top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

23 maart 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 112. Hulp Oproep Aan: De Ambitieuze, Empathische Ondernemer Die Er Ook Voor Kiest Om High-End & High-Value Te Combineren Met De Meest Krachtige Multi-Level Doorbraken Voor Je Cliënten En JeZelf. 

 

 

Is dit herkenbaar?: Je eigen business levert je niet alleen weinig energie en vrijheid op maar ook financieel is het niet waar je vooraf op hoopte. 

 

Ontdek in deze podcast waar je direct een krachtige doorbraak kan creëren. 

 

Zodat de impact van jouw business niet alleen het leven van jouw cliënten maar ook dat van jou voorgoed zal veranderen.

 

Met als gevolg: Meer energie, meer vrijheid zowel in tijd als financieel, mega doorbraken en diepe voldoening vanuit het leven van je passie, missie & EnergyJoy! 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/112

 

Download mijn gratis: Lisette Lucas App Hier vind je alle podcast incl. gratis krachtige meditaties en downloads. En uiteraard de EnergyJoy Mastery Academy

 

 

Welkom bij Podcast 112!

 

112! Dit is een hulp oproep aan alle empathische ondernemers en alle ambitieuze, getalenteerde ondernemers in spe die in de hulpverlenende sector werkzaam zijn! Of willen gaan starten. 

 

Dus vandaag is de podcast speciaal voor bijvoorbeeld de empathische coach, therapeut, hypno-therapeut, mediums, spirituele life-coaches, consultants, psychologen, empathische ondernemers, oftewel diegene die klaar is om: 

•               Zijn of haar business krachtig en met een vliegende start te lanceren met de high-end vibe

 

of 

 

•              voor de empathische, ambitieuze ondernemer die al een business heeft met mooie cliënt resultaten maar klaar is met de onderbetaalde, energie slurpende middenmoot en zich voorgoed wil plaatsen aan de bovenkant van de markt, de top van zijn of haar niche! Omdat je diep van binnen weet en voelt dat dat jouw plek is!

 

Ben jij dit? Dan is dit echt een oproep aan jou persoonlijk!

 

Waarom?  

Omdat ik veel te veel potentieel, talent en mogelijkheden zie bij prachtige power vrouwen en mannen wat er helaas vaak niet uit komt! Dit alles verstopt onder beperkende lagen en overtuigingen. 

 

En dat is zo, zo zonde! En kan ik echt niet langer aanzien!

 

Dus voel jij je aangesproken, triggert het iets? Resoneert deze call, deze hulpoproep op zielsniveau, in de diepere lagen?

Luister dan tot het einde door want ik ga tijd en energie investeren in jou.

 

Ik zie het als mijn missie om dit potentieel ook bij jou te activeren! 

Om tot jou door te dringen dat het zo anders kan en mag! 

Geloof me: Dit is niet jouw eindstation. Nee! Dit is pas het begin! 

 

Dus ja, ik geloof, het moet zo zijn: Want mooier en krachtiger dan met een: 112 Call to Action, oproep tot actie, kan het niet worden, al zeg ik het zelf. Dit moet zo zijn! Toeval bestaat niet! Daar geloof ik niet in.

En daarom vertel ik jou nu: Dit is jouw kans, dit is jouw tijd, dit is jouw moment, grijp het NU! 

 

Zelf ben ik als empathische ondernemer een tijd lang zoekende geweest naar wat werkte voor mij. 

1 op 1 sessies met cliënten, lesgeven aan groepen. Ik vond en vind het heerlijk om te doen maar mijn grootste fout achteraf: Ik bleef veel te lang hangen in het maatschappelijk beperkte gewenste!

 

Oftewel: Ik bleef hangen in de manier van ondernemen die iedereen deed met ook nog eens de bijbehorende tarieven die de standaard bijna onzichtbare middenmoot ook rekende. 

 

En wat creëer je met middenmoot tarieven en bijna onzichtbare diensten, heel simpel: Middenmoot verwachtingen voor een hulpverlener hoppende cliënt. Omdat die cliënt net zo’n ‘start / stop’ dynamiek en twijfel energie heeft als jij in jouw business.  

Een vermoeiende sleur wat ook niet echt soulful power effect heeft op jouw cliënt (de zoveelste trouwens deze maand om alle touwtjes aan elkaar te kunnen knopen) 

 

En sterker nog deze (vaak onderbewuste) start/stop dynamiek en energie, is ook absoluut niet een eerlijke empowering Soulful boost voor en naar jezelf! 

En dat is wat je juist zo verdient als je mensen helpt vanuit het diepste van je zijn! Als je mensenlevens voorgoed verandert, mensen beter maakt, helpt, healt en zelfs mensenlevens redt! 

Want wees nou eens eerlijk: Dat is toch onbetaalbaar? 

En ik weet dat als jij dit nu luistert dat jij dit ook doet of absoluut in je hebt. 

 

Maar dus toen ik merkte dat ik zoveel meer gaf op alle levels dan dat ik qua voldoening & financiële energie-uitwisseling terugontving.

