top of page

Wil jij je intuïtie ontwikkelen en kennismaken met mediumschap? Dat kan!


🆕Intuïtie & Mediumschap Beginnerscursus ⚪️Module 1️⃣: Stepping Stones💚 ⚪️ Groep Fluoriet. ⚪️Docent: Medium Lisette Lucas ⚪️Locatie: Sector V te Leidschendam (Zuid-Holland) 🔜Start: 22 mei 2019 start nieuwe groep: Fluoriet 🔴Meer info: https://www.lisettelucas.com/beginnerscursus-intuitie-mediumscha

💚Direct aanmelden: KLIK HIER!

🆕Intuition & Mediumship Beginnerscourse ⚪️Module 1️⃣: Stepping Stones💚 ⚪️Group: Fluorite ⚪️Tutor: Medium Lisette Lucas ⚪️Location: Sector V Leidschendam (NL) 🔜Start: 22 May 2019 start new group: Fluorite

🔴More info: link in bio (Dutch spoken course) #Course #cursus #Intuition #intuïtie #Mediumship #mediumschap #steppingstones #docent #medium #lisettelucas #SectorV #Leidschendam #ZuidHolland #link #learn #study #Soul #Spirit #love #connection #work #meditate #exercise #develop #evolve #sensitivity #explore #joy #lovelife #lovedones #evolve

#medium #mediumschap #intuitie #intuitief #ontwikkelen #cursus #ziel #groei #LisetteLucas #SectorV #Leidschendam #Voorburg #psychic #consult #reading #mediamiek #hypnotherapie #hypnose #sessie #certificaat #aarden #grenzen #energie #overledendierbaren

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page