top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

30 maart 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 113. Dé 3 Pilaren Formule voor Multi-Dimensionaal, Next-Level Succes in je Leven & Business!! + Gratis eBook met 5 Life-Changing Shifts!

 

Ben jij dit?  Je wilt vlammen in je leven en business maar loopt tegen beperkende en belemmerende blokkades aan. 

 

In deze Podcast ontdek je de 3 Pilaren die je krachtig kunnen laten vlammen en alle blokkades doorbreken. 

 

Zodat ook jij kan doen wat je voorbestemd bent te doen. 

 

En als dat voor jou ook is: Vanuit je interne vuur, passie, liefde en expertise op het hoogste niveau je missie leven. 

Goed nieuws: Dan is dit de podcast voor jou!

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/113

 

Download gratis mijn eBook met 5 Krachtige & Life-Changing Shifts en een speciale Test & Kans!

 

Welkom bij Podcast 113!

 

Ik krijg regelmatig de vraag: Lisette hoe bedenk je het allemaal? En hoe doe je het allemaal?

 

Toen ik hier wat dieper over na ging denken realiseerde ik me dat ik volgens een krachtige, zelf ontwikkelde formule alles in beweging heb gezet in mijn business. En dus ook in mijn leven. 

 

En? Ben je hier vandaag voor het eerst? Fantastisch! Nogmaals welkom en weet dat ik niet geloof in toeval! Dus luister en voel vooral goed mee. Want in deze podcast liggen multi-dimensionale synchroniciteit tools voor jou verborgen.

 

Hoe ontdek je ze? Heel simpel! Door te voelen wat resoneert. Oftewel: Door te letten op de taal van je lichaam en energie. Niet achteraf, nee, direct in het moment. Nu op dit moment.

 

Voelt je energie in je lichaam en om je heen: open, vrij, ruim en expanded?  (dit kan heel subtiel zijn maar nu je erop gaat letten opeens best snel duidelijk en helder worden)

 

Ja? Dus dit is een mogelijkheid. Dat het open en ruim en vrij voelt.

 

Of voelt je energie samengetrokken: klein, dicht, nauw, beklemmend, benauwend? Drukkend misschien wel. 

 

Het belangrijkste is dat je er niet over nadenkt. En ja, hahah.. ik weet van jarenlang werken en de taal van energie leren spreken. Dat die denkende mind, dat analystische deel wat zich overal mee wil bemoeien, dat dat je grootste valkuil kan zijn.

 

De samenwerking van je energie en je mind. Als je dat beheerst dan kan je alles aan!

 

Maar wat dus belangrijk is voor jou. Dat je nu weer alles even loslaat. Voel en denk maar even niet aan je energie. Of wel maar laat het even los. Want dan kan je op een later moment het beste voelen. 

 

Waarom is dit verschil zo belangrijk? 

Heel simpel: Jouw intuïtieve energie gaat sneller dan denken. Dus jouw Soul vibe, want je kan intuïtie zien als de stem van je ziel, werkt razendsnel.

Sneller dan je denkende mind. Ja, die wil zich overal altijd mee bemoeien. Maar die komt erachteraan rennen. 

 

Dus als je die regel blijft toepassen dan zal je niet meer in situaties en omstandigheden terecht komen die je wellicht vanuit angst, beperkende overtuiging of oude patronen hebt gekozen.

 

Nee, want als je luistert naar je Soul Vibe, de stem van je intuïtie, de razendsnelle stem van je Ziel, dan zal je het pad kiezen wat het juiste is voor jou!

Echt voor jouw hoogste goed! En ja, dat is het meest belangrijke wat er is voor jouw ultieme geluk, blijdschap, rust, vrede, voldoening en ja, voor jouw ultieme levensdoel, missie en purpose. 

 

Als jij dat pad van je Soul Vibe volgt dan zal het zich als vanzelf ontvouwen. 

Sterker nog: Misschien ben je op die manier wel bij deze podcast terecht gekomen. Via de synchroniciteit die het volgen van je meest natuurlijke interne GPS met zich meebrengt. 

 

Dus om terug te komen op de allereerst vraag waar ik mee begon: Lisette, hoe bedenk je het allemaal? En hoe doe je het allemaal?

 

Dan zeg ik: Ik bedenk het niet ik laat het tot me komen. 

En ik doe het niet: Ik laat het ontvouwen. 

 

En tuurlijk, ik ben ook gewoon mens en schiet af en toe ook in een oude trigger, angstgedachte of patroon. Maar dan betrap ik mezelf erop, pas direct tools toe om het te clearen. En stap vervolgens weer in die Soul Vibe die me de weg wijst.

