top of page

LET YOURSELF BLOSSOM.

 

Kom (weer) tot bloei! Stress, ziekte, verlies, trauma en bijvoorbeeld verdriet kunnen je persoonlijke groei en bloei tegenhouden en zelfs blokkeren. Hierdoor stagneert de energie en kan je in een vicieuze cirkel terecht komen. Pak de controle terug in eigen hand en doorbreek deze cirkel. 

take control of

YOUR LIFE.

Boek een consult

stop talking

START LIVING.

Druk druk, geen tijd, vergeten, te laat....allemaal excuses en uitwegen om aan de kleine dingen van het leven voorbij te gaan. Op de automatische piloot het ritme van alledag afhandelen. Waar doen we het eigenlijk allemaal voor? Wat is het nut ervan? 

Tijd om erover na te denken gunnen we onszelf eigenlijk niet. 

 

Stop met excuses te bedenken!

Ga bewust genieten en ervaren. Dit kan soms ook confronterend zijn. Want voelen en ervaren begint bij jezelf. Ieder mens maakt dingen mee in zijn leven. Van klein ding tot groot trauma, alles heeft impact. Impact op ons bewuste doen en laten en nog meer impact op ons onderbewuste zijn. In het onderbewuste lijkt het er niet te zijn. Maar pas op, schijn bedriegt. Iets kan op onbewust niveau door een bewuste ervaring in het nu getriggerd worden. Een diep gewortelde negatieve ervaring kan explosief aan de oppervlakte komen. Het effect daarvan kan grote emotionele schade opleveren aan jezelf en in je omgeving. Laat het niet zover komen. 

 

Ga leven, leven van binnenuit. Ruim je binnenwereld op en je zal merken, dat lucht op. Een medium kan je in contact brengen met dierbare overledenen, boodschappen overbrengen en troost bieden. Een psychic medium kan invoelen in jouw energieveld en aangeven waar blokkades zitten. Daar kan je dan mee aan de slag. Het brengt je dichter bij je Zelf. Dichter bij Echt Leven. Het feit dat je dit nu leest is de 1e stap in de goede richting! Gefeliciteerd! Op naar de volgende!

Discover

Your Greatest Self.

Wat drijft me? Wat is mijn passie? Wie ben ik echt? Vraagstukken die naarmate je ouder wordt steeds vaker aan de oppervlakte komen drijven. We zoeken het vaak buiten onzelf. Durf jij het aan om naar binnen te gaan? 

TAKE BACK

YOUR LIFE.

"Van kleins af aan zijn wie je bent kan eigenlijk niet". We dienen ons aan regels, afspraken, etiquetten, normen en waarden te houden. We worden geconditioneerd, we worden gevormd. Maar deze vorm past niet altijd. Na verloop van tijd, naarmate je ouder wordt, merk je dat je liever in een andere vorm had willen zitten. Een vorm die dichter bij je werkelijke 'ik' hoort. Een zoektocht, een avontuur en een niet altijd makkelijke route is hiervan het gevolg. Maar de uiteindelijke uitkomst is de absolute moeite waard! Neem het heft over jouw leven in eigen hand!

Je bent het waard!

Name *

Email *

Subject

Message

Your details were sent successfully!

Het liefst lossen we alles allemaal zelf op. Zelfstandigheid, onafhankelijkheid en je vooral niet kwetsbaar opstellen. We kennen het allemaal. Maar het krachtigste ben je als je je kwetsbaarheid durft te laten zien en te delen!

"

- Eckhart Tolle

Life will give you whatever experience is most helpful for the evolution of your consciousness. How do you know this is the experience you need? Because this is the experience you are having at this moment.

"

"

- Carl Jung

I am not what has happened to me.

I am what I choose to become.

"

"

- Lisette Lucas

In de basis zijn we allemaal hetzelfde. Als dat besef diep tot je kern doordringt bloeit je hart open voor alles en iedereen om je heen!

"

- Lisette Lucas

"

Je bent het krachtigste als je je kwetsbaarheid durft te laten zien!

"

"

- Byron Katie

It's only when I believe a stressful thought that I feel hurt. I'm always the one who is hurting me.

"

Lisette Lucas

bottom of page