Voelde ik dat het tijd was om het te veranderen en mijn hele business strategie om te gooien.

 

Ja, super spannend! Absoluut! Al mijn angsten, oude overtuigingen en beperkende patronen kwamen naar de oppervlakte. (De: Wie denk je dat je bent! De: Wat zullen ze wel niet van je vinden! De: Wat als ik dadelijk geen cliënten meer heb?! De: Ben ik wel goed genoeg?! De: Ben ik het wel waard en kan ik het wel?.... Ja echt, het kwam allemaal voorbij. 

 

Maar, ik heb die angsten recht aangekeken, ik heb doorgezet, doorgepakt! Ik ben het vol aangegaan. Waarom? Omdat ik diep van binnen voelde dat ik voor zoveel meer dan de onzichtbare middenmoot hier op aarde ben gekomen. 

Er moest dus iets veranderen. ‘Genoeg is genoeg!’, dat was het overheersende geovel en ook: ‘Mijn tijd is NU’, dat voelde ik diep vanbinnen. Ik had ook zoiets van: Ik moet nu doorpakken want anders is het dadelijk te laat, en ja, dan kijk ik terug op mijn leven en heb ik eeuwig spijt!

 

En zo is het gegaan. Ik ben keihard aan mezelf gaan werken. De uitdaging lag niet aan mijn expertise maar het zat intern. Want ja: Intern, de binnenwereld, daar ligt de sleutel! Zo is het gebleken. Wat me trouwens een megapakket aan giga effectieve tools en strategieën heeft opgeleverd. Waarvan ik uit eigen ervaring en inmiddels na toepassing bij vele succesvolle cliënten en studenten ook kan zeggen: Die tools werken echt. En ik werk samen met een fantastische kleine, intieme groep van studenten, cliënten die netzo gedreven zijn als dat ik ben. En dat voelt fenomenaal! Mijn soulmate studenten & cliënten…. Wat wil je nog meer. Maar dat even terzijde. 

 

Maar dus: Ja, nu achteraf kan ik je vertellen: Dit veranderen en omgooien was de beste keuze ooit!

 

Ik heb meer vrijheid en vrije tijd, ik voel meer voldoening in het high-end en high-value helpen van mijn cliënten, omdat ik nog krachtiger impact kan maken op de levens van diegene die echt hetzelfde willen en ambiëren. Die ook mega impact willen maken, die een legacy willen creëren en die alleen voor het beste en hoogste niveau gaan. 

 

En ja, ik zet nu regelmatig in één maand om, waar ik voordat ik deze stap zette, één jaar over deed! Ja echt! Dat wat een jaaromzet was is nu een maandomzet! Terwijl ik, minder uren werk, meer tijd heb met mijn gezin, geniet met mijn kids terwijl ik lekker vanuit huis of waar ter wereld ik ook ben, online mensen coach, support en help en me zo vrij voel. En dat alles terwijl het ook nog zoveel voldoening geeft en mensenlevens voorgoed veranderd in de meest positieve zin van het woord.

 

Mindblowing al zeg ik het zelf! Wat ben ik blij dat ik toen dat gevoel heb gevolgd en om het even vanuit de mannelijke energie te zeggen: De ballen heb gehad om er gewoon vol voor te gaan! Want ja, ondernemen bevat zowel de vrouwelijke als mannelijke aspecten en energie. 

Omarm je dit beide? Dan ga je knallen! 1000% zeker, volledig op jouw pure, authentiek manier! Hoe gaaf is dat!

 

 

Dus nu heb ik een vraag aan jou: 

 

•              Zit jij waar je nu bent aan het maximale wat er, aan potentieel en talent in jouw zit?

•              Of voel je dat dit pas het begin is? Dat je nog maar net gestart bent met het aanraken van je palet van mogelijkheden en potentieel?

 

 

•              Vinden de mensen om je heen dat je het al heel goed doet maar heb je zelf het idee dat dit pas het tipje van de sluier is. Dat je gevoelsmatig nog maar net bent begonnen. En dat ze nog maar een fractie hebben gezien van wie je echt bent, en wat je de wereld echt te bieden hebt?

 

 

•              En als ik jou vraag: Help jij liever 40 mensen op middenmoot, laag energie niveau per maand waarbij je een gestresste overvolle, agenda hebt, op je tenen loopt en nauwelijks tijd hebt voor jezelf, je gezin, familie, laat staan je sociale leven. Van ’s ochtends vroeg druk tot ’s avonds laat nog reageren op appjes, mails en overload aan inkomende taken? 

 

•              Of help help jij liever 4 mensen per maand op wereldklasse, high-end, high-value niveau? Zodat je die persoon vol aandacht, liefde, passie & EnergyJoy in zijn of haar ultieme kracht kan zetten. En helpt, steunt begeleidt vanuit alle rust en ruimte zodat hij of zei vervolgens hetzelfde bij anderen te doen. Waarbij je vrije tijd over houdt om te genieten van de dingen die je graag doet. Leuke dingen kan doen met je gezin en familie. En ook nog gezellige afspraken kan inplannen om te socializen met vrienden en vriendinnen?