 

En weet je wat het mooiste is. Je overziet vooraf niet de hele trap. Iets wat voor controle freaks lastig en wennen kan zijn. Maar dat is een mooi moment om te stappen in het vertrouwen, vertrouwen in het grotere geheel. Dus je dan zet intuïtief stappen, iedere keer 1 stap. En dan terugkijkend, kan ik je uit ervaring vertellen, dan zal je mond openvallen van verbazing. De flow van hetgeen je gecreëerd hebt is bizar in alignment! Volledig passend, matchend en je zal zien dat het zich als een prachtige, krachtige waaier heeft mogen ontvouwen.  Dansend op de frequenties van de kosmos, het universum in samenwerking met jouw unieke Soul Spark! Jouw Spirit, jouw vlam, jouw interne power! 

 

Dus zo doe ik dat. En ik kan je vertellen, ben ik speciaal? Nee, absoluut niet! Ben ik anders? Nee absoluut niet! Want in de basis zijn we allemaal hetzelfde. Dus ja, jij kan dit ook! Ja, 1000% zeker! We zijn gemaakt van dezelfde magische sterrenstof zoals ik dat altijd zo graag zeg. (En dat klinkt ook zo mooi ;-)

 

En vanuit die energie, frequentie en vanuit dat potentieel kan jij alles neerzetten wat je maar wilt!

 

En dat brengt mij bij de 3 krachtige pilaren. De pilaren die gaandeweg tot me zijn gekomen. En ja, opeens zag ik dat ik vanuit die Soul Vibe en inspiratie een prachtige Formule heb ontvangen.

 

Wow… realiseerde ik me opeens. Ik heb 3 elementen samengevoegd die mijn unieke blend zijn geworden.

 

Waarmee ik zoveel prachtige mensen, zoveel empathische mensen, soul-centrered ondernemers en iedereen die ervoor open staan. Of iedereen die klaar, of iedereen die durft om die spannende maar super krachtige Next Level Stap te zetten, giga kan helpen!

 

Daarom heb ik naast deze podcast met de 3 Pilaren ook nog extra voor jou een eBook gemaakt. Hierin ga je verder de diepte in en krijg je de: 5 Life-Changing Shifts voor business impact, overvloed & joy. Oftewel EnergyJoy. En er zit een super krachtige power meditatie bij die je direct inzicht geeft in jouw volgende stap. Precies op de Soul Vibe manier die ik net heb uitgelegd. Weet je nog: Voelen, hoe voelt je energie. Hoe voelt het nu? Open, nieuwsgierig, energiek, blij, gehoord, gezien, erkend? 

Of de andere kant op? Kan ook! Is helemaal oké. Mits je in ogenschouw houdt dat je direct voelt. En niet met terugwerkende kracht. Omdat veelal je beperkende angstprogrammering direct zich ermee gaat bemoeien vanuit oude stukken die je niet meer bent. En ik weet zeker: Niet meer wilt zijn! Anders zou je dit niet eens luisteren. 

 

Dus wil jij jezelf krachtig neerzetten in de wereld vanuit wie je echt bent? Of wellicht doe je dit al vanuit jouw business en expertise. 

Dan is dit de call voor jou. Of mooier gezegd: Jouw Calling!

 

De unieke combinatie van power pilaren die ik gebruik in mijn business en leven zijn de volgende. 

Het is mijn: Triple High Formule®

 

Het is een drievoudige blend van High elementen waarvan ik weet dat er niets krachtiger is. 

Wanneer je deze drie samenvoegt en toepast in je leven en business dan kan je niet anders dan succesvol zijn. 

Spreekt dit je aan dan volgen hier mijn Triple High Formule® pilaren:

In de shownotes op www.LisetteLucas.com/113 kan je dit ook teruglezen. 

 

Pilaar 1: Het High-End Element

High-End is een benaming voor de beste kwaliteit, luxe en de absolute bovenkant van de markt. Top of je Niche benadering. Het komt neer op: Je investering in jezelf is high-end en daardoor ontvang je de beste kwaliteit en aandacht. Want zoals je wellicht al weet als je drukke ondernemer bent. Er is maar 1 ding waar iedereen evenveel van heeft. En dat is: Tijd! Iedereen heeft evenveel tijd of eigenlijk te weinig tijd meestal. Dus als je slim bent en het beste eruit wilt halen. Uit jezelf, uit je leven, uit je business. Dan investeer je in een High-End programma die je krachtig van A naar B en daar voorbij helpt in de minst mogelijke tijd. Iemand die het pad zelf heeft bewandeld en bewezen. Dat is dus mega-winst als je tijd je waardevol is. Daarbij als jij krachtig in jezelf investeert en in een High-End programma stapt dan geef je het ultieme voorbeeld voor jouw cliënten. En kan je vervolgens je eigen high-end programma en business gaan creëren. En ja, ik weet ook uit ervaring: Dat geeft je meer vrijheid, meer omzet, meer succes, meer impact en meer vrije tijd om te genieten en leuke dingen te doen met je familie, om te reizen, om samen te zijn. 

Dus ja, ik kan zeggen: High-End is mijn beste keuze ooit geweest! Op alle fronten! 

