top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

16 maart 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 111. Bezield Leven, Hoe Je Krachtig In Je SoulPower En Universele Drive Stapt. 

 

Waar sta jij?

Optie 1: Je bent op een punt aanbeland waarin er iets moet veranderen. Of je nou wilt of niet.  

óf

Optie 2: Je voelt dat je iets grootst mag gaan neerzetten maar hebt geen idee waar je moet beginnen. 

 

Ben je 1 of 2?  In deze podcast ontdek je iets wat je verstelt zal doen staan. 

 

Zodra je vanuit dit inzicht gaat leven,

 

Is alles mogelijk, kan je alles aan en kan je vanuit je pure zelf alles neerzetten wat je maar wilt! 

 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/111

 

Download gratis mijn Lisette Lucas App voor iOS & Android. Daar vind je alle gratis downloads, meditatie & tools. En uiteraard de EnergyJoy Mastery Academy

 

 

Welkom bij Podcast 111!

 

 

Honderd Elf! Wow, wat een prachtig nummer al zeg ik het zelf!

 

Ik laat mij al jaren in mijn persoonlijke, intuïtieve, mediamieke ontwikkeling en transformatie heel erg lijden, begeleiden en sturen door synchroniciteit en signalen. Zeg maar de toevalligheden die te toevallig zijn. De kosmische, universele signs. 

 

Even meteen een check-in vraag aan jou: 

Hoe vaak zeg jij: ‘Nou! Dat is toevallig?!’

 

En nog een vraag: Geloof je in toeval?

 

Of weet of denk je dat toeval niet bestaat?

 

Persoonlijk heb ik het laatste omarmd. Ik geloof niet meer in toeval.

 

Ik geloof dat zodra jij in je authentieke zielskracht, je soulpower stapt. Zodra je naar die stem en dat gevoel gaat luisteren.

Zodra je die pull en drive gaat plaatsen boven je angst programmering.

 

Dan zal je leven voorgoed shiften!

 

Ik geloof namelijk dat zodra jij stapt in de energie die jij was voordat je überhaupt geboren was hier op aarde. Die prachtige swirl van sterrenstof zoals ik dat altijd noem.

 

Zodra je dat deel omarmt, dat je de magie van dat grotere geheel daadwerkelijk gaat ervaren.

 

En wat is dat deel?

Dat deel is het deel van jou dat je je Ziel kan noemen. Je Soul Drive die zo’n powerhouse van energie bevat dat het ‘t menselijke verstand en de aardse wijsheden ver te boven gaat.

 

Laatst kreeg ik een hele interessante vraag, die hiermee te maken had. Dus dit moet ik echt even met je delen.

Ik heb mijn online Master Je Intuïtie Academy gecreëerd voor diegene die echt een krachtige basis en fundering wil leggen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling & persoonlijke energetische transformatie. 

 

Tijdens een online Q&A sessie, vraag & antwoord sessie, ontving ik meerdere vragen van prachtige cursisten die universitair en wetenschappelijk geschoold zijn. Ze zetten hun allereerste stappen op het gebied van energetische groei, ontwikkeling en transformatie. En dat vind ik echt prachtig om te zien. En intens dankbaar om cursisten en studenten te mogen begeleiden hierin. 

 

Maar toen kwam er een hele mooie vraag die mij nog nooit eerder is gesteld.

 

Lisette: Geloof jij in het universum?

 

Ik voelde meteen een glimlach over me heen komen en een warme swirl van energie door mijn systeem trekken. 

En ik antwoordde: Absoluut! Maar sterker nog: Ik geloof niet alleen in het universum. Ik geloof dat jij het universum bent!

 

Het universum huist in jou! In mij, in iedereen!

 

En het raakt me direct om dat weer naar voren te halen. Want dit besef is gigantisch! Ik hoop dat je je dat realiseert!

 

Zodra je dit voelt, begrijpt, ervaart, toelaat en accepteert… Ja houd je vast: Dan zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

 

Ik zal nooit vergeten dat ik een diepe, ontspannende meditatie deed en dat ik voor de allereerste keer in die oneindige ruimte vrij van tijd & space terecht kwam. De vredige, oneindige, liefdevolle, verbonden ruimte van leegte waarin je weet dat je een deel bent van het geheel. Waarin je weet dat je dit geheel bent.