 

Waar kies jij voor?

 

Of sterker nog: Hoe doe je het nu?

 

Zit je in die oneindige stress om nieuwe cliënten binnen te halen, moet je lanceer circussen en slopende rollercoaster trucs uit de kast halen om zichtbaar te zijn?

 

Of stap je in je oneindige power en leiderschap skills van waaruit jij de juiste ideale cliënt als vanzelf aantrekt? 

 

 

Weet je dat je met jouw skillset, jouw pakket aan tools en technieken die je door de jaren heen hebt geleerd, met jouw bak aan levenservaring vanuit jouw eigen verhaal, jouw story, het verschil kan maken in het leven van een ander?

 

Voel je dat je klaar bent voor de volgende stap?

Ja? Yes!

Voel je bruisen van binnen?

Dat je energie ervan open gaat? Ik noem dat altijd het ‘bubbly champagne gevoel’ van binnen. Als je dit hoort, voelt en waarneemt: Vertrouw daar dan op. Dat is jouw interne: Yes!

 

En dan nodig ik jou met alle liefde uit!

 

Ik zoek voor de komende maand 5 mensen die in 3 maanden hun business willen shiften naar High-End & High-Value level. Zodat ze meer tijd en energie hebben om exclusief een intieme groep cliënten op het hoogste niveau kunnen helpen. Dus ondernemers, die echt gemotiveerd zijn, de commitment met zichzelf willen aangaan en gaan voor resultaat & kwaliteit. Zodat je meer EnergyJoy ervaart en meer tijd voor jezelf overhoudt en een high-end financiële energie uitwisseling ontvangt! 

 

Ben jij diegene? Voel je die interne drive, die soulpull naar meer? 

 

Ondanks dat je het wellicht wat spannend en eng vindt.. Geen probleem! Dat had ik ook. En nu lach ik erom. En ja, dat gun ik jou natuurlijk ook! 

 

Dus hier komt mijn oproep aan jou: 112 jij bent zo nodig! 

Jij kan toegang krijgen tot mijn exclusieve inner-circle als ik het potentieel, de drive en passie bij jou voel en energetisch zie.

 

Ben jij er klaar voor? 

Voel je een: Heck Yes! Go for it!: Ga dan naar de shownotes op www.LisetteLucas.com/112

Vul daar in een paar vragen in. Dan nodig ik je nadat ik je vragenformulier in goede orde hebt ontvangen persoonlijk uit voor een 1 op 1 Zoom call. Daarin gaan we jouw persoonlijke situatie samen bekijken. 

Tijdens de call gaan we een strategisch en energetisch plan van aanpak maken. Zodat je helder krijgt wat voor jou mogelijk is binnen 3 maanden en waar je zelfs over 1 jaar kan staan. 

 

Ik kijk ernaar uit om je te zien en spreken. De wereld heeft jouw unleashed versie van jeZelf nodig! Jouw ultieme Soulfull Power zelf die zoveel te bieden heeft. Voel je een Go For it? Mijn advies: Reageer dan direct! Dit is jouw innerlijk weten die je de weg wijst. (Dat stemmetje wat daarna, na eigenlijk die 3 seconden, boven water komt. Is die oude angst programmering. Dus de tijd is aangebroken om dat voorgoed te doorbreken!)

 

Vul de vragen in via de link in de shownotes en ik hoop je snel te spreken en zien.  En weet je wat ik het mooiste vind: De personen waar ik mee mag samenwerken voelen allemaal als soulmates voor me. Dat is zo bijzonder en een absoluut voorrecht en ik ben intens dankbaar om met ze samen te mogen werken. Stuk voor stuk prachtige parels die op hun unieke wijze hun bijdrage leveren aan de wereld! 

En ja: Dit alles is ook voor jou beschikbaar! 

En het beste nieuws: Je bent slechts 1 keuze verwijderd van het voorgoed veranderen van je leven! 

 

En dit schreef 1 van mijn high-end members laatst. Ze schreef: ….”Met Lisette in zee gaan is tot nu toe een van mijn beste beslissingen geweest….. Ik zou me geen betere mentor kunnen wensen dan Lisette. Ze is betrokken en wil je ook écht verder helpen. Zij heeft hierbij de juiste kennis en tools in handen. Een echt all-rounder op verschillende gebieden. Dus voor elke ondernemer die wil shiften, maar nog twijfelt – do it! “ 

 

Dus heel belangrijk als jij dit hoort en nu nog luistert: Vertrouw de stem van je innerlijk weten. Toeval bestaat niet: Jouw tijd is NU! Onderneem Nu actie die je leven voorgoed kan en mag veranderen! Jij bent het zo, zo waard! 

 

Dankjewel voor het luisteren, ik spreek en zie je graag heel snel!

Liefs en knuffel van mij,

 

X Lisette 

 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 112. Hulp Oproep aan de Empathische Ondernemer

bottom of page