 

En dan gaan we naar Pilaar 2:

Het High-Value element: Je kan vanuit je High-End benadering jouw cliënten super veel waarde geven. Puur omdat je de tijd die je ze helpt, steunt, coacht en begeleid heel functioneel en waardevol hebt ingedeeld. Een krachtig en slim samengesteld programma wat je immens veel waarde geeft van het hoogste niveau. Wanneer jij vervolgens zelf krachtig ACTIE onderneemt en de stappen implementeert dan is de sky niet de limit! Dan is er geen limit! Dan is alles mogelijk! En daarbij, en dit is echt heel belangrijk, daarbij weet je door het doorbreken van blokkades mbv Pilaar 3 dat je het meer dan waard bent. En je weet dat wie jij bent en wat jij aan biedt, de dienst die je levert onbetaalbaar waardevol is. Super belangrijk en dit maakt echt het verschil. Want heb je niet het gevoel dat je het waard bent? Heb je niet het gevoel dat je die waarde kan bieden? Dan ga je niet succesvol zijn. En dat heeft altijd te maken met interne blokkades en overtuigingen.

 

En de laatste pilaar uit mijn Triple High Formule is:

Pilaar 3. Het High-Frequency element. 

Vanuit mijn persoonlijke expertise als internationaal getraind Succes Medium & intuitief transformatie hypno-therapeut heb ik de meest krachtige high-frequency tools gebundeld. Dit zijn energetische tools die je kan zien als de lijm tussen alle elementen. Het verbindt alles en zet het krachtig in beweging zodat je het vervolgens kan manifesteren. Want ja, gezien vanaf multi-dimensionaal en energetisch niveau is alles verbonden. Alles is tenslotte energie. Gebruik dat in je voordeel! Wanneer je dit element krachtig en correct weet in te zetten. Wow….buckle up want dan word je een ‘force of nature’ letterlijk! Dan ben je ‘on fire’ zoals iemand een tijdje terug tegen mij zei. 

Wow.. Lisette! Je bent ‘On Fire’! Hahah.. en ja dan lach ik want ik weet precies dat dat klopt. Dat klopt omdat ik de natuurlijke energieën, laws, regels van het universum weet te kanaliseren. En het mooiste nieuws: Dat vuur zit ook in jou!

Dat is jouw Spirit, Jouw Soul spark, jouw altijd brandende vlam. Geef er een mooie naam aan. 

 

Maar nu mijn vraag aan jou op dit moment: 

Vlam jij op volle kracht? 

Voel weer in en om je heen….

 

Of zit je tussen een kwakkelend waak - slapen stand.

Of zit je op de uitstel-lange termijn stand? 

Of zit je op een klein liever onzichtbaar zijn angst-vlammetje?

Of op de angst voor schaarste spaarstand?

Of een soms opvlammend vlammetje in de ‘start-stop dynamiek’? Die aangaat en toch weer niet…

 

Voel nu! Voel je energie, je weet het antwoord nu!

 

En nu meteen deze vraag: Ben je blij met deze stand? 

Of ben je klaar om te vlammen! Om ook je Soul on Fire te zetten zodat iedereen baat heeft van jouw krachtige licht en wijze warmte! 

 

Voel je een Ja, ik wil ook vlammen! Voelt je energie open, enthousiast, bruisend, blij?  Daarna zal je een wat nerveuze vibe kunnen voelen maar dat heeft direct met angst voor verandering te maken. Vanuit de oer programmering wil je systeem je bij verandering vandaan houden. Want dat kan wel eens ‘levensbedreigend’ zijn. Dus trap daar niet in. Dit is oude programmering.

Mijn advies: Stap daar doorheen. 

Dit is een mooie om op te schrijven, ergens op te hangen: ‘The Biggest Change is on the Other Side of Fear’ zegt Tony Robbins altijd. En ik leef en doorbreek dit iedere dag! Want ik weet: Tijd is limited dus het is tijd om te doen waarvoor je hier bent gekomen. Je Soul Vibe vertelt je de weg!

 

Wil jij meer? Wil jij mijn gratis eBook met de 5 Life-Changing Shifts ontvangen? Er zit ook een speciale zelf-test-meditatie bij. In de shownotes op www.LisetteLucas.com/113 vind je de download link. Vraag het direct aan als jij nu voelt dat dit voor jou is. 

Waarom direct? Dit is krachtige energetische tip uit de Pilaar 3: High Frequency: Stap in de energie van momentum. Dat moment is dus NU. Stap in die energie flow. Daarin en van daaruit kan je direct actie ondernemen en vlammen! En dat noem je: The Power of Momentum. 

 

Ik wens je heel veel succes en heel veel plezier van het eBook. Ik zie je graag snel! Niets mooiers dan met elkaar te vlammen! Ik ben er klaar voor! 

 

Tot snel! Liefs en x Lisette 

 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 113. 3 Pilaren voor Multi-Dimensionaal Succes

bottom of page