 

Ik was zo onder de indruk van deze ervaring dat ik erover na ging denken en direct weer via mijn denkende mind eruit floepte. Shoot dacht ik nog…. Ik wil terug. 

 

Maar ook: Wow…. Dit was echt bizar en zo ontzagwekkend.

 

Jaren later had ik in mijn praktijk tijdens een 1 op 1 sessie met een cliënt nog een bijzondere ervaring.

 

Ik keek op energetisch, intuïtief niveau naar de energie & zielsenergie van de cliënt. 

 

En toen mijn intuïtieve oog haar hart gedeelte waarnam gebeurde het. Ik kwam wederom in die ontzagwekkende oneindige ruimte terecht. Die space waar je tegelijk alles bent en ook niets. Waar je een fragment bent, een pixel bent maar waar je ook het geheel bent. 

 

Je bent de verbinding en je bent de leegte.

Ik vind het moeilijk te verwoorden omdat je het eigenlijk zelf moet ervaren. Dit is namelijk niet in aardse woorden te bevatten qua schoonheid. Dit is een gevoel, een sensatie. Maar het allerbelangrijkste wat ik uit deze ervaring kon concluderen. 

 

En waarom ik het met jou nu deel is dit: 

Je bent het universum!

Jij bent het universum!

Het universum huist in jou!

 

Hoe bizar fenomenaal is dat! 

 

Jij bent die sterrenstof die het geheel het geheel maakt. Jij bent die energie die ook alles draaiende houdt. Jij bent het allemaal. 

 

Dat is jouw pure essentie, jouw Spirit, jouw Ziel, dat ben jij! Het universum, de kosmos, de God-Spark within zoals mijn mentor Mavis Pittilla het altijd zo mooi kan zeggen.

 

Het huist in jezelf, Je Soul-Self. Je hoeft niet te zoeken buiten jezelf naar antwoorden. Nee! Want alles huist in jou en je bent met alles verbonden, je bent een. 

 

En ja, ik weet het klinkt heel zweverig als je voor het eerst met deze materie te maken krijgt. En als we het vanuit onze nuchtere aardse visie en zienswijze benaderen. 

 

Maar dat moment dat ik die vraag van de cursist kreeg was zo bijzonder. Omdat dit een prachtig samenkomen was van werelden. Omdat inzichten binnenkwamen en niet alleen via onze denkende, analytische mind maar vooral via de energetische wegen van de ziel. Kippenvel momenten en emotionele momenten van ontroering wisselden elkaar af. Puur omdat het zo diep resoneerde. 

 

Dus hoe je ook geschoold bent. Universitair, wetenschappelijk, medisch, technisch… of via universiteit Google…het maakt niet uit. We zijn allemaal gemaakt van diezelfde sterrenstof.

En we komen allemaal op een moment in ons leven waarin we niet anders kunnen, dan op zoek te gaan naar de waarheid. 

En ja, de echte waarheid krijgen we pas echt te zien en voelen zodra we weer terugkeren naar onze sterrenstof vorm, vrij van onze fysieke lichaam wat we tijdelijk mogen gebruiken in het aardse.

 

Dan komt de echte waarheid naar voren. Dus die echte waarheid duurt nog héél lang. Tot die tijd is het aan jou om jouw waarheid te vinden in een klotsende oceaan van waarheden.

 

En dat vind ik persoonlijk een prachtige uitdaging. 

 

Oke, hoor ik je nu denken. 

Hoe vind ik dan mijn waarheid? 

Heel simpel: Door de luisteren naar de stem van je innerlijk weten, door te leven vanuit bezieling. 

Bezield leven zie ik als een leven vanuit je hoogste, meest pure en echte essentie voorbij de aardse programmering. 

 

Aardse programmering bestaat uit lage frequenties, uit angst programmering om jou puur in leven te houden. Prachtig principe natuurlijk maar de kunst is om de juiste balans te vinden.

 

Zodat je kan leven vanuit je authentieke pure, echte universele zelf. In die hoge frequentie die jij bent! Bezield kunnen leven en vrij van angst. 

 

Want als je angst toelaat, angst gelooft dan zal je niet in de frequentie kunnen leven van je authentieke zelf. 

 

Puur omdat je alle signalen, signs en afslagen mist.

 

Dan krijg je een soort van samengetrokken energieveld, word je onzeker, angstig, ga je twijfelen aan alles en verlies je hoop en vertrouwen.

