top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

9 maart 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 110. De Vortex, De Universele Power Waarmee Je Alles In Beweging Kan Zetten In De Richting Die Je Wél Of Niet Wilt Ontvangen. Dit Inzicht Maakt Het Verschil.

 

Stel: Je wilt je leven shiften naar de frequentie van EnergyJoy en daar Voorbij om te kunnen manifesteren. 

 

In deze Podcast ontdek je dat jij ook kan inpluggen in de kosmische Source-Drive©

 

Van waaruit je oneindige inspiratie en creatie gemakkelijk kan downloaden.

 

Beheers je dit, dan kan je eenvoudig shiften van de low vibe naar de frequentie boven de Gouden Lijn waarin alles mogelijk is!

 

 

Shownotes www.LisetteLucas.com/110

 

Download mijn gratis Lisette Lucas App voor iOS/Android. Daar heb je alle tools, meditaties & gratis downloads makkelijk bij elkaar. En uiteraard vind je daar ook de EnergyJoy Mastery Academy.

 

 

Welkom bij Podcast 110!

 

Ik start meteen met een vraag: Heb je podcast 109 geluisterd en de HF Bliss Manifestatie Chart gedownload?

 

Want deze podcast van vandaag sluit daar heel mooi op aan. Je kan het zien als verdieping en nog meer inzicht in ‘De Gouden Lijn©’. 

 

Wat is de Gouden Lijn ook alweer?

‘De Gouden Lijn©’ heb ik ontwikkeld vanuit mijn jarenlange praktijkervaring. En het is de lijn en grens frequentie die het verschil maakt tussen manifesteren van wat je wel én wat je niet wilt ontvangen in je leven. 

 

Het is het neutrale grensgebied tussen lagere frequenties, emoties en sensaties en hogere frequenties.

 

En waarom is dit verschil zo belangrijk?

 

Heel simpel. Omdat alles energie is. Dus de energie en frequentie die je uitzendt ontvang je weer terug.

Dit is een kosmische, universele wet. En het werkt altijd!

 

Dus als je het nog niet gedaan hebt. Download de HF Bliss Manifestatie Chart zodat je weet waar je je bevindt en wanneer je je energie moet shiften. Geef absoluut heel veel inzicht.

 

Gisteren gaf ik een online Zoom sessie aan de EnergyJoy Practitioner studenten. 

Zij volgen het 3- jarige Master Je Inner-Medium Traject om vervolgens zelfstandig te kunnen werken in hun eigen praktijk als EnergyJoy Practitioner of om hun bestaande business, carrière en missie te verrijken met krachtige energy tools. 

 

En ik ga iets verklappen: Ik ben bezig met een geweldig nieuw project. En ik zal een tipje van de sluier oplichten. Dit project bevat mijn eigen EnergyJoy Carddeck! Dus ja, super blij! Ik krijg mijn eigen fysieke kaartenset. Mijn eigen spirituele reis is ooit begonnen met kaarten. Dat voelde toen heel fijn, veilig en prettig. Dus daarom is dit een bijzonder moment. Dan ik nu mijn eigen set aan het ontwikkelen ben op een hele bijzondere wijze. Maar dat vertel ik later. 

 

Mijn studenten neem ik mee in het creatie proces en ik laat ze energetisch werken met bijvoorbeeld de moodboards welke ik heb ontworpen voor het carddeck. (Wat ze trouwens geweldig deden.)

En gisteren hebben we met elkaar een drietal concepten van het carddeck getest. Is natuurlijk goed en belangrijk om eerst te testen. 

 

Want uiteindelijk zijn het de EnergyJoy-ers die met het carddeck gaan werken. Dus hun feedback is heel belangrijk in het creatie proces.

 

En gisteren dus, gaandeweg, spelende met de energie, creatie, inspiratie en ideeën, werd er deze opmerking geplaatst door een van de studenten:

Lisette, hoe bedenk je het allemaal?

 

Toen schoot ik eigenlijk in de lach. 

