top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

9 februari 2022 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 106. Energetische Blokkades, Oude Patronen en Gedateerde Overtuigingen. Doorbreek Het, Kies Voor Actie En Bevrijd Jezelf Zodat Je Echt Succesvol En Happy Kan Zijn Vanuit Je Geboorterecht En Pure Kracht.

 

Stel: Je hebt super veel plannen, ideeën en ambitie maar toch is er iets wat je tegenhoudt om écht voluit te knallen!

 

In deze podcast ontdek je dat dat saboterende ‘iets’ heel eenvoudig en gemakkelijk te transformeren is.

 

Vanuit mijn eigen ervaring laat ik je weten met welke krachtige tools en technieken je het écht vanuit de kern, bij de wortel kan aanpakken en transformeren.

 

Zodat jij jezelf echt kan neerzetten in de wereld zoals het vanuit je geboorterecht is voorbestemd! 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/106

 

En download gratis mijn Lisette Lucas app voor alle gratis meditaties, tips, tools en podcasts. 

 

Welkom bij Podcast 106!

 

Top dat je erbij bent! Want ik kan je vertellen: De inzichten uit deze podcast kunnen wel eens life-changing voor je zijn!

 

Waarom kan en durf ik dat te zeggen? Heel simpel, omdat ik het geleefd, beleefd en doorleefd heb!

 

Waarschijnlijk als jij dit luistert heb je al heel veel gedaan, geprobeerd maar kom je toch eigenlijk steeds weer op datzelfde punt uit. Die vicieuze cirkel noemen we dat. 

 

Je wilt het doorbreken om verdere stappen te kunnen zetten, dat lukt maar dan opeens val je weer terug in oude patronen en overtuigingen. Zodat je uiteindelijk je koers wijzigt en vervolgens weer terug bij af bent.

 

Iets blokkeert je, je kan met je denkende, analytische mind wel dingen bedenken maar dan nog lost het niets op.

 

Zelf weet ik als geen ander hoe dat voelt. 

 

Ik was altijd wel redelijk succesvol in hetgeen ik deed. Businesses die ik opbouwde door de jaren heen kwamen altijd vrij snel van de grond. Maar dan gebeurde het. Op een bepaald moment verloor ik mijn interesse en liet ik het los of verkocht ik het gewoon. 

 

Op een gegeven moment ging ik een patroon in mijn eigen gedrag herkennen. En dat was het volgende: Als het te goed ging en te succesvol werd. Of als de aandacht teveel naar mij als persoon ging. Of als ik op de 5 jaar datum van mijn bedrijf zat. Dan werd het me te heet onder de voeten en ging ik mezelf, onderbewust, zonder dat ik het door had, saboteren. Dit uitte zich in uitstelgedrag. In geen zin hebben om dingen te doen en geen interesse meer hebben in bepaalde stappen die ik moest zetten en me richten op iets heel anders.

 

Ik neem je even mee terug in de tijd. In 2013 ben ik met mijn EnergyJoy bedrijf gestart. En toen, 5 jaar later, kwam dat moment medio 2018 dat ik zoiets had van: Oké, nu moet de onderste steen boven komen. Ik ben gek op wat ik doe, werken met mensen, energiewerk, mediumschap, intuïtieve ontwikkeling, coaching, alles. Dat wilde en ik voelde ook dat ik dat moest blijven doen. Maar toch kwam er weer die onrust. Dus dacht ik: Genoeg is genoeg. En ik ben gaan onderzoeken hoe ik bij de kern van mijn zelf saboterende gedrag kon komen. En eigenlijk hoe ik het ‘mezelf klein houden’ patroon kon doorbreken.

 

En ja, je voelt het misschien al aankomen. Ik ben gaan zoeken. En ik heb de oplossing gevonden. Ik ben op onderbewust en energetisch niveau blokkades, oude patronen en gedateerde overtuigingen gaan doorbreken en transformeren. Dit alles met krachtige therapie en energy healing tools. Stukken als: Weten dat ik het waard ben, weten dat ik genoeg ben, het hebben van zelfvertrouwen, het hebben van eigenwaarde, het geloven in mijn eigen kracht en kunnen. Het implementeren van een krachtige mate van certainty. Gewoon een zekerheid en weten dat je het kan. Dit alles heb ik op onderbewust niveau krachtig geshift, doorbroken en getransformeerd. 

 

En toentertijd ook niet geheel onbelangrijk voor mij omdat ik toen natuurlijk mijn eigen business had: Ik heb aan mijn geldovertuigingen gewerkt. Wat oh my…. Daar zat ook heel veel zelfsaboterend gedrag. 