 

Dan word je letterlijk instabiel omdat je jouw prachtige, grote universum krimpt tot een klein, craquelé knikkertje vol barsten. Die rolt van de ene angst overtuiging naar de andere voorgeprogrammeerde schijnwaarheid die niet eens van jou is. Met als gevolg dat je scherven achterlaat. Die letterlijk pijn en verdriet doen. 

 

Dus mijn vraag aan jou: Wil je leven als een klein angstig craquelé knikkertje vol barsten of wil je die stralende, shining, liefdevolle, krachtige, pure, echte essentie omarmen van jouw Spirit & Ziel? 

De Spirit is de universele spark en je ziel is jouw soul-drive waar alle wijsheden, lessen en inzichten doorlevens heen staan opgeslagen. 

Dan weet je meteen waar de uitspraak van: Wijze Ziel of Oude Ziel vandaan komt. Dat voel je toch ook direct bij iemand? Dat je zegt van: Jeetje, dat voelt echt als een wijze, oude ziel. 

Wat doe je dan? Dan tune je in, vanuit jouw Soul-Drive op hun Soul-Drive! Bizar prachtig toch? Ik vind dat echt heel gaaf zulke inzichten! 

 

Maar de Spirit & Soul combinatie. Deze combi samen maakt je tot het universum wat huist in jezelf. En van waaruit je mag en kan neerzetten wat je maar wilt. En dit kan je doen door jouw eigen unieke, blauwdruk te leven, te omarmen en stappen te zetten die je letterlijk op zielsniveau verrijken.

 

Die je laten groeien, stralen en bruisen en die je in de absolute EnergyJoy vibe laten leven en transformeren.

 

Bezield Leven is dus de manier om daadwerkelijk je zielsessentie te omarmen. Om te leven vanuit wat zich van nature laat ontvouwen. Vanuit die synchroniciteit. Dus bijvoorbeeld: Ben je aangetrokken door het nummer 111 van deze podcast? Kreeg je het opeens voor je neus, cadeau, stuurde iemand het door of ‘Bam’ was het er gewoon opeens?

 

 

Geloof me, dit is het universum dat in tune is met het verlangen van jouw ziel om weer in tune te komen. Om weer te gaan leven vanuit die prachtige alignment. En vooral ook om te laten weten dat je trots mag zijn op de stappen die je al hebt gezet want anders zou je aardse mind niet eens open staan voor een podcast met dit soort informatie.

 

En ja, die stappen kunnen ook stappen geweest zijn die je helaas niet zelf hebt gekozen. Zoals ziektes doorleven, dierbaren verliezen, verdriet, pijn, trauma en angst ervaren. Giga diep gaan, echt rock-bottom raken…. Maar dan vervolgens weer terug bouncen, terugketsen met het besef vanuit die diepte dat je kan stijgen via je eigen interne universum naar onvoorstelbare hoogten. 

 

Jij kan vanuit de diepste pijn en verdriet vanuit die bezieling, vanuit die soul-power het omzetten. Omdat de kracht die alle werelden en universa laten draaien in jou huist! Jij bent die kracht, jij bent die power! Jij kan alles bereiken en creëren wat je maar wilt. 

 

De keuze is echter altijd aan jou. Leef je vanuit angst of stap je in die oneindige EnergyJoy frequentie van mogelijkheden. 

 

Ik ben heel benieuwd! En ik hoop dat je prachtige inzichten hieruit kan halen. 

 

Wil je mijn hulp, begeleiding of gewoon weten wat voor jou de juiste stap is op dit moment. Ik heb allerlei krachtige tools voor transformatie & ontwikkeling die je helpen shiften naar de beste versie van jezelf, in welke fase je je nu ook bevindt. 

 

In de shownotes op www.LisetteLucas.com/111 vind je de informatie hoe je meer gratis inzichten kan ontvangen. 

 

Ik kijk namelijk heel graag energetisch even met je mee. Zodat we kunnen bekijken wat het beste is voor jou op dit moment. In de shownotes vind je daar meer informatie over. Dus ga daar naartoe. 

 

Heel veel succes en ik wil nogmaals zeggen: Go for it! Stap in jouw universele soulpower! 

Dan is alles mogelijk!

Hele dikke knuffel van mij en ik zie, spreek of hoor je graag snel! X Lisette

 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 111. Bezield Leven

bottom of page