En ik zei toen: Ik bedenk het niet. Ik download het.

En terwijl ik dat zei stak ik mijn armen recht de lucht in en maakte de download beweging van de energie. (Zoals het water uit een tropische douchekop over je heen stort.)

 

Ik download het vanuit dezelfde bron, vanuit dezelfde universele source waar iedereen toegang tot heeft!

 

Dit kan iedereen!

 

Ondanks dat de studenten al veel werken met energie keken ze me toch wat verbaasd aan. 

Dus ja: Je moet alleen even weten hoe je jezelf toegang geeft en hoe je kan downloaden vanuit source. Die prachtige, onuitputtelijke bron van inspiratie & creatie. Onze ‘Source-Drive’, de oneindige opslag van informatie die je alles laat creëren en neerzetten wat je maar wilt.

 

Zo zie ik het en zo voelt het en zo ontstaat alles wat ik doe.

 

Ik download het vanuit de Source-Drive.

Leuk woord en dat komt om eerlijk te zijn nu ook net tot me. Vanuit diezelfde inkomende flow.

 

Dus ja, nogmaals: Jij kan dit ook!

We zijn allemaal gemaakt vanuit dezelfde sterrenstof dus we kunnen die magische flow ook daadwerkelijk in beweging zetten. Zodat je er in het aardse oa. zoals ik nu doe bijvoorbeeld fysieke zaken en omstandigheden mee kan manifesteren.

En ja, dat is echt super cool!

 

Vanuit mijn mediamieke achtergrond, het mediumschap waarin ik getraind ben vanuit de Engelse Spiritualist National Union. Noemen we het verbinden met die hogere dimensies en frequenties: In de Power stappen.

 

En als je derde oog en heldervoelende vermogens zijn ontwikkeld dan kan je die power letterlijk als een draaiende vortex van licht op en om je heen zien en voelen draaien. Een soort beam van licht. Als een spotlight op een podium die je geheel in het licht zet en dan nog met een draaiende twist van een soort tornado. 

Prachtig en super krachtig om waar te nemen. Het woord vortex kennen de meeste Abraham Hicks fans waarschijnlijk wel. Maar dan weet en begrijp je waar het energetisch vandaan komt. 

 

Dus vanuit die power laat je de vortex van energie bewust om, over en door je heen stromen. Dan ben je een met het al der is. 

Dan kan je niet anders de frequenties van boven de Gouden Lijn ervaren. Dan voel je een eerbied, dankbaarheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, blijdschap en pure verbinding. Dan bevind je je dus letterlijk in die vortex van kosmisch licht. 

Het licht wat voelt als thuiskomen.

De frequentie waarin zorgen en angsten niet bestaan.

 

De frequentie waarin je dus alles kan manifesteren wat je maar wilt. Want zoals ik al eerder zei: Alles wat je hier voelt, ervaart en visualiseert. Als je dat 6-8 weken volhoudt dan zal het zich in fysieke vorm gaan manifesteren.

 

Maar zit je in een situatie waarin je meer aantrekt van wat je niet wilt ontvangen?

Dat van: Alles zit tegen, alles gaat niet zoals ik het wil.

Dan weet je dus nu dat je uit de spotlight bent gestapt. Uit het licht bent gestapt en dus buiten de vortex bent gestapt. 

 

Veel mensen dippen in en uit de vortex. Ervaren geluks-momentjes boven de Gouden Lijn maar schieten dan snel weer terug naar hun oude vertrouwde frequentie huis onder de gouden lijn. In Podcast 109 vertel ik over je frequentiehuis. 

 

En als je erover nadenkt: Ergens is het ook logisch want vanuit onze oerprogrammering zijn we altijd onderbewust gefocust op dreiging van gevaar. Met een onderliggende reden en gedachte levensbedreigende angst en dreiging te vermijden. 

Let maar eens op: Als je rustig ergens zit en iets beweegt opeens dan kijk je ernaar. Waarom? Omdat dat die beer zou kunnen zijn die je wel eens zou kunnen opeten. 