 

Ik associeerde, bleek in hypnose, het hebben van geld namelijk met pijn, verdriet, ruzie en verlies van dierbaren. Ondanks dat ik uit een hele rijke familie kom, heb ik van kleins af aan gezien wat voor jaloezie er onderling was. En wat voor verdriet mensen hadden in mijn optiek door dat geld. 

Ergens had ik als klein meisje bedacht: Zo wil ik nooit zijn. Dus dat werd vervolgens mijn onderbewuste overtuiging en patroon waar ik naar ging leven. 

 

Het gevolg: Zodra ik geld verdiende gaf ik het zo snel mogelijk weer uit. Niet echt handig kan ik je vertellen. Maar als je op de automatische piloot het doet vanuit onderbewust niveau .. dan heb je geen benul waarom je dat doet. Je doet dat gewoon omdat dat goed voelt. 

 

Ga maar eens bij jezelf na: 

Wat zijn jouw patronen? 

Bijvoorbeeld op het gebied van geld. 

Hoe zag jouw thuis situatie eruit? 

Was er veel of juist weinig? 

Hoe gingen je ouders ermee om? 

Wat werd er gezegd over geld?

 

Ik weet nog goed dat mijn moeder altijd zei, als ik iets vroeg of graag wilde hebben: ‘Ja, Lisette ik heb geen geldboom in de tuin.’ of ‘Het geld groeit niet op m’n rug.‘

En nu weet ik inmiddels dat had zij weer vanuit haar opvoeding meegekregen. Want ik weet dan dat ik als klein meisje, nadat ze dat dan had gezegd. Dat ik dan soms in onze tuin staarde die zo groot was als 3 voetbalvelden met ook nog een grote vijver. En dan ging ik echt de tuin in kijken naar de bomen in de tuin en dacht ik: ‘Nee, ik zie inderdaad geen geldboom.’ Oftewel: Ik geloofde mijn moeder overtuiging. 

 

En inderdaad, zo werkt het dus. Zo ga je de overtuigingen en patronen van ouders en verzorgers geloven en zelfs overnemen. 

 

En dan ben je vele jaren verder, volwassen, en dan loop je nog steeds met die aangeleerde of eigenlijk, geleende overtuigingen.

 

Dus ben benieuwd wat jij allemaal geleend hebt aan overtuigingen.

 

En meteen ook een mooi moment en een vraag aan jou: Hoog tijd om ze terug te gaan geven, vind je niet? Vooral uiteraard als ze ons blokkeren en stagneren in onze groei en ontwikkeling.

 

Want uiteindelijk, wat is er mooier om helemaal jezelf te kunnen zijn? 

Helemaal in je kracht te kunnen staan. In je geboorterecht te stappen. En vanuit die pure, echte kracht op jouw manier bijdragen aan het grotere geheel. 

 

Jouw eigen stem en stempel meegeven voor het grotere goed. 

 

Prachtig toch?!

 

En zo is het bij mij dus ook gegaan. Ik heb patronen, overtuigingen en blokkades getransformeerd. En wat voor effect had dat op mij?

Ik durfde daarna mezelf nog meer in het licht te zetten, bijvoorbeeld mijn podcast te maken. Als ik dat alles niet had getransformeerd had ik dat nooit durven en kunnen maken. 

En nog iets anders. De vergoeding die ik krijg. Mijn tarieven kon ik omhoog doen. Een bewuste keuze. Zodat ik meer tijd en aandacht had voor de cliënt. En ze op de beste manier kan helpen, steunen en begeleiden. En ook nog tijd over houdt en energie daarnaast voor mijn prachtige gezin met 3 kinderen. Ook niet geheel onbelangrijk. 

 

Zonder die transformaties op onderbewust niveau had ik niet kunnen doen wat ik nu doe. Had ik niet de zekerheid in mezelf gevoeld, die certainty, die echt in mijn systeem zit. En misschien voel je het door de woorden heen. Daar zit een bepaalde kracht achter en dat is omdat ik door die lagen heen ben gegaan. En dat zeg ik niet om arrogant of whatever te klinken. Dit zeg ik omdat dit bij jou er ook in zit! Onder die laagjes, die heel makkelijk getransformeerd kunnen worden. Alsjeblieft, neem dat van mij aan. Als ik dat niet had opgeruimd had ik niet die zekerheid in mezelf gevoeld. 

