat ik ben getraind door de beste ter wereld. Dus dat heeft me zoveel certainty, zekerheid gegeven. Ik ‘own het’, ik voel het in iedere vezel en cel van mijn zijn. En ja, ook die energie straalt: Certainty dat straal je uit en dat is wat mensen weer voelen. En het mooiste is, omdat ik het durfde toe te laten, dat ik nu vanuit deze expertise ik zoveel mensen kan en mag helpen. Niet alleen in het toepassen van het werken met overleden dierbaren of psychic werk. Nee, ook in het toepassen van mijn succes mediumschap en high-frequency skills in mijn business trainingstraject. En dat is absoluut een unieke combinatie die je nergens anders op deze wijze tegenkomt! 

En ja, daar ben ik best wel trots op.

 

En dat is dus ontstaan vanuit het loslaten. Vanuit het vertrouwen in divine timing. Alles wat nu ontstaat om me heen, in me, in m’n business. Ik had het niet kunnen bedenken, ik heb het laten ontvouwen, ik heb het tot me laten komen vanuit de energie van loslaten. 

Stel je voor dat ik in die angst was blijven hangen en niet die beperkingen had doorbroken?

 

Weet je hoeveel mensen ik dan, niet, had kunnen helpen? 

Weet je hoe ik mijn zielspotentieel dan tekort had gedaan. Puur omdat misschien bang was dat mensen werken met energie raar of vreemd zouden vinden… Dat ze mij raar zouden vinden… Dat…. Oh my, wat ben ik blij dat ik het zo krachtig heb overwonnen! 

Want eerlijk. Wat je ook doet: Mensen zullen altijd ergens wat van vinden.

En dat wat ze vinden is altijd een weerspiegeling van hun eigen innerlijke wereld. Als je dat begrijpt weet je dat het niets over jou zegt en alles over die personen. Heerlijke vibe en realisatie om in te leven. 

 

En daarbij dus: Je mag je volledig loskoppelen van wat anderen vinden. Het gaat erom in dit leven dat je je ontwikkelt, groeit en transformeert in de richting van jouw ultieme, oneindig ontvouwende zielspotentieel. En jij bent de enige die dat op jouw manier kan doen. En dat geldt voor mij, dat geldt voor jou, dat geldt voor iedereen!

 

En wat maakt jouw traject extra speciaal en uniek waardoor je meteen de leidraad voor je eigen business hebt: Jouw levensblauwdruk. Oftewel: De route die je tot dusver hebt bewandeld. Hoe moeilijk, pijnlijk, mooi of verschrikkelijk het ook is geweest. Het is een deel van jouw story, jouw verhaal, jouw levensblauwdruk. En die blauwdruk in comb