Daar is die angst programmering voor. Puur om te kunnen overleven. Maar vraag je maar eens af of die beer je daadwerkelijk komt opeten. Of dat het oude programmering is. 

 

Angst is dus duidelijk een frequentie van onder de Gouden Lijn.

 

Nu is een zekere mate van waakzaamheid belangrijk. Anders loop je onder een auto als je de straat oversteekt. Maar het is niet de bedoeling om 24/7 in de waakstand te staan. En helaas is dat in de huidige snelle maatschappij wel vaak het geval. Overbelasting, burn-out, stress, allemaal het gevolg van te lang leven onder de Gouden Lijn en dus buiten die vortex van licht. 

 

Ik hoop dat het belang van jezelf in het licht zetten helder wordt. Het is niet alleen goed voor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Het is ook een fantastische en volledig natuurlijk wijze om te manifesteren en creëren wat je echt wenst en wilt in je leven. 

En wie wil dat nou niet!?

 

Nog een prachtig voorbeeld.

Ik kreeg vanochtend een appje van een cliënt die vorige week een 1 op 1 sessie met mij heeft gehad. 

 

We hebben gewerkt aan het verwijderen van oude patronen en overtuigingen. En hebben energetisch een upgrade geïnstalleerd in zijn onderbewuste zenuwstelsel en mind waarmee hij kan gaan manifesteren wat hij wenst. 

 

De cliënt had een specifieke wens. Vanwege privacy kan ik verder niet op die wens ingaan uiteraard. Maar hij schreef: ‘Het bizarre is dat jarenlang ik die situatie niet heb voorbij zien komen. Jarenlang niet…. En nu gisteren kruiste het opeens mijn pad.’

 

Ik kreeg volledig kippevel. Dit kippevel is trouwens een onderbewuste reactie van mijn interne Source-drive gekoppeld aan zielsniveau die weer in verbinding staat met het grotere geheel. (Ik noem dat altijd mijn energetische: ‘Ja’) 

Dit was de bevestiging dat de 1 op 1 sessie van vorige week de cliënt direct boven de Gouden Lijn had geplaatst. En ook direct dus binnen de vortex had gezet. 

 

Vanuit daar kunnen situaties, omstandigheden en wensen zich gaan manifesteren. Het lijkt letterlijk magie, het lijkt bizar, het lijkt te toevallig. Maar eigenlijk is het gewoon synchroniciteit. 

Oftewel: Jouw high vibe frequentie wens gaat soortgelijke situaties en omstandigheden aantrekken. Niets magisch, puur een kosmische, universele wet gebaseerd op wetenschap.

 

Je trekt aan wat je energetisch uitstraalt.

 

En hiermee wil ik nogmaals duidelijk maken hoe belangrijk het is om je frequentie huis te verhuizen naar boven de Gouden Lijn. Dat kan je zelf doen of dat kan je met behulp van iemand doen. 

 

En ja, natuurlijk zijn we allemaal mens en gaan we op en neer in emoties en frequenties. Dat hoort bij het leven. 

Mijn mentor Mavis Pittilla noemde dat altijd: ‘Life being Life’. En ze zei ook als er iets verschikkelijks gebeurde, waarvan je denkt: Waarom gebeurt dit. Dan zei ze: ‘We don’t have all the answers. We only know one thing of sure: We are all gonna die.’ 

 

En dat zette met altijd weer terug in een bepaalde vibe. Maar het liet me ook herinneren dat wat we wel kunnen is altijd kiezen. Kunnen kiezen welke betekenis we ergens aan geven. Dus je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om in de diepste momenten van rouw, angst en verdriet toch een tool te gebruiken waardoor de impact op je frequentie zeg maar, verzacht. Dat het letterlijk niet zo rauw voelt. Wat je frequentie direct doet shiften. 