 

En had ik niet duizenden, vele duizenden euro’s kunnen vragen voor de waarde en kwaliteit die ik geef. Want ja, ik weet inmiddels dat ik het meer dan waard ben en dat wat ik te bieden heb echt giga waardevol en life-changing is. En ja, dat draag ik met alle liefde over aan jou. 

En dat is eigenlijk onbetaalbaar, toch?

 

Want weet je wat het mooiste is: Dan hoef je niet meer te zoeken naar die geldboom in je tuin. Dan ben je zelf de geld- & geluksboom die onbetaalbare waarde levert aan jezelf en aan diegene die er voor open staat zelf ook zijn Inner-Geldboom te activeren. En diegene die zelf ook de vrijheid, het geluk en de financiële vergoeding wil ervaren en ontvangen. Want, dat heb ik gaandeweg ook geleerd en omarmd: Geld is slechts een energie-uitwisseling die zo bij het leven hoort! Maar ook zo essentieel is! Dus leren geven en ontvangen, die balans moet goed zijn voor ultieme voldoening, vrijheid en geluk. 

 

Dus nu is de keuze aan jou: 

Optie 1: Je settelt voor het leven waar je nu staat en waar je nu bent. En vind je het prima dat het over 1 jaar nog precies hetzelfde is.

 

Optie 2: Je neemt NU de keuze om oude stukken voorgoed te doorbreken en krachtig te transformeren naar de Next Level, zowel in je leven als in je eigen carrière of business.

 

Goed nieuws: De keuze is altijd aan jou!

 

Dus of settelen en op dezelfde koers doortuffen of een giga shift maken met giga gevolgen voor de kwaliteit voor je leven. In de meest positieve zin van het woord. 

 

Want je begrijpt: Ik heb in 2018 echt krachtig de keuze gemaakt om het roer voor mezelf en in mij business om te gooien.

En ik kan je vertellen: Het heeft mijn leven en business 1000% geshift naar de Next Level! Resultaten bij cliënten en cursisten zijn fenomenaal. 

Ik ben intens dankbaar dat ik terugkijken mag en kan zeggen dat deze tools en technieken zelfs levens hebben mogen redden. En ja, dat is natuurlijk het meest dankbare wat je mag en kan doen in dit leven. Als zeg ik het zelf en vanuit mijn optiek: Een ander helpen, steunen en begeleiden puur vanuit je authentieke kracht en geboorterecht. Bevrijd van je oude stukken. 

 

Dus ja. Ik kan en durf te zeggen: Ik leef het! Ik groei en transformeer op dagelijkse basis, blijf werken aan mezelf en dat voelt heerlijk! 

En waarom deel ik dit? 

Dit gevoel gun ik jou ook vanuit het diepste van mijn zijn!

 

Dus ik hoop dat mijn verhaal jou helpt een keuze te maken. Want je kiest voor jeZelf! 

En ja, ik weet ook het is super spannend, eng en alles daar voorbij. 

Maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen: The biggest change is on the other side of fear! Oftewel: De grootste verandering ligt aan de andere kant van angst. 

Dus om af te sluiten zou ik zeggen: Go for it! Luister naar je gevoel. 

 

Heb je er hulp bij nodig? 

Ik ben er op verschillende manieren om je te begeleiden in jouw traject van ultieme transformatie. Van de 1eintuïtieve en energetische stappen tot het Elite & Platinum niveau van life & business transformatie en coaching.

 

Dus een oproep aan diegene die echt actie wil ondernemen vanuit dat: ‘Genoeg is Genoeg’ gevoel. 

Stuur me een mailtje of dm via lisettelucas.nl instagram met de tekst: Genoeg is Genoeg 106!

 

Ik zal de links ook in de shownotes zetten op www.LisetteLucas.com/106

Dan bekijken we samen wat voor jou het beste traject is om naar jouw Next Level van Succes en Vrijheid te Shiften! En uiteraard op welke wijze ik jou daarin kan helpen en begeleiden. 

 

Dank voor het luisteren en alvast hele grote Cheers op je volgende grote doorbraak! 

Ik spreek je graag snel!

 

Liefs en dikke knuffel van mij xxx

 

En dank ook voor je tijd en de commitment die je met jezelf hebt gemaakt om helemaal tot het eind te luisteren. Dat is de actie die ik graag zie en van waaruit je kan doorshiften. 

Dus ik zie je graag, ik hoor je graag, ik spreek je graag snel!

Knuffel, liefs van mij x

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2022© 

Podcast 106. Blokkades, Patronen, Overtuigingen

bottom of page