Denk bijvoorbeeld aan het luisteren van een hypnose of meditatie al dan niet specifiek gericht op hetgeen je ervaart. Het denken en opschrijven van kleine dingen waar je ondanks pijn en verdriet toch dankbaar voor kan zijn. Bijvoorbeeld het feit dat je dit kan lezen, of dat je kan ademen of dat je als je ’s ochtend wakker word je hartslag kan voelen. En zoals zojuist dat ik een vogeltje hoorde fluiten. Allemaal manieren om direct de energie te shiften. 

De liefde voelen pulseren door je energielichaam voor de mensen waar je zoveel van houdt. Allemaal manieren om direct je energie te shiften. 

 

Heb je hulp hierbij nodig, steun, support, tools en inzichten. Dan heb ik goed nieuws voor je. 

 

Ik bied mijn HF Coaching & Mentoring aan aan diegene die echt klaar is voor giga shift stappen. Diegene die klaar is om onder mijn persoonlijke begeleiding voorgoed te shiften. HF staat voor high frequency omdat zoals je inmiddels begrijpt alles energie is. We gaan werken op alle niveaus en door alle lagen. Dus een open mind is belangrijk want het zal je energie, frequentie en dus je leven, carrière, gezondheid, business en missie voorgoed veranderen in de meest positieve zin van het woord. 

 

Dit traject onder mijn persoonlijke begeleiding, coaching en mentoring kan je volgen in 1 maand, 3 maanden 6 of 12 maanden. 

Maar wel belangrijk om te weten: Ik heb deze maand slechts 3 plaatsen beschikbaar. Daarna is het op aanvraag en afhankelijk van de beschikbare ruimte in mijn agenda.

 

Wil je weten of dit traject geschikt is voor jou? Ik zet de link in de shownotes op www.LisetteLucas.com/110  Dan kunnen we samen afstemmen of dit de juiste stap is voor jou. Je kan me uiteraard gewoon een berichtje sturen. 

 

En nog meer geweldig nieuws!

Speciaal voor jou en mijn EnergyJoy Practitioner studenten heb ik de mogelijkheid gecreëerd om consulten en readings te geven en te ontvangen. 

Mijn Level 2 & Level 3 studenten, uit respectievelijk het 2e en 3e jaar, staan voor jou klaar om online Zoom consulten en readings te geven met een gepaste energie-uitwisseling uiteraard als tegenprestatie. 

Jij ontvangt inzichten en een mooie sessie en de studenten kunnen energetische vlieguren maken. Zoals ik dat altijd noem. 

Dus spreekt dit je aan. Wil je zelf hulp, steun en inzichten ontvangen én wil je de studenten helpen om ook krachtige, worldclass EnergyJoy Practitioners te worden. 

Meld je dan aan via mijn website voor een 30 minuten sessie. De link zal ik ook in de shownotes plaatsen. 

 

Je hoort het, prachtige shifts, groei, expansie en ontwikkelingen. Allemaal voorvloeiend vanuit de frequentie van boven de Gouden Lijn. Zodra je in de Vortex stapt kan je downloaden vanuit de oneindige Source-Drive.

 

Dus master jij dit ook? Dan weet je al dat je alles kan neerzetten wat je maar wilt.

 

Is dit nog niet het geval maar ben je klaar om te shiften?

Dan helpen we je met alle liefde om je frequentie én je leven voorgoed naar de Next Level van Impact, Overvloed & EnergyJoy te transformeren! 

 

Wil je exclusief door mij persoonlijk 1 op 1 gecoacht en gementored worden. Maak een afspraak voor een Soul connectie call en dan bekijken we samen de mogelijkheden afgestemd op jouw situatie, uitdaging, wensen, visie, doelen en missie. 

Ik heb slechts beperkt plaats gezien mijn volle agenda. Dus ik behandel het op volgorde van aanvraag. 

 

Ik zie je heel graag snel! Hele dikke knuffel van mij.

En ik wens je heel veel succes! 

 

Liefs en tot snel!

X Lisette

 

 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 110. De Vortex

bottom of page